Νέα

Eurovision

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κι η Ουκρανια εχει ενα πολυ δυνατο....τραγουδι :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Η νοτια Οσετια, αν επερνε μερος στο διαγωνισμο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όποια έχει τα πιο ωραία βυζιά  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Που είναι η Τσεχία ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Την Ευρώπη σας γμτ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν μοιαζει στην kim kardasian?καπως ετσι λεγαν την αμερικανιδοαμενισσα παρις χιλτον που καποιοι ειχαν βαλει σαν θεμα εδω μεσα..

Επισκέπτης
δεν μοιαζει στην kim kardasian?καπως ετσι λεγαν την αμερικανιδοαμενισσα παρις χιλτον που καποιοι ειχαν βαλει σαν θεμα εδω μεσα..
χμμμ...ετσι κι ετσι....

παντως η γκομενα απ'την αρμενια...με χαλαει λιγακι,γιατι ναι μεν μερικες φορες ειναι καλη καυλιτσα...αλλες ομως φαινεται σαν γκομενα που δεν την παιρνεις σπιτι σου ουτε για να σου πλενει τα πιατα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
χμμμ...ετσι κι ετσι....

παντως η γκομενα απ'την αρμενια...με χαλαει λιγακι,γιατι ναι μεν μερικες φορες ειναι καλη καυλιτσα...αλλες ομως φαινεται σαν γκομενα που δεν την παιρνεις σπιτι σου ουτε για να σου πλενει τα πιατα...
οντως..εχεις δικιο,ειναι αναλογα την φαση,μπορει να βγει μουναρος,μπορει σκατα..
ειχε βγει κ στον μικρουτσικο πριν λιγο καιρο κ ηταν σκατα,ενω προχθες ηταν θεομουνο..

Επισκέπτης
καλο τραγουδακι μου ειχε ακουστει κ του Ισραηλ...ειναι στον τελικο ??? Του δινω πολλες πιθανοτητες να σηκωσει την κουπα...:P :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλο τραγουδακι μου ειχε ακουστει κ του Ισραηλ...ειναι στον τελικο ??? Του δινω πολλες πιθανοτητες να σηκωσει την κουπα...:P :P

βασικα μονο την αρμενισσα,τις τσεχες κ την ουκρανη εχω δει :P

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αποψε, οι δικοι μου δωδεκα ποντοι δε θα μπορουσαν να πανε πουθενα αλλου,παρα μοναχα εδω. Ποτε δεν παιρνω μερος σε τετοιου ειδους ψηφοφοριες,αλλα αυτο το κομματακι μου αρεσει πολυ...                     

SEBASTIEN TELLIER-DIVINE                                                                             

[youtube=425,350]Vz58Hw9hldw&feature[/youtube]

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φαινεται να γαμιεται καλα....

Ποσο να κοστιζει αραγε ενα CT στην Αρμενια ????? Αδερφια μου που ειστε να μας βοηθησετε ????

Παντως η Αρμενια πληρωνει αποδοση 18,5 στην Betfair..Δεν ειναι κακη..!

Η Ελλαδα πληρωνει 11,5, ενω φαβορι παιζεται η Ρωσσια με 4..

Επισκέπτης
παιδια μην σας κοροιδευουν...  :2funny:
η σουηδια θα το σηκωσει  :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω θελω να πατωσει η μισοριξια η Κακομοίρα..
ειμαι κακός?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom