πως τον βλεπεις αυτον τον σαλιαρη ρε φιλε; ειναι η προσωποποιηση της αηδιας
εντελως για τον π@@@ο,τον εχω πετυχει κ οακα,καθεται στις πολυθρονες των vip..
σιχαμα..
αλλα ρε παιδια ΑΠΟΡΩ,πως καταφερε την Δημητρα!!ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΕ ΜΟΥ..
πως τον βλεπεις αυτον τον σαλιαρη ρε φιλε; ειναι η προσωποποιηση της αηδιας
τυπικο πουτανακι φιλε που κολλαει στα λεφτα οπως η μυγα στο σκατο...εντελως για τον π@@@ο,τον εχω πετυχει κ οακα,καθεται στις πολυθρονες των vip..
σιχαμα..
αλλα ρε παιδια ΑΠΟΡΩ,πως καταφερε την Δημητρα!!ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΕ ΜΟΥ..
γιατι ειναι ομορφαντρας! τι νομιζεις επειδη εχει ονομα και μια μερα θα εκανε εκπομπη οπως τωρα μαζι με την πρωην του; σιγα το ονειρο της Δημητρας ηταν να γινει πωλητρια και να κανει 3 παιδια, βαζελος ειναι ε; πω πω ντροπη της ομαδας οπως πχ ο Ζαμπουνης οπαδος γνωστης ομαδας της συμπρωτευουσας
τυπικο πουτανακι φιλε που κολλαει στα λεφτα οπως η μυγα στο σκατο...
χαχαχαχαχαχα 'έιναι unfair κυριε λάισμαν'ο Ζαμπουνης στα καγκελα στην θυρα 4 να δινει αναποδο φαουλ ο Καζναφερης και εξαγριωμενος να λεει.... ε αι στην ευχη πια
ο πανταζης ναι,αλλα κ ο μικρουτσικος?παραξενο..μικρουτσικος και πανταζης εχουν γαμησει πολλα μουνια...
πως λεγετε το Ισπανικο τραγουδι; να το κατεβασω μορφη ο τυπος
Περαία εχουμε εδω περιοχη διπλα στο αεροδρομιο δεν ελεγε Πειραιά δικο μας το παιδι
ο μικρουτσικος ηταν παντρεμενος για χρονια με τη φωτεινη γεωργαντα( ),τη γυμναστρια και οταν χωρισαν εβγαινε με ενα πιπινακι απ'οτι θυμαμαιο πανταζης ναι,αλλα κ ο μικρουτσικος?παραξενο..
δινει συνεντευξη τυπου το καθηστεριμενο,λες κ φεραμε το παγκοσμιο κυπελο ποδοσφαιρου..
οσο σκεφτομαι οτι με τα λεφτα μας η ΕΡΤ κανει αυτες τις μαλακιες κ στελνει το 'αδελφατο των ιπποτων' για αλλαξοκωλιές σε ολη την ευρωπη,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ που ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ μπορει να γινει κατι σπουδαιο..
κ μετα λενε οτι η αμερικη ειναι η χωρα της ευκαιριας..κουβαλουσε πιτσες κ ηρθε εδω ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ τους παντες με το μαλακισμενο στιλακι της κ εχει γινει 'σταρ'(|του κωλου βεβαια,τι σταρ να γινεις στην ελλαδα)
και αυτη πολυ ομορφη κοπελα.αυτη που λες δεν τη θυμαμαι...
το πιπινι ομως μου εμεινε...
πολυ πολυ γλυκια με τα κοτσιδακια , και μελαχρινη οπως μου αρεσει
και να φανταστειτε οι ομορφες ρωσιδες ειναι σαν αυτη.
εδω ερχονται οι μετριες...
οι καλες πανε Αμερικη ή μενουν εκει...