Νέα

Εθνικό Μητρώο Ασφάλισης ΑΤΛΑΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ανοιξε η εφαρμογή του «Ατλας» που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ενσημά τους από το 1994 και μετά online.

To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  «» είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet

Στο πληροφοριακό σύστημα «Άτλας» αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης της χώρας.Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ. Συνολικά έχουν ενσωματωθεί 2,8 δισεκατομμύρια ημέρες ασφάλισης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί η πληροφορία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΝΑΤ, καθώς και το διάστημα 1994-1997 για τον ΟΓΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΙΑ??? ΑΝ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΠΗ ΔΙΑΘΕΣΗ RESOURCES, SIZING, ΚΤΛ.....

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ.

ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΝΕΠΙΤΥΧΗς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ LOGIN (ΕΙΤΕ ΤΑ RESOURCES ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥς ΧΡΗΣΤΕς ΕΙΤΕ ΤΟ AUTHENTICATION EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ), ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΥΠΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Εσωτερικό πρόβλημα στην δημιουργία εκτύπωσης

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΕς ΕΙΝΑΙ?? ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ.....ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.....ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

ΤΟ INTEGRATION KAI TESTING ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ??

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ  

Υ.Γ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΦΙΑ, ΤΕΛΗ, ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΚΑΡΦΗΣΤΟΥΝ.

ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Συνημμένα

• Παρουσίαση1.jpg
    Παρουσίαση1.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 11

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1

AYTO MOY ΒΓΑΖΕΙ  ΑΝ  ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΠΩ

AIΣΧΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟ ΠΡΩΙ

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Ανοιξε η εφαρμογή του «Ατλας» που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ενσημά τους από το 1994 και μετά online.

To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  «» είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet

Στο πληροφοριακό σύστημα «Άτλας» αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης της χώρας.Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ. Συνολικά έχουν ενσωματωθεί 2,8 δισεκατομμύρια ημέρες ασφάλισης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί η πληροφορία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΝΑΤ, καθώς και το διάστημα 1994-1997 για τον ΟΓΑ.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΙΑ??? ΑΝ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΠΗ ΔΙΑΘΕΣΗ RESOURCES, SIZING, ΚΤΛ.....

ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΝΕΠΙΤΥΧΗς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ LOGIN (ΕΙΤΕ ΤΑ RESOURCES ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥς ΧΡΗΣΤΕς ΕΙΤΕ ΤΟ AUTHENTICATION EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ), ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΥΠΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΕς ΕΙΝΑΙ?? ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ.....ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.....ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

ΤΟ INTEGRATION KAI TESTING ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ??

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ  
τυπε πρωτη ημερα ηταν,να δεις που την τριτη ημερα θα πανε ολα καλα  :rockon:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Παντως για ΜΕΧΡΙ 1/01/2002  ΘΑ εχει λιγα λαθη

αλλα απο εκει και πέρα το χαος σε λαθη και παραλείψεις απο καρτελες ενσημων μη ανακεφαλαιωποιημενες

απο λαθος καταμετρηση και πληκρολογηση κ.λ.π.!!!!!!!!!!

ariss

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
158
Πόντοι
0
Λειτούργησε τουλάχιστον σε μένα μετά από μερικά refresh στο Login και στην εκτύπωση εν τέλει κατάφερα να βγάλω το pdf.  

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ  ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ?????????

ΜΕ ΤΙ ΜΠΗΚΕS ME ΜΟΖILLA H EXPLORER?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Λειτούργησε τουλάχιστον σε μένα μετά από μερικά refresh στο Login και στην εκτύπωση εν τέλει κατάφερα να βγάλω το pdf.  

ΗΡΩΑΣ!!!!

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ REFRESH, ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ, ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.....

Ζ Ω Α !!!

ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΕ EXPLORER

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.689
Πόντοι
41.813
το μεσημερι που μπηκα εγω λειτουργησε κανονικα με την πρωτη και κατεβασα αμεσως τα ενσημα μου. δε τα εχω τσεκαρει να βρω τυχον λαθη

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Λοιπον  το pdf  το πηρα

ΑΠΟ  01/01/2002

ειναι 99,99%  σωστο γιατι το παιρνει απο το ΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ και ιδιο εργοδοτη

ΠΡΙΝ ΤΟ 2002 που ειναι καρτελες  μου εμφανιζει στοιχεια με παραλλειψεις εδω θελει προσοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρεπει να τσεκαρω καρτελες  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Παντως για ΜΕΧΡΙ 1/01/2002  ΘΑ εχει λιγα λαθη

αλλα απο εκει και πέρα το χαος σε λαθη και παραλείψεις απο καρτελες ενσημων μη ανακεφαλαιωποιημενες

απο λαθος καταμετρηση και πληκρολογηση κ.λ.π.!!!!!!!!!!

δηαλδή για να καταλάβω... η μη ανακεφαλαιοποίηση των καρτελών είναι λάθος του ΙΚΑ ή του ασφαλισμένου ο οποίος δεν τις πήγαινε για ανακεφαλαίωση...??

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Λοιπον  το pdf  το πηρα

ΑΠΟ  01/01/2002

ειναι 99,99%  σωστο γιατι το παιρνει απο το ΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ και ιδιο εργοδοτη

ΠΡΙΝ ΤΟ 2002 που ειναι καρτελες  μου εμφανιζει στοιχεια με παραλλειψεις εδω θελει προσοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρεπει να τσεκαρω καρτελες  

ΠΡΙΝ ΤΟ 2002????? ΝΕΕ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Προσπαθώ τώρα και μου βγάζει μνμ "Εσωτερικό Πρόβλημα στην Εφαρμογη!"

Παρακαλούνται όσοι είναι από το bou να βγούν από την εφαρμογή μήπως ελαφρύνει λίγο και πάρω την εκτύπωση :grin:

WilhelmTell

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2010
Like
25
Πόντοι
1
Αφού τα κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες, είδα ότι μου λείπουν πολλά χρόνια! Μόνο το τελευταίο έτος μου έχει περαστεί...

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Προσπαθώ τώρα και μου βγάζει μνμ "Εσωτερικό Πρόβλημα στην Εφαρμογη!"

Παρακαλούνται όσοι είναι από το bou να βγούν από την εφαρμογή μήπως ελαφρύνει λίγο και πάρω την εκτύπωση :grin:

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ  

Υ.Γ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΦΙΑ, ΤΕΛΗ, ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΚΑΡΦΗΣΤΟΥΝ.

ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

δεν μου λες ρε παίκτη.... δεν σε άκουσα να φωνάζεις για την Apple που απέσυρε την νέα έκδοση του ios για iphone επειδή κολλούσανε τα πάντα....

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν μου λες ρε παίκτη.... δεν σε άκουσα να φωνάζεις για την Apple που απέσυρε την νέα έκδοση του ios για iphone επειδή κολλούσανε τα πάντα....

ΔΕΝ ΕΧΩ APPLE ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Δεν νομιζω οτι ειναι λάθος καποιου

απλα πριν το 2002 ειχαμε καρτελες για να παρει τα δεδομενα λοιπον το ικα πρεπει ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ

ΚΑΙ εσει να πας στο ικα για καταμετρηση

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ θεωρω οτι δεν εχει τα στοιχεια το ικα  

εγω βρηκα λαθακια παρολο που οι καρτελες μου εχουν παει στο ικα  

πριν το 2002 δεν μου εχουν ολαζ τα ενσημα  μεχρι το  2002

και μιλαω για το διαστημα 1994 και μετα

γαιτι για το πριν το 1994 ειπανε  οτι θα το κανουνε μεχρι τελοσ του 2015

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν νομιζω οτι ειναι λάθος καποιου

απλα πριν το 2002 ειχαμε καρτελες για να παρει τα δεδομενα λοιπον το ικα πρεπει ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ

ΚΑΙ εσει να πας στο ικα για καταμετρηση

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ θεωρω οτι δεν εχει τα στοιχεια το ικα  

εγω βρηκα λαθακια παρολο που οι καρτελες μου εχουν παει στο ικα  

πριν το 2002 δεν μου εχουν ολαζ τα ενσημα  μεχρι το  2002

και μιλαω για το διαστημα 1994 και μετα

γαιτι για το πριν το 1994 ειπανε  οτι θα το κανουνε μεχρι τελοσ του 2015

σε αυτήν την περίπτωση τις καρτέλες και την εκτύπωση με εντοπισμένα τα προβλήματα και στο ΙΚΑ για διόρθωση.... στο κάτω κάτω της γραφής από χειρόγραφα τα πληκτρολογήσανε εεε λάθη μπορούν να γίνουν όσεδς διασταυρώσεις και να γίνουνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom