Νέα

Εσείς τί λέτε..;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karmen69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karmen69

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βλεπουμε στην τηλεοραση τις λολιτες τηλεπαρουσιαστριες.. ολες μα ολες τα πετουν εξω τραβουν πελατεια ετσι..εξαλλου τα μπλοκς τα δειχνουν ξεκαθαρα. ακομα και λεπτομερειες. σαν γυναικα , επειδη και εγω μπορει να το παιξω δηθεν -καταλαθος ,να μην προσεξω ,για να δελεασω καποιον η καποια ανοιγω πιο πολυ τα ποδια, εσεις τιλετε..οι παρουσιαστριες με πρωτη την σκορδα,και μενεγακη,μετα την τσιμτσιλη,και τις  λολιτες του δρυμουση,το κανουν γιατι τους αρεσει να το δειχνουν?,η να τραβουν κοσμο,η να τραβηξουν  καποιον επωνυμο λεφτα των μιντια να τους τα ακουμπησει ?
η ολαά μαζι?

Συνημμένα

• everytime.jpg
    everytime.jpg
    155 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
με τοσο μουνι που υπαρχει σε προσφορα εκει εξω πρεπει να αναρωτηθεις για ποσο θα ειναι αυτες στην τιβι...

Επισκέπτης
Tελικά,εσύ ΠΟΣΟ το κοστολογείς ????

Το μουνί σου,εννοώ....

***Απο μουνόχειλα κ γλουτούς πας καλά πάντως....ειδικά αν είσαι ελληνίδα... :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βλεπουμε στην τηλεοραση τις λολιτες τηλεπαρουσιαστριες.. ολες μα ολες τα πετουν εξω τραβουν πελατεια ετσι..εξαλλου τα μπλοκς τα δειχνουν ξεκαθαρα. ακομα και λεπτομερειες. σαν γυναικα , επειδη και εγω μπορει να το παιξω δηθεν -καταλαθος ,να μην προσεξω ,για να δελεασω καποιον η καποια ανοιγω πιο πολυ τα ποδια, εσεις τιλετε..οι παρουσιαστριες με πρωτη την σκορδα,και μενεγακη,μετα την τσιμτσιλη,και τις  λολιτες του δρυμουση,το κανουν γιατι τους αρεσει να το δειχνουν?,η να τραβουν κοσμο,η να τραβηξουν  καποιον επωνυμο λεφτα των μιντια να τους τα ακουμπησει ?
η ολαά μαζι?

πάνω στην ώρα το άνοιξες το θρεντ. κάτσε να 'ρθει ο λάκις να κάνει εκτίμηση στις φωτος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πάνω στην ώρα το άνοιξες το θρεντ. κάτσε να 'ρθει ο λάκις να κάνει εκτίμηση στις φωτος
xaxaxaxa
γιωργεκαλυτερε απ το στομα μου πηρες το σχολιο :crazy:

λακης περιμενουμε ποιοτικη αναλυση του χωρου...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

βγαινει και σε αλλο σχεδιο?

Επισκέπτης
Ασχετος ων , θα τολμησω να κανω μια επισημανση ! Σε περιπτωση , που ΔΕΝ ειναι δικη σου η φωτο , δεν την κατεβαζεις , καλου-κακου ! Απαντωντας στο ερωτημα σου , τωρα ...O tempora , o mores

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
προς το παρόν, εγώ βαράω μια μαλακία, να χύσω για την Κάρμεν για να καυλώσει

Επισκέπτης
[quote author=karmen69 link=action=profile;u=55686 date=1225021476]
αν υποθεσω απο αυτο που γραφεις για το πουλι σου, το δικο μου σερνει καραβι γιαυτο και εχω το θρασσος να γραφω εδω.. το δικο σου το πολυλακι παντως ουτε για τηνν  χουφτα σου δεν το αξιολογω..

[/quote]

xa xa xa xa xa xa xa xa xa

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η ολαά μαζι?

κοπελια για το καλο σου βγαλτη, εδω μια γοβα εβαλα εγω και μονο που δεν μου την φεραν στο κεφαλι

Επισκέπτης
αντι να βαρατε για την καρμεν πατε να ριξετε κανεναν...μπας και φυγουν τα φλοκια απ το πανω το κεφαλι...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καρμεν
γιατι δεν γραφεις δημοσιως αυτα που μου εγραψες στο πμ? *P
αφου δεν εισαι ντροπαλο κοριτσι εσυ...

α κ εγω δεν ειμαι αγορι μην μπερδευεσαι.. :cheesy:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Κάρμεν όταν κλείνεις τα μάτια σου...βλέπεις χύσια παντου?

Επισκέπτης
[quote author=karmen69 link=action=profile;u=55686 date=1225021851]
χωρις πλακα τωρα
κοιταξε την σελιδα στο ιντερνετ
fleshlight.
einai τρομερο ,το χρησιμοποιω και εγω οταν χαλαρωνω μονη ,αλλα εχει εκδοση και για τους αντρες .το πηρα στο αμστερνταμ αλλα εδω δεν υπαρχει..
εχουν κατι μαλακιες
οκ
δεν πισρτευω οτι εχεις μικρο .. απλα μπορει να ειναι πολυ γλυκο..
φιλια *********
καρμεν κατα το μπουρδελα κομ
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom