πολλές φορές όταν χρειάζεται να πληκτρολογήσω κάποιο τίτλο θέμάτος ή κάποιο όνομα στην αναζήτηση με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου έμφανίζει λίστα με προηγούμενους τίτλους που είχα γράψει πιο παλιά ή με παλιές αναζητήσεις. Πώς γίνεται να το σβήσω αυτο; (δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα χρησιμοποιώ τον chrome);;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερώτηση σχετικά με το δίκτυο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πολλές φορές όταν χρειάζεται να πληκτρολογήσω κάποιο τίτλο θέμάτος ή κάποιο όνομα στην αναζήτηση με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου έμφανίζει λίστα με προηγούμενους τίτλους που είχα γράψει πιο παλιά ή με παλιές αναζητήσεις. Πώς γίνεται να το σβήσω αυτο; (δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα χρησιμοποιώ τον chrome);;
σβησε τα cookies
μα καλα απο υπολογιστες τιποτα πια
ντιπ αμορφωτος
Bαλε με το ποντικι τον δεικτη πανω στην λεξη για να γινει μπλε και πατα το DEL .Θα σβησει.πολλές φορές όταν χρειάζεται να πληκτρολογήσω κάποιο τίτλο θέμάτος ή κάποιο όνομα στην αναζήτηση με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου έμφανίζει λίστα με προηγούμενους τίτλους που είχα γράψει πιο παλιά ή με παλιές αναζητήσεις. Πώς γίνεται να το σβήσω αυτο; (δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα χρησιμοποιώ τον chrome);;
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Αν εχεις firefox πατα clear recent history
Αν εχεις firefox πατα clear recent history
δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα χρησιμοποιώ τον chrome
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ΠΑΤΑ Ολα τα πληκτρα που βλεπεις στο πληκτρολογιο σου!!!!!!!
Ολο και κατι θα γινει
τυπε ξηγιεσαι σκουληκοειδως τωρα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε ξηγιεσαι σκουληκοειδως τωρα
Δεν ξερω απο αυτα τυπε
προπονουμαι και για το στρατο... να κανω τον κινεζο και εκει
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.344
- Πόντοι
- 5.435
Για να μην κάνεις συνέχεια τη διασικασία να τα σβήνεις τα cookies, θα πας στις ρυθμίσεις του browser που χρησιμοποιείς και θα βρεις μια εντολή που να λέει ότι κάθε φορά που θα κλείνεις τον browser να σου σβήνει όλη τη μνήμη που έχει κρατήσει.
Το κάνω και εγώ αυτό λόγω γυναίκας στο σπίτι
Βέβαια την απόμενη φορά που θα ξαναμπείς μέσα θα χρειαστεί να ξαναβάλεις κωδικούς
Βέβαια την απόμενη φορά που θα ξαναμπείς μέσα θα χρειαστεί να ξαναβάλεις κωδικούς
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Για να δεις την υγεια σου, διώξε τη γυναίκα καλύτερα, και άσε τα cookies.
ΠΑΤΑ Ολα τα πληκτρα που βλεπεις στο πληκτρολογιο σου!!!!!!!
Ολο και κατι θα γινει
το έκανα και βγαίνει μια χοντρή αλλα δεν βοηθάει.
Metaxourgos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επικ φεϊλ!Αν εχεις firefox πατα clear recent history
Λοιπόν τύπε θα σου δώσω τα φώτα μου... διότι πρωτίστως είμαι μεγάλη καρδιά αλλά και γιατί η χλεύη από τους συναγωνιστάς στερείται της προβλεπόμενης περιεκτικότητας σε χιούμορ που μας έχουν συνηθίσει και έτσι χάνει την νοστιμάδα της.το έκανα και βγαίνει μια χοντρή αλλα δεν βοηθάει.
Έχουμε και λέμε λεπόν...
Καταρχήν αυτό που θες να σβήσεις δεν είναι τα cookies τα οποία απλά υπάρχουν και θυμούνται τον κωδικό και το όνομα σου, αλλά την “browsing history” που περιέχει τις διευθύνσεις που βλέπεις να ξεπετιούνται καθώς πληκτρολογείς.
Έχω να σου προτείνω δυο τακτικές που θα βολέψουν αρκετά, ιδικά αν υπάρχει σεμνότυφο γύναιο εντός της οικίας. :-
Η πρώτη είναι να συνεχίσεις να κάνεις τις βρομοδουλειές σου όπως ξέρεις και μετά το πέρας των εργασιών πατάς το συνδυασμό Ctrl+Shift+Delete και αυτό θα σε φέρει στο μενού “Clear Browsing Data”. Εκεί θα επιλέξεις το παρελθοντικό χρονικό βάθος που θες να φτάσει το σβήσιμο και θα τσεκάρεις τουλάχιστον το “Clear browsing history”. Και είσαι έτοιμος...
Η δεύτερη και πιο ενδεδειγμένη για την περίπτωση σου, επιλογή είναι το λεγόμενο “Incognito mode”...
Όταν αρχίσουν οι βρώμικες σκέψεις και ορέξεις να κυριεύουν το δίκιλο ζελέ που κουβαλάς στο πάνω κεφάλι πατάς Ctrl+Shift+N το οποίο ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο με μια υποχθόνια καμπαρντινάτη φιγούρα που μπορείς να ταυτιστείς αν θες αλλά κυρίως μπορείς να εμπιστευτείς, γιατί υποδηλώνει ότι δεν θα αποθηκευτεί τίποτα από ότι θα κάνεις σε αυτό το παράθυρο.
Χαβ φαν μαϊ φρεντ!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω εχω πει δεν ασχολουμαι πλεον με αυτα
αν καποιος ειναι φοιτητης και έχει κάποιο θέμα με κώδικες ή εργασιες πανω σε αυτους
ευχαριστως να τον βοηθησω και να του εξηγησω τι γινεται !!!
Ο Προγραμματισμος θελει αφοσοιωση. Δεν ειναι πετιεσαι απο το ενα θεμα στο αλλο
ουτε τη μια μερα ασχολουμαι με τα φορματ και την αλλη με τον προγραμματισμο.
αν καποιος ειναι φοιτητης και έχει κάποιο θέμα με κώδικες ή εργασιες πανω σε αυτους
Δεν θελει να εισαι αποφοιτος του ΜΙΤ για να σβησεις τους κωδικους ή τα nickname ή τις αναζητησεις απο τον browser.Εγω εχω πει δεν ασχολουμαι πλεον με αυτα
gkroverakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επικ φεϊλ!
Λοιπόν τύπε θα σου δώσω τα φώτα μου... διότι πρωτίστως είμαι μεγάλη καρδιά αλλά και γιατί η χλεύη από τους συναγωνιστάς στερείται της προβλεπόμενης περιεκτικότητας σε χιούμορ που μας έχουν συνηθίσει και έτσι χάνει την νοστιμάδα της.
Έχουμε και λέμε λεπόν...
Καταρχήν αυτό που θες να σβήσεις δεν είναι τα cookies τα οποία απλά υπάρχουν και θυμούνται τον κωδικό και το όνομα σου, αλλά την “browsing history” που περιέχει τις διευθύνσεις που βλέπεις να ξεπετιούνται καθώς πληκτρολογείς.
Έχω να σου προτείνω δυο τακτικές που θα βολέψουν αρκετά, ιδικά αν υπάρχει σεμνότυφο γύναιο εντός της οικίας. :-
Η πρώτη είναι να συνεχίσεις να κάνεις τις βρομοδουλειές σου όπως ξέρεις και μετά το πέρας των εργασιών πατάς το συνδυασμό Ctrl+Shift+Delete και αυτό θα σε φέρει στο μενού “Clear Browsing Data”. Εκεί θα επιλέξεις το παρελθοντικό χρονικό βάθος που θες να φτάσει το σβήσιμο και θα τσεκάρεις τουλάχιστον το “Clear browsing history”. Και είσαι έτοιμος...
Η δεύτερη και πιο ενδεδειγμένη για την περίπτωση σου, επιλογή είναι το λεγόμενο “Incognito mode”...
Όταν αρχίσουν οι βρώμικες σκέψεις και ορέξεις να κυριεύουν το δίκιλο ζελέ που κουβαλάς στο πάνω κεφάλι πατάς Ctrl+Shift+N το οποίο ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο με μια υποχθόνια καμπαρντινάτη φιγούρα που μπορείς να ταυτιστείς αν θες αλλά κυρίως μπορείς να εμπιστευτείς, γιατί υποδηλώνει ότι δεν θα αποθηκευτεί τίποτα από ότι θα κάνεις σε αυτό το παράθυρο.
Χαβ φαν μαϊ φρεντ!
φιλαρακι εισαι τοπ-ειδικα η δευτερη λυση..-ολα τα λεφταα-νασαι καλα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν θελει να εισαι αποφοιτος του ΜΙΤ για να σβησεις τους κωδικους ή τα nickname ή τις αναζητησεις απο τον browser.
Mερικες τεχνικες λεπτομερειες τις γνωριζουν καλυτερα
οι τεχνικοι που ασχολουνται με αυτες καθημερινα ;)
πχ γιατι δεν παιζει το ταδε βιντεο.... αν δεν το χω ξαναδει
ή ψαξει ε πως θα το ξερω?
P.S Τους κωδικους προφανως και ξερω να σου πω πως σβηνονται , αλλα δεν το εκανα επειδη αφενος
υπάρχουν ενα μυριο λημματα στον γκουγκλη και αφετερου σου ειπαν εδω τα παιδια !
Τα λαγωνικα μου
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
btw εχεις ενα λαθος στην διατυπωση του θεματος. Δεν υπαρχει ερωτηση σχετικα με το δικτυο.
Έχεις ερωτηση σχετικα με το προγραμμα που χρησιμοποιεις (browser) για να πλοηγηθεις στο web.
Υπάρχει διαφοροποιηση μεταξυ του web και των δικτυων. Παρε να διαβασεις αν σε ενδιαφερει
Και στα 2 λινκ τα εξηγει πολυ ωραια και οχι κουραστικα. ;)
Έχεις ερωτηση σχετικα με το προγραμμα που χρησιμοποιεις (browser) για να πλοηγηθεις στο web.
Υπάρχει διαφοροποιηση μεταξυ του web και των δικτυων. Παρε να διαβασεις αν σε ενδιαφερει
Metaxourgos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
btw εχεις ενα λαθος στην διατυπωση του θεματος. Δεν υπαρχει ερωτηση σχετικα με το δικτυο.
Φωστήρα μου τι σου συμβαίνει?
Σου υπενθυμίζω ότι γράφεις σε ένα thread που ανοίχτηκε προφανώς από κάποιον που δεν έχει ούτε τις βασικές τεχνικές γνώσεις και εσύ κάθεσαι και φιλολογείς για τις βάσεις που θα πρέπει να αποκτήσει.
Νομίζεις ωφελεί?
Η λογική μας λέει ότι απαντάμε όπου ξέρουμε την απάντηση και δεν απαντάμε εκεί που δεν την ξέρουμε.
Έτσι γλυτώνουμε και την αμφίδρομη σπατάλη χρόνου αλλά και μερικά bits στην db.
Επίσης η σύγχρονη ψυχολογία μας λέει να αποφεύγουμε να εξηγούμε γιατί ο άλλος ενδιαφέρεται κυρίως
για τον καρπό της δικιάς μας πνευματικής διαδικασίας και όχι για την διαδικασία καθ’ αυτή.
Τέλος, να θυμάσαι ότι η γνώση εξαργυρώνει την αξία της όταν την μεταλαμπαδεύεις ΜΟΝΟ σε αυτούς που την αναζητούν.
Σε κάθε άλλη περίπτωση η σπαταλάς χρόνο ή πουλάς μούρη...
Καλό κουράγιο για την Δευτέρα που έπεται
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K