Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
έλα να πιούμε καφέ..θα είμαι κ γω εκείνες τις μέρεςΚαλησπερούδια στους λεβέντες από 29 Νοεμβρίου και για δέκα μέρες θα βρίσκομαι κοντά σας.
έλα να πιούμε καφέ..θα είμαι κ γω εκείνες τις μέρες
Όταν έχεις διάθεση και δεν είσαι κουρασμένη είσαι άπιαστη. Έως τώρα έχουμε μια στις δύο..Καλησπερούδια στους λεβέντες από 29 Νοεμβρίου και για δέκα μέρες θα βρίσκομαι κοντά σας.
Όταν έχεις διάθεση και δεν είσαι κουρασμένη είσαι άπιαστη. Έως τώρα έχουμε μια στις δύο..
Την τελευταία φορά που ήρθες Ηράκλειο βρεθήκαμε ενα βράδυ, κ δεν πέτυχε. Όταν κανονιζαμε να βρεθούμε,σου πρότεινα αμν είσαι κουρασμένη να βρεθούμε την επομενη ημέρα.Καλημέρα καρδιά μου τι εννοείς; γιατί εγώ όταν κάνω τα ραντεβού μου τα δίνω όλα, δυστυχώς καμία φορά με περνούν και λέω όχι Γιατί ξέρεις; δεν θα μπορέσω να ανταποδώσω σωστά και επειδή σέβομαι τον πελάτη και εκτιμώ τα χρήματα που περνώ δεν θέλω να νιώθω ότι δεν τα αξίζω. Πες μου όμως αν έχεις κάποιο παράπονο να δω καρδιά μου για να το διορθώσω, να είσαι καλά και πολλά φιλάκια παντού.
Περιμένω απάντηση μωράκι.
Την τελευταία φορά που ήρθες Ηράκλειο βρεθήκαμε ενα βράδυ, κ δεν πέτυχε. Όταν κανονιζαμε να βρεθούμε,σου πρότεινα αμν είσαι κουρασμένη να βρεθούμε την επομενη ημέρα.
Μάλιστα είχε μείνει και χρόνος για το τέλος του ραντεβού, αλλά δεν ήθελες να συνεχίσουμε... Τέλος πάντων, δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί είσαι γενικά φιλότιμη.
Έξυπνη γυναίκα είσαι, κ καιρό στον χώρο...Καρδιά μου σου ζητώ συγγνώμη δεν έχω άλλο να πω εφόσον εγώ ήμουν λάθος θα επανορθώσω την επόμενη φορά.
Έξυπνη γυναίκα είσαι, κ καιρό στον χώρο...
Ο ευχαριστημένος πελάτης φαίνεται πριν κλείσει η πόρτα.
Και εγώ αυτό ελπίζω. Και να τα κάνουμε αυτή την φορά όλα.Τα καλοπροαίρετα σχόλια πάντα σε κάνουν καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου. Τέτοια σχόλια με κάνουν να θέλω να γίνομαι καλύτερη. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα είμαι κάτω,να τα ξανά πούμε από κοντά για να σου αποδείξω ότι η άτυχη συνάντηση μας ήτανε απλά μια κακή παρένθεση.
Καλημέρα μωράκια μου, θα είμαι διαθέσιμη το απόγευματακι.