Νέα

Ερώτηση σχετικά με το δίκτυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολλές φορές όταν χρειάζεται να πληκτρολογήσω κάποιο τίτλο θέμάτος ή κάποιο όνομα στην αναζήτηση με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου έμφανίζει λίστα με προηγούμενους τίτλους που είχα γράψει πιο παλιά ή με παλιές αναζητήσεις. Πώς γίνεται να το σβήσω αυτο; (δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα χρησιμοποιώ τον chrome);;

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
πολλές φορές όταν χρειάζεται να πληκτρολογήσω κάποιο τίτλο θέμάτος ή κάποιο όνομα στην αναζήτηση με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου έμφανίζει λίστα με προηγούμενους τίτλους που είχα γράψει πιο παλιά ή με παλιές αναζητήσεις. Πώς γίνεται να το σβήσω αυτο; (δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα χρησιμοποιώ τον chrome);;

σβησε τα cookies
μα καλα απο υπολογιστες τιποτα πια  :uglystupid:
ντιπ αμορφωτος  :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Bαλε με το  ποντικι τον δεικτη πανω στην λεξη για να γινει μπλε και πατα το DEL .Θα σβησει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αν εχεις firefox πατα clear recent history

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΑΤΑ Ολα τα πληκτρα που βλεπεις στο πληκτρολογιο σου!!!!!!!

Ολο και κατι θα γινει  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και στις δουλειες που θα δινουν.....

με το πασο μας ετσι? Ενα σκουπισμα.... 2 ωρες !!!!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.344
Πόντοι
5.435
Για να μην κάνεις συνέχεια τη διασικασία να τα σβήνεις τα cookies, θα πας στις ρυθμίσεις του browser που χρησιμοποιείς και θα βρεις μια εντολή που να λέει ότι κάθε φορά που θα κλείνεις τον browser να σου σβήνει όλη τη μνήμη που έχει κρατήσει.
Το κάνω και εγώ αυτό λόγω γυναίκας στο σπίτι  :dancing:
Βέβαια την απόμενη φορά που θα ξαναμπείς μέσα θα χρειαστεί να ξαναβάλεις κωδικούς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι γευση έχουν αυτα τα cookies ρε παιδια?  :grin:

Metaxourgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν εχεις firefox πατα clear recent history
επικ φεϊλ!

το έκανα και βγαίνει μια χοντρή αλλα δεν βοηθάει.
Λοιπόν τύπε θα σου δώσω τα φώτα μου... διότι πρωτίστως είμαι μεγάλη καρδιά αλλά και γιατί η χλεύη από τους συναγωνιστάς στερείται της προβλεπόμενης περιεκτικότητας σε χιούμορ που μας έχουν συνηθίσει και έτσι χάνει την νοστιμάδα της.  :s&m_2:

Έχουμε και λέμε λεπόν...
Καταρχήν αυτό που θες να σβήσεις δεν είναι τα cookies τα οποία απλά υπάρχουν και θυμούνται τον κωδικό και το όνομα σου, αλλά την “browsing history” που περιέχει τις διευθύνσεις που βλέπεις να ξεπετιούνται καθώς πληκτρολογείς.

Έχω να σου προτείνω δυο τακτικές που θα βολέψουν αρκετά, ιδικά αν υπάρχει σεμνότυφο γύναιο εντός της οικίας.  :- :helpplea:

Η πρώτη είναι να συνεχίσεις να κάνεις τις βρομοδουλειές σου όπως ξέρεις και μετά το πέρας των εργασιών πατάς το συνδυασμό Ctrl+Shift+Delete και αυτό θα σε φέρει στο μενού “Clear Browsing Data”. Εκεί θα επιλέξεις το παρελθοντικό χρονικό βάθος που θες να φτάσει το σβήσιμο και θα τσεκάρεις τουλάχιστον το “Clear browsing history”. Και είσαι έτοιμος...

Η δεύτερη και πιο ενδεδειγμένη για την περίπτωση σου, επιλογή είναι το λεγόμενο “Incognito mode”...
Όταν αρχίσουν οι βρώμικες σκέψεις και ορέξεις να κυριεύουν το δίκιλο ζελέ που κουβαλάς στο πάνω κεφάλι πατάς Ctrl+Shift+N το οποίο ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο με μια υποχθόνια καμπαρντινάτη φιγούρα που μπορείς να ταυτιστείς αν θες αλλά κυρίως μπορείς να εμπιστευτείς, γιατί υποδηλώνει ότι δεν θα αποθηκευτεί τίποτα από ότι θα κάνεις σε αυτό το παράθυρο.

Χαβ φαν μαϊ φρεντ!   :humpleg:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω εχω πει δεν ασχολουμαι πλεον με αυτα  :rockon: :rockon:

αν καποιος ειναι φοιτητης και έχει κάποιο θέμα με κώδικες ή εργασιες πανω σε αυτους

ευχαριστως να τον βοηθησω και να του εξηγησω τι γινεται !!!

Ο Προγραμματισμος θελει αφοσοιωση. Δεν ειναι πετιεσαι απο το ενα θεμα στο αλλο
ουτε τη μια μερα ασχολουμαι με τα φορματ και την αλλη με τον προγραμματισμο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω εχω πει δεν ασχολουμαι πλεον με αυτα  :rockon: :rockon:

αν καποιος ειναι φοιτητης και έχει κάποιο θέμα με κώδικες ή εργασιες πανω σε αυτους

ευχαριστως να τον βοηθησω και να του εξηγησω τι γινεται !!!

Ο Προγραμματισμος θελει αφοσοιωση. Δεν ειναι πετιεσαι απο το ενα θεμα στο αλλο
ουτε τη μια μερα ασχολουμαι με τα φορματ και την αλλη με τον προγραμματισμο.
Δεν θελει να εισαι αποφοιτος του ΜΙΤ για να σβησεις τους κωδικους ή τα nickname ή τις αναζητησεις απο τον browser.

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επικ φεϊλ!
Λοιπόν τύπε θα σου δώσω τα φώτα μου... διότι πρωτίστως είμαι μεγάλη καρδιά αλλά και γιατί η χλεύη από τους συναγωνιστάς στερείται της προβλεπόμενης περιεκτικότητας σε χιούμορ που μας έχουν συνηθίσει και έτσι χάνει την νοστιμάδα της.  :s&m_2:

Έχουμε και λέμε λεπόν...
Καταρχήν αυτό που θες να σβήσεις δεν είναι τα cookies τα οποία απλά υπάρχουν και θυμούνται τον κωδικό και το όνομα σου, αλλά την “browsing history” που περιέχει τις διευθύνσεις που βλέπεις να ξεπετιούνται καθώς πληκτρολογείς.

Έχω να σου προτείνω δυο τακτικές που θα βολέψουν αρκετά, ιδικά αν υπάρχει σεμνότυφο γύναιο εντός της οικίας.  :- :helpplea:

Η πρώτη είναι να συνεχίσεις να κάνεις τις βρομοδουλειές σου όπως ξέρεις και μετά το πέρας των εργασιών πατάς το συνδυασμό Ctrl+Shift+Delete και αυτό θα σε φέρει στο μενού “Clear Browsing Data”. Εκεί θα επιλέξεις το παρελθοντικό χρονικό βάθος που θες να φτάσει το σβήσιμο και θα τσεκάρεις τουλάχιστον το “Clear browsing history”. Και είσαι έτοιμος...

Η δεύτερη και πιο ενδεδειγμένη για την περίπτωση σου, επιλογή είναι το λεγόμενο “Incognito mode”...
Όταν αρχίσουν οι βρώμικες σκέψεις και ορέξεις να κυριεύουν το δίκιλο ζελέ που κουβαλάς στο πάνω κεφάλι πατάς Ctrl+Shift+N το οποίο ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο με μια υποχθόνια καμπαρντινάτη φιγούρα που μπορείς να ταυτιστείς αν θες αλλά κυρίως μπορείς να εμπιστευτείς, γιατί υποδηλώνει ότι δεν θα αποθηκευτεί τίποτα από ότι θα κάνεις σε αυτό το παράθυρο.

Χαβ φαν μαϊ φρεντ!   :humpleg:

φιλαρακι εισαι τοπ-ειδικα η δευτερη λυση..-ολα τα λεφταα-νασαι καλα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θελει να εισαι αποφοιτος του ΜΙΤ για να σβησεις τους κωδικους ή τα nickname ή τις αναζητησεις απο τον browser.

Mερικες τεχνικες λεπτομερειες τις γνωριζουν καλυτερα
οι τεχνικοι που ασχολουνται με αυτες καθημερινα  ;)

πχ γιατι δεν παιζει το ταδε βιντεο.... αν δεν το χω ξαναδει
ή ψαξει ε πως θα το ξερω?  :grin:

P.S Τους κωδικους προφανως και ξερω να σου πω πως σβηνονται , αλλα δεν το εκανα επειδη αφενος
υπάρχουν ενα μυριο λημματα στον γκουγκλη  :dancing: και αφετερου σου ειπαν εδω τα παιδια !
Τα λαγωνικα μου  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
btw εχεις ενα λαθος στην διατυπωση του θεματος. Δεν υπαρχει ερωτηση σχετικα με το δικτυο.

Έχεις ερωτηση σχετικα με το προγραμμα που χρησιμοποιεις (browser) για να πλοηγηθεις στο web.

Υπάρχει διαφοροποιηση μεταξυ του web και των δικτυων. Παρε να διαβασεις αν σε ενδιαφερει

Και στα 2 λινκ τα εξηγει πολυ ωραια και οχι κουραστικα.  ;)

Metaxourgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
btw εχεις ενα λαθος στην διατυπωση του θεματος. Δεν υπαρχει ερωτηση σχετικα με το δικτυο.

Έχεις ερωτηση σχετικα με το προγραμμα που χρησιμοποιεις (browser) για να πλοηγηθεις στο web.

Υπάρχει διαφοροποιηση μεταξυ του web και των δικτυων. Παρε να διαβασεις αν σε ενδιαφερει

Και στα 2 λινκ τα εξηγει πολυ ωραια και οχι κουραστικα.  ;)

Φωστήρα μου τι σου συμβαίνει?
Σου υπενθυμίζω ότι γράφεις σε ένα thread που ανοίχτηκε προφανώς από κάποιον που δεν έχει ούτε τις βασικές τεχνικές γνώσεις και εσύ κάθεσαι και φιλολογείς για τις βάσεις που θα πρέπει να αποκτήσει.
Νομίζεις ωφελεί?  :think:
Η λογική μας λέει ότι απαντάμε όπου ξέρουμε την απάντηση και δεν απαντάμε εκεί που δεν την ξέρουμε.
Έτσι γλυτώνουμε και την αμφίδρομη σπατάλη χρόνου αλλά και μερικά bits στην db.
Επίσης η σύγχρονη ψυχολογία μας λέει να αποφεύγουμε να εξηγούμε γιατί ο άλλος ενδιαφέρεται κυρίως
για τον καρπό της δικιάς μας πνευματικής διαδικασίας και όχι για την διαδικασία καθ’ αυτή.

Τέλος, να θυμάσαι ότι η γνώση εξαργυρώνει την αξία της όταν την μεταλαμπαδεύεις ΜΟΝΟ σε αυτούς που την αναζητούν.
Σε κάθε άλλη περίπτωση η σπαταλάς χρόνο ή πουλάς μούρη...

Καλό κουράγιο για την Δευτέρα που έπεται  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom