stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θα τους ξεκωλιασει η ισπανια παληΓια τον μπούτσο Αγγλικά ξέρει η μπέμπα. Άμα πάρει το Παγκόσμιο κύπελλο στη μπάλα η Γερμανία, Θα σπάσω την καινούργια Samsung.
Θα τους ξεκωλιασει η ισπανια παληΓια τον μπούτσο Αγγλικά ξέρει η μπέμπα. Άμα πάρει το Παγκόσμιο κύπελλο στη μπάλα η Γερμανία, Θα σπάσω την καινούργια Samsung.
τυπε η 8 θεση που ειμαστε απτην 3η ειναι 10 ποντους διαφοραΑς παρουν λοιπον της μεγαλες αρχιδαρες της μαιμους που μου θέλανε ελληνικους στοιχους,αμα δεν είχε το ΟΠΑ δεν θα είταν καν στην 10καδα με αγγλικους στοιχους πιστευω θα ειταν 3-4 θεσεις ποιο πανο αλλα...
Τουλαχιστον 5αδα ρε τυπεδηλαδη τι θελατε? να βγουμε πρωτοι?
και να χρεωθουμε την επομενη διοργανωση?
Φυσικά.Ήταν φαβορί η Γερμανία?
Για τον μπούτσο Αγγλικά ξέρει η μπέμπα. Άμα πάρει το Παγκόσμιο κύπελλο στη μπάλα η Γερμανία, Θα σπάσω την καινούργια Samsung.
οπότε θα δείς και το επόμενο μουντιάλ στη samsung!!! δεν είδες τι τους έκαναν οι Ισπανοί στο euro?? τα αρχίδια τους θα πάρουν. Μόνο ο Ποντόλσκυ αξίζει και έχει και πολωνικές ρίζες!! Οτο Ρεχάγκελ και ξερό ψωμί!! η εθνική θέλει τον Γερμανό τηςΓια τον μπούτσο Αγγλικά ξέρει η μπέμπα. Άμα πάρει το Παγκόσμιο κύπελλο στη μπάλα η Γερμανία, Θα σπάσω την καινούργια Samsung.
Τι θες ρε μαλάκα νυχτιάτικα? Αφού όταν το σήκωσε ο Καραγκούνης καύλωσες παλιομηνάρα. Άσε τα ντε λα μαγκιέν, γιατί σ' εμένα δεν περνάνε κουφάλα.πίπα κώλο η μέρκελ γαμιόλιααααα
σταμούλη ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΩ ΚΟΥΠΑ ΠΟΤΕ ΡΕ κομπλέξια με τις κούπες.
Εχετε χάσει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητά σας για το χαβαλέ ρε πανηγυρτζήδες.
ειπες τιποτα?????? :o :o :o :o :oκαλα θα πρεπει να την ψηφισουν κιολας
θελω να δω απο που θα παρει τοσα 12αρια η γερμανια τυπε
εεεετσιΔεν θα σας πετυχουμε στο μουντιαλ ρε κολογερμανοι?
Να παμε στους 16 και να πεσουμε με γερμανια
Θεε μου σε παρακαλω
τυπε πεσαμε σε οργανωμενο σχεδιοειπες τιποτα?????? :o :o :o :o :o
Υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι ειναι καθαρο, ωραια κοπελιτσα και χαρουμενο τραγουδακι αλλα καρα-στημενο δεν βγαινουν τα δωδεκαρια που πηρε με τιποτα
τυπε πεσαμε σε οργανωμενο σχεδιο
οι νεφελιμ χτυπησαν και παλι