nikelo-ram-69
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάτι σαν το topic για το Thailand αλλά για Europe Balkans…
παιδιά τα φώτα σας για αρχή! Δεν έχω πάει ποτέ Βαλκάνια για διακοπές απλά επειδή ακούω διάφορα θέλω να πάω μια εκδρομή στα μέρη αυτά..
Βασικός στόχος είναι να υπάρχουν γυναίκες παντού... Ξεκάθαρο road/sex trip.. Δεν ξέρω πολλά απο τα μέρη αυτά και αν έχετε συμβουλές και ιδέες παρακαλώ προτείνετε. Ειμαι 36 και είναι ώρα να κάνω το ταξίδη αυτό στην γη τον σόδομα και γομορα...![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Δεν έχω κανονίσει παρέα γιατί όλοι παντρεμένοι..., αλλα χέστικα για αυτό..Γγυναίκες θέλω να γνωρίσω με διάφορες διαθέσεις και περιπέτειες... Hollywood abc-side movie μάλλον την έχω δει κάπως... Το προετοιμάζω για τελη Φεβρουαρίου/Μάρτιο αλλά ακόμα δεν έχω βρει όλα τα details…
Αν έχετε γνώσει και προτάσεις παρακαλώ τα φώτα και εμπειρίες σας!
Καλα να περνάτε πάντα παλικάρια με ότι επιθυμείτε!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
παιδιά τα φώτα σας για αρχή! Δεν έχω πάει ποτέ Βαλκάνια για διακοπές απλά επειδή ακούω διάφορα θέλω να πάω μια εκδρομή στα μέρη αυτά..
Βασικός στόχος είναι να υπάρχουν γυναίκες παντού... Ξεκάθαρο road/sex trip.. Δεν ξέρω πολλά απο τα μέρη αυτά και αν έχετε συμβουλές και ιδέες παρακαλώ προτείνετε. Ειμαι 36 και είναι ώρα να κάνω το ταξίδη αυτό στην γη τον σόδομα και γομορα...
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Δεν έχω κανονίσει παρέα γιατί όλοι παντρεμένοι..., αλλα χέστικα για αυτό..Γγυναίκες θέλω να γνωρίσω με διάφορες διαθέσεις και περιπέτειες... Hollywood abc-side movie μάλλον την έχω δει κάπως... Το προετοιμάζω για τελη Φεβρουαρίου/Μάρτιο αλλά ακόμα δεν έχω βρει όλα τα details…
Αν έχετε γνώσει και προτάσεις παρακαλώ τα φώτα και εμπειρίες σας!
Καλα να περνάτε πάντα παλικάρια με ότι επιθυμείτε!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)