Νέα

Ερώτηση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tornado21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tornado21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά βρίκα αγγελία σαν αυτήν παρακάτω

Ζευγαρι σοβαρο εχεμυθο με τελοια σωματικη διαπλαση ικανοποιει ερωτικές επιθυμιες σε γενεοδωρους κυριους-κυριες και στο χωρο τους. στειλτε μηνυμα στο **** και θα σας απαντησουμε αμμεσα.

Έστειλα και μου απάντησαν, είμαι άσχετος... τη κινδύνοι υπάρχουν? Βοήθεια... θέλω να είμαι προετημασμένος αλλά δεν έχω κάνει τίποτε ώς τώρα.

Επισκέπτης
Παιδιά βρίκα αγγελία σαν αυτήν παρακάτω

Ζευγαρι σοβαρο εχεμυθο με τελοια σωματικη διαπλαση ικανοποιει ερωτικές επιθυμιες σε γενεοδωρους κυριους-κυριες και στο χωρο τους. στειλτε μηνυμα στο **** και θα σας απαντησουμε αμμεσα.

Έστειλα και μου απάντησαν, είμαι άσχετος... τη κινδύνοι υπάρχουν? Βοήθεια... θέλω να είμαι προετημασμένος αλλά δεν έχω κάνει τίποτε ώς τώρα.
ρεεεεε.....μακρια απ αυτα,μουφα ειναι συνηθως και δεν ξερεις που μπορει να μπλεξεις...

OP
OP
T

tornado21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, θέλουν δωράκι... και οι δύο (ζευγάρη), είναι 350 ευρό.. Δεν έχω ειδέα αν είναι ακριβά ή όχι, ούτε αν πρόκειτε για καμία κομπίνα, ούτε για το εάν είναι π.χ. αστυνομία (είναι παράνομο αυτό, δεν είναι?). Σορρυ αν λέω μαλακίες αλλά απο την ώρα που το κανώνισα, νιώθω πολύ περίεργα και δεν έχω ιδέα τη παίζει σε όλα αυτά...

Επισκέπτης
Όχι, θέλουν δωράκι... και οι δύο (ζευγάρη), είναι 350 ευρό.. Δεν έχω ειδέα αν είναι ακριβά ή όχι, ούτε αν πρόκειτε για καμία κομπίνα, ούτε για το εάν είναι π.χ. αστυνομία (είναι παράνομο αυτό, δεν είναι?). Σορρυ αν λέω μαλακίες αλλά απο την ώρα που το κανώνισα, νιώθω πολύ περίεργα και δεν έχω ιδέα τη παίζει σε όλα αυτά...
μεγαλε αμα νιωθεις περιεργα αστο...350 για ποσο και για τι?

OP
OP
T

tornado21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου, νιώθω περίεργα... δέν ξέρω.. είναι αυτό που είπαν παραπάνω...
"μακρια απ αυτα,μουφα ειναι συνηθως και δεν ξερεις που μπορει να μπλεξεις...",

απλά ψήνωμε... για αυτό ρώτησα μήπως έχει κανείς ιδέα.. τη παίζει.
Για τη πράγμα 350? Οτιδήποτε... για 1 ώρα.. σε ξενοδοχίο. Μου είπαν για το attica στην λεωφ. Αλεξάνδρας.
Παρεπιπτόντως...πριν απο αυτούς πήρα τον Μισελ, που αναφέρεται σε κάποια φορουμ.. για Κιφησία μου είπε μετά της 12 το βράδυ γιατί έχει λέει δουλειά στο κέντρο..!!!! 

Επισκέπτης
Φίλε μου, νιώθω περίεργα... δέν ξέρω.. είναι αυτό που είπαν παραπάνω...
"μακρια απ αυτα,μουφα ειναι συνηθως και δεν ξερεις που μπορει να μπλεξεις...",

απλά ψήνωμε... για αυτό ρώτησα μήπως έχει κανείς ιδέα.. τη παίζει.
Για τη πράγμα 350? Οτιδήποτε... για 1 ώρα.. σε ξενοδοχίο. Μου είπαν για το attica στην λεωφ. Αλεξάνδρας.
Παρεπιπτόντως...πριν απο αυτούς πήρα τον Μισελ, που αναφέρεται σε κάποια φορουμ.. για Κιφησία μου είπε μετά της 12 το βράδυ γιατί έχει λέει δουλειά στο κέντρο..!!!! 
λογικα σκεψου το ρε συ,μπορει να ναι οντως ενα ζευγαρι που ψαχνει για να μαλακιστει αλλα μπορει να ναι τιποτα ανωμαλοι και να γινουν διαφορα δυσαρεστα...αλλο με πρακτορειο,εκει αλλαζουν τα πραγματα αφου μιλαμε για οργανωμενα πραγματα...μεινε στα οργανωμενα και ασε τις αγγελιες ...φιλικη συμβουλη απλως

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
350 να δωσεις η' να παρεις?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
που υπαρχουν οργανωμενα?
ενδιαφερομαι...
να πληρωνομαι εννοειται!!

OP
OP
T

tornado21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ston xristos1000: "350 να δωσεις η' να παρεις?" Sinithos esena se plironoun gia na pidiksis???
Ipame, asxetos ime, den ine anagki na me doulebete ki olas.....

drummerboy, thanx file gia tin simbouli sou.!

KOYKLA-M

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω λεω πηγαινε να κοψεις κινηση κι αν κ το παραμικρο δεν σου αρεσει φυγε με τη μια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το πολυ πολυ να τον φας
και τι εγινε
ειναι κ μοδα στις μερες μας
πηγαινε ρε τυπε και ριξε πουτσακο μην το σκεφτεσε πολυ

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
φιλαρακι καλημερα!!Θελει προσοχη κ αρκετη σκεψη το ζητημα.Κατα καιρουs εχουν ακουστει διαφορα για τετοιεs ιστοριεs οπωs εξαφανιση,αρπαγη νεφρου κ αλλα.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΟΥΦΑ Κ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αλλα εχουν συμβει η τουλαχιστον εχουν ακουστει..Παντωs ευχομαι να το σκεφτειs καλα κ αν παs κ ειναι αληθινη η φαση γραψε να μαθουμε.

paparounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Τι εγινε τελικα με το παληκαρι?πηγε?γιατι και εγω εχω ακουσει κατα καιρους διαφορα περιεργα.

OP
OP
T

tornado21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Oxi pedia, den piga, kolosa. tora pou to skeftome meta apo ligo kero, kala ekana. to risko syneperni, alla i malakia plironete...
thnx olous gia tis symboules sas.

Επισκέπτης
Λοιπόν φίλε, κανόνισε πρώτα κάνα καφεδάκι με το ζευγαράκι σε κάποια καφετέρια πρώτα και μετά, αν είναι όντως έτσι όπως τα γράφουν, προχωράς και στα υπόλοιπα!!! Safe!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Oxi pedia, den piga, kolosa. tora pou to skeftome meta apo ligo kero, kala ekana. to risko syneperni, alla i malakia plironete...
thnx olous gia tis symboules sas.

1. καλα εκανες
2. Μη γραφεις γκρικλις
3. Αν σου περισσευαν ρε αδερφε 350 ευρωπουλα, πηγαινε φατα αλλου...Προτεινω πολλαπλες συναντησεις σε στουντιο με κοπελες που , αποδεδειγμενα, αξιζουν ή City Tour για δυωρακι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom