geman30
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ο αντρέα τρινκιέρι επίσημα προπονητής της εθνικής για τα επόμενα δυο χρόνια, με βοηθούς τον λιμνιάτη τον παπανικολάου και τον καντζούρη.
σω τα λες...αλλωστε το μπασκετ ειναι ενα σπορ που το εχουμε ρε παιδακι μου.Λιγοι ξερουν περισσοτερα απο τους ελληνες για μπασκετ.Σαφώς δεν είναι κακός προπονητής.
Το θέμα είναι οτι σίγουρα υπάρχουν στην ελλάδα εξίσου καλοί, αλλά και καλύτεροι απο αυτόν.
Συνεπώς, ένας σχετικά άπειρος ουρανοκατέβατος ξένος προπονητής είναι επιλογή που έγινε με οικονομικά κριτήρια, με τεχνικά ? Ή μήπως επιλέχθηκε επειδή θα είναι πιο εύκολο να του φορτωθούν οι ευθύνες σε περίπτωση αποτυχίας ?
γελάει ο κόσμος ρε παιδιά τι κλόουν μας κουβάλησαν;
Εχεις δικιο ρε φιλε.Ιδιος ο εθνικος σταρ ο Ευαγγελοπουλος ειναιΜη κρινετε παντα με βαση τη φυσιογνωμια...και εμενα μου θυμιζει τον Αντρεα Αυαγγελοπουλο,αλλα δεν το πηραμε για να μας εκπροσωπησει στα καλλιστεια αλλα για προπονητη της εθνικη ομαδας μπασκετ...Τωρα το αμα θα πετυχει η οχι θα το δειξει η ιστορια....
Συμφωνώ για τον Κατσικάρη αν και στον Άρη απέτυχε. Ο Καζλάουσκας καλός ήταν. Πήραμε μετάλλιο με Καζλάουσκας. Το θέμα είναι ο καινούριος να μην αποδειχθεί Ζούρος ή Πετρόπουλος που χαντάκωσαν την Εθνική...Χμ......Δέν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει.Θα προτιμούσα έναν Έλληνα προπονητή (π.χ τον Φώτη Κατσικάρη,πρίν τον κλείσει η Εθνική Ρωσσίας βεβαίως!Μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά δείγματα στην Ισπανία!)
Τέλος πάντων,εύχομαι να πάει καλά και να μην έχουμε άλλον έναν Καζλάουσκα!!!
Συμφωνώ για τον Κατσικάρη αν και στον Άρη απέτυχε. Ο Καζλάουσκας καλός ήταν. Πήραμε μετάλλιο με Καζλάουσκας. Το θέμα είναι ο καινούριος να μην αποδειχθεί Ζούρος ή Πετρόπουλος που χαντάκωσαν την Εθνική...
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr//media/k2/items/cache/d9280e80d8dede29289a4d5e5f992e02_L.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_12/TRINKIERI-CANTOU.jpg[/img[/URL]]
Απο φυσιογνωμια παντως σκιζει....
Αν τον βαζανε μεσα σε 100 διαφορετικους ανθρωπους και μου λεγανε να βρω ποιος απ'ολους ειναι ο προπονητης μπασκετ, εγω προσωπικα θα τον εβρισκα με την 100στη προσπαθεια...
Δεν ξερω την αξια του ομως και ποσο καλος προπονητης ειναι αλλα οπως και με τον ΤΣΑΚΑ ετσι και με αυτον, κανει την πρωτη κακη εντυπωση λογο παρουσιαστικου....
[/quote]
Τον μουρινιο επρεπε να παρουν, βιαστηκαν. :-
Ποιος ξερει στο μπασκετ μπορει κατα λαθος να τον λεγανε και προπονητη :2funny:
Το προβλημα ειναι ο βασιλακοπουλος. Γιατι ο γιωργακης θελει(οπως παντα) τον ελεγχο σε ολα. Για αυτο αλλωστε και οσοι προπονητες αναφερθουν(κατσικαρης,ιτουδης κλπ) δεν θα δεχονταν την δουλεια. Γιατι αυτοι ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. Κοινως θελουν τον ελεγχο στις ομαδες τους. Και δεν θελουν να ακολουθουν διαταγες. Ο τυπος που πηρε ειναι καλος, ειναι μια χαρα. Αλλα ξαναλεμε οτι δεν ειναι θεμα ικανοτητων. Ειναι θεμα "διαχειρισης". Και "διπλωματιας".
Εχεις δικιο ρε φιλε.Ιδιος ο εθνικος σταρ ο Ευαγγελοπουλος ειναι
Κι ελεγα ποιον μου θυμιζει