- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/eidhseis/agoraios-erwtas/etoimazetai-sti-nea-zilandia-o-protos-oikos-anoxis-gia-ginaikes/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
www.bourdela.com/eidhseis/agoraios-erwtas/etoimazetai-sti-nea-zilandia-o-protos-oikos-anoxis-gia-ginaikes/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
fixed.boss καλησπέρα και χρόνια πολλά για προχθές ... το link που έδωσες δεν βγάζει κάτι .. πάντως συμφωνώ απόλυτα με την ιδέα να φτιαχτεί τέτοιος οίκος ανοχής
μου κανει τρομερη εντυπωση που αυτη την μαλακια δεν την σκεφτηκαν πρωτοι οι τσεχοι παντως
αυτοι σκεφτονται κατι τετοια τυπεΓιατί το λες ?
μου κανει τρομερη εντυπωση που αυτη την μαλακια δεν την σκεφτηκαν πρωτοι οι τσεχοι παντως
Η πιο ασχημη γυναικα μπορει να εχει το σεξ οποτε θελει χωρις να πληρωσει φραγκο, γιατι λοιπον να παει να πληρωσει? Ασε που για τις γυναικες εχει πολυ μικροτερη σημασια το σεξ καθαυτο απο ο,τι για τους αντρες (αυτη η Αγγλιδα που εχει παει με 5000 αντρες για την καυλα της αποτελει μεγαλη εξαιρεση)!
Ετσι ακριβως.
Οποιαδηποτε γυναικα μπορει να βρει σεξ πολυ πολυ πολυ ευκολα.
Οχι οπως οι αντρες που πρεπει να χαλασουν του κοσμου τα λεφτα..............
Εχουν κυριαρχησει οι γυναικες......
επιτελους εκει θα παω να ζησωwww.bourdela.com/eidhseis/agoraios-erwtas/etoimazetai-sti-nea-zilandia-o-protos-oikos-anoxis-gia-ginaikes/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
[move] [/move]επιτελους εκει θα παω να ζησω
Προσπαθουν να εξισωσουν τα δυο φυλα οταν οι διαφορες που τα χωριζουν ειναι τεραστιες.
Αν και συμφωνω απολυτα με αυτο , εντουτοις υπαρχουν αρκετες γυναικες που πληρωνουν για σεξ , γι αυτο και υπαρχει και το επαγγελμα του ζιγκολο. Νομιζω πως αν διαφοροποιησουν λιγο την προσεγγιση πο θα εχει ο επαγγελματιας προς την πελατισσα , ισως να μην αποτυχει τοσο το προτζεκτ.
Που τους ειδες εσυ τους ζιγκολο? Εγω μονο σε κατι ταινιες επιστημονικης φαντασιας τους εχω δει.
Οπ! Περιεργο...Δεν εχετε εκει? Εδω κατω , ειδικα την τουριστικη περιοδο , γεμιζει ο τοπος. Ομολογω ειναι εποχιακο επαγγελμα , αλλα ουδεν κρυπτον στο μεγαλο χωριο. ;)
Δεν το πιστευω αλλα τελος παντων... Πρεπει να ειναι τελειως μα τελειως μπαζο για να πληρωσει μια γυναικα για σεξ.