Επισκέπτης
κολλητος την εβγαλε στο μπαλκονι πριν χρονια με το boxeraki καταχειμωνο μεχρι να πεισει τον ταρανδο με τα χιλia ζορια η αλλη να παει για σουβλακια
Πωπω. Σε όλους μας έχουν συμβεί αυτά, έστω και αν δεν το μάθαμε ποτέ
κολλητος την εβγαλε στο μπαλκονι πριν χρονια με το boxeraki καταχειμωνο μεχρι να πεισει τον ταρανδο με τα χιλia ζορια η αλλη να παει για σουβλακια
και εννοειται οτι αυτος που βγηκε στο μπαλκονι ,τα εφταιξε μαζι της και την επιασε μετα απο καιρο να βγαινει με αλλο γαμια απο το σπιτι τηςετσι που θα κρυωσε ο χυστης καλυτερα ο κερατας να επαιρνε κοτοσουπα να ζεσταθει τυπε :S :S :S
και εννοειται οτι αυτος που βγηκε στο μπαλκονι ,τα εφταιξε μαζι της και την επιασε μετα απο καιρο να βγαινει με αλλο γαμια απο το σπιτι της
οι σκληροι χυστες δεν αφηνουν τπτ στη τυχη τυπε
και εννοειται οτι αυτος που βγηκε στο μπαλκονι ,τα εφταιξε μαζι της και την επιασε μετα απο καιρο να βγαινει με αλλο γαμια απο το σπιτι της
γυναικα για σπιτι τυπε
Θεματοθέτη βασιλόφρων?
Αντικονσερβοκουτάς εδώ
Tώρα επί του θέματος δε μου έχει τύχει με CG, αλλά με φθηνότερες περιπτώσεις, αλλά τι να έκανα με την καύλα που είχα το πάλεψα
Ναι τύπε, κι εμενα μού εκανε στην αρχη για γαλλικό όνομα, "Εσάνς Κολιλάς", κατι τετοιο.
Λεω καμια γαλλιδα εκδιδομενη θα ειναι.
Μετα αντιληφθηκα την πραγματικη διασταση.
Μας εχει τύχει να παμε για σουβλακια ή να παγωσουμε στο μπαλκονι?Πωπω. Σε όλους μας έχουν συμβεί αυτά, έστω και αν δεν το μάθαμε ποτέ
Πριν 2 εβδομάδες περίπου πέρασα με μια "Μελίνα" στο Εξηκίου 18Γ. Ήμουν κατακαβλωμένος και ήθελα να διώξω τα χοντρά. Η τύπισσα κλασσική πονηρόφατσα αλλά ήθελα να αδειάσω. Μέτρια πίπα , αρχίζω να τη σφυροκοπάω και κάποια στιγμή τη γυρίζω στα 4. Η κωλίλα απίστευτη. Ξενερώνω , πετάω την καπότα και της λέω "έλα να γλείψεις να χύσω" μπας και το σώσω. Αυτή το αρνείται παρόλο που η τσατσά το ανακοίνωσε στο σαλόνι. "Να στον παίξω να χύσεις" μου λέει και τον άρπαξε. Από αντίδραση στην απάτη και στην αφόρητη κωλίλα, μόλις μου ήρθανε τον γύρισα πάνω της και την σοβάντισα κανονικά την καργιόλα.
Ούστ γαμιόλες άπλυτες που θέλετε και 20ευρα.
Παλι καλα που δεν μπηκε ο εντουρο να αρχισει με τον λιλα να μπαχαλευει ενα ακομα αξιολοξο θεμα
τυπε εγω μπηκα και εγραψα μερικα ποιοτικα ποστ οπως συνηθως κανω :S :S :S
αλλα μπηκε ο μπαχαλακιας ο λιλας να μπαχαλεψει το θρεντ και αφου εφαγε κανα δυο αναφορες απο τους χυστες απαξιωθηκε και εφυγε
.
όταν διάβασα "εσανς Κωλιλας" σκάλωσα και νόμιζα ότι ήταν κάποιος γνωστός συγγραφεύς,δικτάτωρ κτλ...και λέω κοίτα τον μαλάκα πως τν λένε