tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κερασε τους μια προπελα στο κεφαλι αστυνομε
προτιμώ να τους βάλω το ψαροντούφεκι στον κώλο ...
κερασε τους μια προπελα στο κεφαλι αστυνομε
προτιμώ να τους βάλω το ψαροντούφεκι στον κώλο ...
Οι εθελοντες θα δουλεψουν τζαμπα εχοντας ομως εργοδοτη.
Το Κρατος.
Αυτο ειναι μαλακια,απο πολλες πλευρες.
Ακομη και αν υποθεσουμε(που ΔΕΝ ισχυει,γιατι το συγκεκριμενο θεμα ειναι πονηρο...)οτι οι τυποι απλα θα κυνηγανε τζετ σκι και καγκουρες με ψαροντουφεκα.
θελω σε ενα δευτερολεπτο να μου ποσταρεις την αποσταση απο το νομο που πρεπει να εχει διερχομενο σκαφος απο σημαδουρα ψαροτουφεκα.
θελω σε ενα δευτερολεπτο να μου ποσταρεις την αποσταση απο το νομο που πρεπει να εχει διερχομενο σκαφος απο σημαδουρα ψαροτουφεκα.
Τα παραθυρα ανοιγουν και στο μελλον.Ειτε για μοριοδοτηση,ειτε για οτι αλλο ηθελε προκυψει.Ο καθένας εμπνέεται από διαφορετικά πράγματα...Αν ο άλλος θεωρεί ότι προσφέρει έτσι, μαγκιά του.
Όσο για το δήθεν πονηρό, τί ακριβώς φοβάσαι; Ότι άοπλοι 60χρονοι εθελοντές θα περιπολούν τα θαλάσσια σύνορα με 8 μποφώρ και θα κυνηγάνε δουλεμπορικά;
Μια μαλακία και μισή είναι η όλη φάση- αφού δεν μπορούν να κάνουν τώρα διορισμούς, ανοίγουν παράθυρο για μελλοντικές μοριοδοτήσεις.
Τα παραθυρα ανοιγουν και στο μελλον.Ειτε για μοριοδοτηση,ειτε για οτι αλλο ηθελε προκυψει.
Συ ειπας.
Και οχι,δεν ειναι μαγκες.
Ειναι(στην καλυτερη περιπτωση)μαλακες που χαλανε την πιατσα.
Εσυ τους χαιδευεις τα αυτια παντως.Άποψή σου σεβαστή..
Μην πας.. Ούτε και εγώ θα πάω- δουλευώ 350 μέρες το χρόνο για να πληρώνω φόρους και χαράτσια, τις 15 που κάθομαι δεν θα τις διαθέσω στο κράτος.
Άλλοι σκέφτονται διαφορετικά... Τί να κάνουμε;
Εσυ τους χαιδευεις τα αυτια παντως.
Εσυ τους χαιδευεις τα αυτια παντως.
Εγώ κάτι βίντεο με μπαίηγουωτς πόσταρα...
Ομολογώ ότι αν κάποιοι πίστεψαν ότι θα περιπολούν πλάι- πλάι με υπερμουνα, έδωσα μια ώθηση στο όλο εγχείρημα...
Για να καταλήγουμε κάπου: Μια μαλακία και μισή είναι η φάση, πιο αστεία και από την αγροφυλακή... Ούτε δουλέμπορους θα κυνηγάνε ούτε μετανάστες... Θα μαζέψουν κανά μόριο οι νεότεροι και θα περνάνε ευχάριστα το χρόνο τους οι γηραιότεροι βλέποντας και κανένα μουνάκι , αφού έτσι τους αρέσει ή έτσι θεωρούν ότι προσφέρουν... that' s all folks.
Αν δεν υπηρχαν τα κοροιδα δεν θα υπηρχαν και οι απατεωνες.δηλαδή τι περιμένεις να κάνει .. να βγάλει απαγορευτικό ???
Αν δεν υπηρχαν τα κοροιδα δεν θα υπηρχαν και οι απατεωνες.
Οποιος θελει να πιαστει κοροιδο λοιπον και να δουλεψει τζαμπα(εν προκειμενω)για το ΥΠΡΟΠΟ ας ξερει οτι αυτοι που τον χαιδευουν μιλωντας για"προσφορες"και"μαγκιες"πληρωνονται κανονικα για οτι κανουν,και παιζει να ειναι και τιποτε καβατζωμενοι καμπριολακηδες που θα τον δουλευουνε στο τελος.
Αν δεν υπηρχαν τα κοροιδα δεν θα υπηρχαν και οι απατεωνες.
Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και τους αφυπνίζεις... Με το καλό να δούμε και απεργία σε εθελοντές!
Και τί κόλλημα είναι αυτό με το κάμπριο; Ένα αμάξι είναι στην τελική.
Όταν είναι ανοιχτό, χαλάει το χτένισμα. Αφήστε που θέλει και στεγανοποίηση κάθε δύο με τρία χρόνια.
Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση η εθελοντικη αιμοδοσια με το θεμα του νηματος.ρε υπερπόντικα έδωσες ποτέ αίμα εθελοντικά?? όχι για κάποιον συγγενή, φίλο που είχε ανάγκη.. έτσι ??
Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση η εθελοντικη αιμοδοσια με το θεμα του νηματος.
Μονος σου μιλησες για ποιοτητα υπηρεσιων και κοστος(εννοειται εργασιας).
Οσο για το τι κανω εγω λογος δεν σου πεφτει.
συγνώμη επαιζα με τους γαύρους στο γαυρόνημα...
νομίζεις ότι οι ψαροντουφεκάδες που πάνε μέσα σε παραλίες που κάνουν μπάνιο αμολάνε σημαδούρι.... ????
κάτι μαλάκες που πάνε να βαρέσουνε κανένα ψιλό σπαρί ή γοβιό είναι...
ΥΓ 150 μέτρα είναι με αναμένη μηχανή...
μα ειναι δυνατον να πας ψαροντουφεκο χωρις σημαδουρα.που θα βαλεις τα σπεαρ σου και τα πραγματα σου.αλλο ψαροντουφεκας και αλλο παιρρνω ενα ψαροντουφεκο και παω για γλωσσες.οι αυτοδυτες δε ειναι πιο οργανωμενοι.ειμαι ψαροντουφεκας αυτοδυτης και κατοχος σκαφους.μου εχει τυχει να συναντησω καποιον που κολυμπουσε στο αναθεμα .σταματησα τον εβρισα και του ειπα να παει να αναψει μια λαμπαδαμπορει να επαιζες στο γαβρονημα ή μπορει να εψαχνες στο γουγλη. το θεμα μου ειναι οτι περα απο τις συμπαθειες μου χτυπαει το νευρο σε αυτο το ζητημα γιατι εχω γραψει σαν αυτοδυτης μπορει και ιδιες ωρες που εχεις εσυ με πουτανες. και σου λεω πρωτον οτι δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν παει να με κουρεψουν τσομπαναραιοι 'καπεταναιοι' και δευτερον οτι ειναι ΑΝΙΔΕΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ στο 99,9%. ασε τις εξυπναδες λοιπον και μη δινεις και ηλιθια παραδειγματα. οι ψαροτουφεκαδες δε ψαρευουν καν σε παραλιες με λουομενους γιατι η βαβουρα στο νερο διωχνει τα ψαρια. ασε τις παπαριες για σημαδουρες στις παραλιες.
δε το συνεχιζω γιατι δε εχω καμια διαθεση ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ουτε να κανω αστεια καλαμπουρακια καν.