You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εσπασε η καποτα σε στουντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nobal08
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
να ανοιξετε μαζι με τον πασχαλη οργανισμο κατα της εξεταης dna γιατι σε βλεπω να ανγνωριζεις 2 κουτσουβελα....Μου έχει συμβεί 2 φορές. Την 1η με την Τζένιφερ από το γραφείο της Πόπης μετά από ανελέητο σφυροκόπημα και τη 2η με την Αλίνα από το γραφείο του Μισέλ. Και τις 2 τις έχυσα μέσα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.
Μου έχει συμβεί 2 φορές. Την 1η με την Τζένιφερ από το γραφείο της Πόπης μετά από ανελέητο σφυροκόπημα και τη 2η με την Αλίνα από το γραφείο του Μισέλ. Και τις 2 τις έχυσα μέσα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.
Φανταστειτε ποσες φορες εχει συμβει αυτο σε καθε πουτανα με τοσα γαμησια που ριχνουν καθημερινα, πρεπει να τη χυνει μεσα τουλαχιστον ενας καθε εβδομαδα
Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχεις δικιο που αγχωνεσαι γιατι πολυ λιγες απο τις κοπελες περνανε απο γιατρους. Αλλωστε αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που πανε στα αυτοφορα (λογο ελειψης βιβλιαριων υγειας, ο πρωτος και αδεια εργασιας, ο δευτερος). Σκεψου ομως και την θετικη πλευρα. Φαντασου να σου ζηταγε παραπανω χρηματα για τελειωτικο σαν εξτρα υπηρεσια. Αστειευομαι βεβαια. Μου εχει συμβεί και μενα αλλα αυτο που με τρομοκρατισαι περισσοτερο ηταν η σταση της κοπελας που ηταν αταραχη. Ευτυχως δεν εγινε τιποτα, αλλα αυτο το διμηνο μεχρι να κανω εξετασεις ηταν αιωνας. Το πιθανοτερο ειναι να μην εχει συμβει τιποτα κακο. Και τα κοριτσια προσεχουν και φοβουνται για την ζωη τους
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απολυτε <<ο ατυχος>> της εβδομαδας..δεν εχεις ακουσει που λενε
παντρεψου να γαμησουμε?
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Dadi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως είναι το μπαμπά στα πολωνικά και στα ρουμάνικα?
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Κάποια ναι. Τα περισσότερα είναι αγράμματα ζώα και το μόνο που φοβούνται είναι μην πιάσουν παιδί...Και τα κοριτσια προσεχουν και φοβουνται για την ζωη τους
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΑπότα σπασμένη
για σένα σημαίνει
θα γίνεις πατέρας
εντός της ημέρας !
Αλλιώς πιά την βλέπεις
για γάμο την έχεις
την λές σύζυγό σου
τη θες συντροφό σου !
Να πας στη τσατσά
μιά κούτα γλυκά
και να τη ζητήσεις
μαζί της να ζήσεις !
ΚΑπότα σπασμένη
για σένα σημαίνει
θα γίνεις πατέρας
εντός της ημέρας !
Αλλιώς πιά την βλέπεις
για γάμο την έχεις
την λές σύζυγό σου
τη θες συντροφό σου !
Να πας στη τσατσά
μιά κούτα γλυκά
και να τη ζητήσεις
μαζί της να ζήσεις !
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΑπότα σπασμένη
για σένα σημαίνει
θα γίνεις πατέρας
εντός της ημέρας !
Αλλιώς πιά την βλέπεις
για γάμο την έχεις
την λές σύζυγό σου
τη θες συντροφό σου !
Να πας στη τσατσά
μιά κούτα γλυκά
και να τη ζητήσεις
μαζί της να ζήσεις !
και τσαμπα γαμησι και προικα...τι αλλο να θελει ο τυπος
μάλλον κορίτσι από σπίτιΤυπε τωρα θα πρεπει να την αποκαταστησεις... σου εφεξε παλι...κοριτσι για σπιτι και με προικααα !!!
όσο για τις εξετάσεις κάνε αύριο και μετά σε τρεις μήνες πάλι. άλλη μια φορά ύστερα από ένα εξάμηνο (για τον hiv βασικά οι εξετάσεις στους 3 και 6 μήνες). δες και εδώ εύχομαι και πιστεύω πως δεν έχεις τίποτα αρκεί και η κοπέλα να έχει διαίσθηση της δουλειάς που κάνει και να κάνει όντως εξετάσεις.Επι της οδου: Αριστομενους γωνια με Ππινου.Με τη Νατασα.Μου ειπαν οτι καθε εβδομαδα κανει διπλες εξετασεις και με βεβαιωσε οτι εγω να μη φοβαμαι.Πριν απο 2 ωρες ξενερωσα.Η ειρωνια ειναι οτι ηταν μακραν το καλυτερο σεξ που ειχα ποτε.Και συνεβη αυτη η μαλακια!Θεωρησα καλο να το αναφερω.Αυτα και να προσεχετε.
Επισκέπτης
τυπε στα στουντιο οι πιο πολεσ κοπελεσ κανουν αυτα τα τεστ που ποσταρα. πολυ αξιοπιστα και σε 20 λεπτα εχεισ τα αποτελεσματα.τα περισοτερα φαρμακεια εχουν το συγκεκριμενο τεστ.Επι της οδου: Αριστομενους γωνια με Ππινου.Με τη Νατασα.Μου ειπαν οτι καθε εβδομαδα κανει διπλες εξετασεις και με βεβαιωσε οτι εγω να μη φοβαμαι.Πριν απο 2 ωρες ξενερωσα.Η ειρωνια ειναι οτι ηταν μακραν το καλυτερο σεξ που ειχα ποτε.Και συνεβη αυτη η μαλακια!Θεωρησα καλο να το αναφερω.Αυτα και να προσεχετε.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φίλε Nobal νομίζω ότι δέν βοηθάς να λυθεί το πρόβλημα σου απευθυνόμενος σε ένα χώρο όπως στά forum οπού το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι δέν γνωρίζεις σε ποιόν απευθύνεσαι ! σίγουρα καί υπάρχουν άτομα που καλοπροαίρετα καί καλόπιστα σου έδωσαν κάποιες τεκμηριωμένες απαντήσεις , αρκετά σωστές τουλάχιστον , όπως όμως υπάρχουν καί άτομα τα οποία την περιπέτεια σου , που εγώ εύχωμαι ότι απλά θα είναι μια κακή ανάμνηση , τήν βλέπουν λίγο ελαφρά ίσως γιατί δεν τους έχει τύχει προσωπικά , όπως καί να ΄χει εσύ θα πρέπει να περιγράψεις τι έγινε σε ένα έμπιστο σου γιατρό ό οποίος καί θα σε συμβουλεψει τι πρέπει να κάνεις καί άν χρειάζωνται περαιτέρω βήματα δηλ.εξετάσεις , έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον .
Καλή συνέχεια καί όλα θα πάνε καλά .
Καλή συνέχεια καί όλα θα πάνε καλά .
Ακριβως!μαλλον αυτη θα πρεπει να φοβαται μην εμεινε εγκυος..φανταζομαι θα τα εχυσες ολα μεσα ετσι ?
Βασικα ητανε το "λεπτο" ειδος για καλυτερη αισθηση.Αυτο καταλαβα.Μουφα.δεν νομίζω να εχεις κολλήσει κάτι αλλα κανε εξετάσεις καλου κακού. Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι πως σκατα την έβαλε και κατάφερε να την σπάσει.
Παιδια αυτο ηταν ενα συμβαν απο την μπουρδελοκαθημερινοτητα.Πιστευω οτι ειναι καλο να μαθαινονται ΟΛΑ αυτα και κριμα που τα κρατατε κρυφα...Ο,τιδήποτε.Αναγνωστηκε 2000 φορες...Μιλήστε! Πειτε! Μοιραστειτε!
Οσο για τις "γλεντζεδικες" απαντησεις, με βοηθανε να το παρω ελαφρα.
Φαντασου λεει να μου ειχε σπασει τη μονη φορα που βρεθηκα στο "Ιάσωνος 40κατι" με τη Μαρια!
Οσο για τις "γλεντζεδικες" απαντησεις, με βοηθανε να το παρω ελαφρα.
Φαντασου λεει να μου ειχε σπασει τη μονη φορα που βρεθηκα στο "Ιάσωνος 40κατι" με τη Μαρια!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν θελετε κουμπαρο ειμαι μεσαοντως τυπε
και αν την γκαστρωσε?τι θα γινει τοτε :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις