Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.437
Πόντοι
2.356
Και γιατί δεν ρωτάς την δικιά σου αν θα γούσταρε ένα τριολέ με την φίλη της ; Θα δεις την αντίδραση και θα κρίνεις.

Αυτό λέγεται και ρώσικη ρουλέτα. Επίσης άλλη μια σκέψη της καύλας απλώς.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μα για πια φιλη μιλαμε? ειναι φιλη αυτη που παιζει με το γκομενο της ''φιλης'' της? γαμα τη στεγνα.. και να κανει μετα νερα, ξαναγαμα τη

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις

Ειμαι ο μονος που αναρωτιεται γιατι δεν εγινε οτι ηταν να γινει εκεινο το βραδυ  :huh:  μετα απο ενα μηνα θυμηθηκες να ανοιξεις θεμα ρε τυπε; Ολο αυτο το διαστημα τι επαιζε;

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ειμαι ο μονος που αναρωτιεται γιατι δεν εγινε οτι ηταν να γινει εκεινο το βραδυ  :huh:   μετα απο ενα μηνα θυμηθηκες να ανοιξεις θεμα ρε τυπε; Ολο αυτο το διαστημα τι επαιζε;

μαλλον τιποτα, αγαμιες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν δεν σε ενδιαφέρει η σχέση γάμα και τις 2 μαζί...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ μην το κάνεις...κεράτωσε την αλλά οχι με φίλη της.Υπάρχουν και όρια!Θα καταστραφεις :- .Οι μισοί αγάμητοι,εδώ μέσα που σου λένε να την γαμήσεις,το μόνο μουνι που ξέρουν είναι καμιά Γκαμπριέλα στο μεταξουργείο.Οπότε σαν σάλιες του τσάμπα,σε συμβουλεύουνε μαλακίες.Παίξε μπάλα αλλά όχι εκεί...Δεν αξίζει το ξέκολο τόσης προσοχής.Χώρια που δεν ξέρεις αν θα σε καρφώσει...

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.

Συναγωνιστη και τυπε
αμα την αγαπας μην πηδιξεις την φιλη της, μπορει να μην εχω εμπειρια στο θεμα αλλα δεν φαινεται λογικο .

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ σαν κυνηγός χτυπάω
κι ότι κουνιέται, το γαμάω !

_ΑΝ το πηδήξεις μπορεί ( που ξέρεις;), να έχεις βρεί το μουνί που πάντα έψαχνες!!!!

_ΑΝ ΔΕΝ το πηδήξεις, δεν θα μάθεις ποτέ !

_ ΑΝ το πηδηξεις και δεν σ΄αρέσει, δεν το ξαναπηδάς !

_Αν το πηδήξεις και σου αρέσει, αλλά προτιμάς την άλλη , ακόμη κι αν το μάθει η άλλη, νο προμπλέμα !

:grin:
Σε αφήνω να σκεφτείς μόνος σου (γιατί νο προμπλέμα). Αν δεν το βρείς, μπορεί να στο πω αύριο !

18919791891979

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πες την φίλη τη ςκοπέλας σου να πει την δικια σου για τριολέ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
αχαχααχαχαχχααχαχχααχχαχαχααχαχχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστη και τυπε
αμα την αγαπας μην πηδιξεις την φιλη της, μπορει να μην εχω εμπειρια στο θεμα αλλα δεν φαινεται λογικο .
να την πηδηξει και να το μαθει η φιλη του θα τον συγχωρεσει ειναι στανταρ

Επισκέπτης
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.

τίποτα μην κάνεις

τα πολλά μουνιά, καταστρέφουν τον ψυχισμό του άντρα, παρά την ψευδαίσθηση που έχουν οι περισσότεροι που δεν το έχουν ζήσει αυτό...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν εχω καταλαβει καλα, όλα αυτά συμβαινουν στον γνωστο μιστερ μπούτια ή προκειται περι συνωνυμιας?  :think:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
τίποτα μην κάνεις

τα πολλά μουνιά, καταστρέφουν τον ψυχισμό του άντρα, παρά το την ψευδαίσθηση που έχουν οι περισσότεροι που δεν το έχουν ζήσει αυτό...

μήπως θα πρέπει τελικά,να δοκιμάσει και κανά καβλί ? Για το ψυχισμό λέω ,....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καιρό είχαμε να ακουσουμε τετοια ιστορια  :grin:

Επισκέπτης
μήπως θα πρέπει τελικά,να δοκιμάσει και κανά καβλί ? Για το ψυχισμό λέω ,....

Με τρία χρόνια σχέση στα 34, τι νόημα έχει να πηδήξει άλλη γκόμενα;

Εκτός αν μέχρι τώρα έχει πάει με λιγότερες από 2-3, οπότε έχει ακόμη έλλειψη ποικιλίας...

Γενικά η ποικιλία είναι καλή μέχρι ένα σημείο, που δεν αισθάνεσαι ότι σου λείπει. Από κει και πέρα, λειτουργεί αντίθετα-επιβαρυντικά, και πιο πολύ σε διαλύει, παρά τονίζει τον ανδρισμό σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom