aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ο, 14 οι γερμανοι...Τους Σκωτζέζους μην τους υπολογίσεις
ο, 14 οι γερμανοι...Τους Σκωτζέζους μην τους υπολογίσεις
Πφφφφφφ συγκρινεις τωρα αυτη με την αρμενισα?Η νικήτρια πανηγυρίζουσα... :-* :-*
θα τον φορτιζουν οπως στο crank 2 τυπε μουΩΡΑΙΑ για την αντζελα..ΟΛΑ μεσα αλλα ο αΛΛΟς με το βηματοδοτη που θα ΠΑΕΙ?
ΩΡΑΙΑ για την αντζελα..ΟΛΑ μεσα αλλα ο αΛΛΟς με το βηματοδοτη που θα ΠΑΕΙ?
ο λιλας τρεχοντας θα πηγαινε....Φιλάρα,
να στείλουμε κανα trans με καμιά μεγάλη ατέλεια, ε? Εδώ η Dana έκανε καριέρα να πούμε.
Καποιους απο τις επιτροπες τους βλεπω με καγιεν και βιλες απο αυριο.....αρχισαν να εισπρατουν.......
εΝα και το αυτο που λενε..σαν 2 σταγονες νεροαπό την άτζελα γκερέκου στην άτζελα μέρκελ ένα πράμα. ααααααααχαχαχαχαχχααααα
τον λιλα τον γιαννοραννια και το δροσερο αγοριΦιλάρα,
να στείλουμε κανα trans με καμιά μεγάλη ατέλεια, ε? Εδώ η Dana έκανε καριέρα να πούμε.
αυτή θα σου δέσει το πουτσάκι κόμπο στην άλλη θα ψάχνεις να βρεις που χάθηκαν τα ριπαπά σου.Πφφφφφφ συγκρινεις τωρα αυτη με την αρμενισα?
Τύπε μου,και αυτο το ειχα πει τυπε μου
ειδες σε ολα μεσα πεφτω
ετσι θα επαιζε χωρις αντιπαλο....εΝα και το αυτο που λενε..σαν 2 σταγονες νερο
Σωστό σε βρίσκω. Έκανες τη σωστή κίνηση πάλι απόψε.
και εμεις θα την παιξουμε στο ΤΕΛΟς ..ετσι θα επαιζε χωρις αντιπαλο....
πήρε το όζον του γι αυτό....Σωστό σε βρίσκω. Έκανες τη σωστή κίνηση πάλι απόψε.
τυπε ειναι σημαντικο θεμα το ευρωβυζιΤύπε μου,
βλέπουμε ΓιουροΒύζια κλπ αλλά αναρωτιέμαι? Κάποιοι ίδια ώρα κάνουν εξόρμηση Γκωλο-κυνθούς για βυθο-εξερεύνηση ψυχεδέλεια-μερέντα κι έτσι? Φοβερό?
εμεις θα την παιξουμε με την Ευα και ο Τολης με την Αντζελα......και εμεις θα την παιξουμε στο ΤΕΛΟς ..
τυπε ειναι σημαντικο θεμα το ευρωβυζι
κανουμε και το ματι μας και απο αυριο θα παμε μια βολτα απο μεταξι ;)
ΠΩΠΩ φαντασου ευα και ναταλι μαζι στη σκηνη..ΒΡΟΧΗ τα 12αριαεμεις θα την παιξουμε με την Ευα και ο Τολης με την Αντζελα......