Νέα

Ερώτηση για PDA, Destinator

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Είχα ένα PDA της πλάκας που έτρεχε Destinator. Το είχα αγοράσει με το πρόγραμμα εγκατεστημένο και τους χάρτες στην SD κάρτα.
To μηχανάκι πέθανε και πήρα ένα άλλο. Αφαίρεσα την κάρτα και προσπαθώ να εγκαταστήσω το Destinator από εκεί. Δεν γίνεται, δεν παίζει μετά την εγκατάσταση μου λέει ότι του λείπουν αρχεία κ.λ.π. Στο μεταξύ είχα αγοράσει κάτι χάρτες και έχω την κοσνόλα. Τι πρέπει να κάνω; Εγκατάσταση κονσόλας στο PDA και μετά τρέξιμο του προγράμματος προκειμένου να παίρνει feed χαρτών από την κάρτα; Ε; Ξέρει κανείς;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Γιατί δεν κάνεις την εγκατάσταση του Destinator απο το PC σου απο την αρχή ?
Εξάλλου έχεις την δυνατότητα 3 φορές να το εγκαταστήσεις...

Υ.Γ. Με την προυπόθεση οτι το έχεις αγοράσει, γιατί αν είναι clopyright, δεν ξέρω...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πρέπει να κάνεις fresh install στο καινούριο PDA το destinator με το original install αρχείο. 

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ωραία. Προσέξτε τι έχω.
Είχα προεγκατεστημένους στην κάρτα, που είχα πάρει από το Γερμανό, τους ελληνικούς χάρτες. Οταν πήρα το μηχανάκι δεν μου έδωσαν CD, δεν μου έδωσαν τίποτα.
Μετά είχα αγοράσει, νομιμότατα, χάρτες για Αμερική και Ευρώπη. Μπορώ να κάνω έτσι εγκατάσταση της κονσόλας αυτής , να βάλω δηλαδή και ένα χάρτη Αμερικής και να μου παίξει η Ελλάδα;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο σε PDA, αλλά από εμπειρία σε Η/Υ και προγράμματα χλωμό σε κόβω........... :)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Μπες στο forum του και ρωτα!
Εκει ειναι οι ειδικοι και ξερουν καλυτερα...

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ευχαριστώ!
Αν και τώρα μου κάνει κάτι τρελό. Πάω να εγκαταστήσω την κονσόλα στο PDA και μου βγάζει error uknown device processor type
Τι στο διάολο ειναι αυτό;

Επισκέπτης
Flyeron το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα HP Hx2790.

Η κονσόλα σε καινούρια PDA με Windows Mobile 2005 δεν δουλεύει. Όσο για τους χάρτες στείλε ένα mail στα παιδιά της NGI να σου στείλουν τα αρχεία της εγκατάστασης να τα τρέξεις. Αν και είμαι σίγουρος πως είναι μέσα στην SD κάρτα.

Αν θυμάμαι καλά πάντως από την διαδικασία πρέπει να τα "σώσεις" τα αρχεία εγκατάστασης σε συγκεκριμένο folder (2577/Destinator) νομίζω και πριν από την εγκατάσταση να κάνεις hard reset. Μετά πρέπει να μπεις στο site της Destinator και να απενεργοποιήσεις το κλειδί της παλιάς συσκευής και να ενεργοποιήσεις άλλο.

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ευχαριστώ, το κατάλαβα και εγώ έστω και καθυστερημένα.
Να σου πω την αλήθεια ο τρόμος μου ήταν μην είχε πρόβλημα το μηχανάκι και μετά άντε άκου τον Yorgo που είπε διάφορα...Θα πάρω στην NGI...

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
προς ενηνμέρωση των συντρόφων που μπορεί στο μέλλον να τους απασχολήσει.
Ο Destinator 3 «χτυπάει» στα Windows Mobile 5. Πήγα στην NGI και έκανα αναβάθμιση σε Destinator PN με 49 ευρώ.

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επισης συντομα ερχεται η δωρεαν αναβαθμιση σε Destinator 6. Οποιος κατοχος του Destinator Pn ενδιαφερεται ας εχει τα ματια του ανοιχτα στο forum της NGi.

sarris

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εδώ να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάποιο καλό PDA με GPS?
Είδα το MIO550 στα 390euro.

Έχει κανείς άποψη?

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Να έχεις υπ? όψιν πως αν θέλεις και την εφαρμογή GPS, θέλεις άλλα 180 για το Destinator, εκτός και αν έχεις τρόπο να το βρεις σπασμένο. Και εγώ αυτό το ΜΙΟ πήρα και προσωπικά είμαι ευχαριστημένος αν και το χρησιμοποιώ μόλις δέκα μέρες και δεν μπορώ να είμαι απόλυτως βέβαιος. Επίσης όλα αυτά τα μηχανάκια θέλουν ολόκληρη επιχείρηση για να γράψεις ελληνικά ή να διαχειριστείς αρχείο στα ελληνικά.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εδώ να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάποιο καλό PDA με GPS?
Είδα το MIO550 στα 390euro.

Έχει κανείς άποψη?

Εγω εχω το 350 που ειναι ιδιο με το 550 αλλα χωρις bluetooth+wifi.
Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , πολυ καλο σημα για gps και γενικοτερα ειναι value for money...
Για την τιμη δεν θυμαμαι αλλα ψαξτο παιζουν πολλες.
Την καρτα μνημης που θα του βαλεις προσεξε , γιατι πρεπει να ειναι καλη...

Περισσοτερες infos:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και γω για Mio πηγαινα αλλα με επιδότηση Vodafone πήρα το HTC. Πιο αργό από το θάνατο, αλλά μικρότερο από όλα. κανονικά έρχεται με το navimate που σε παει στο περίπου με άθλιο interface αλλα αν δικαιούσαι επιδότηση από Vodafone δες το. Και πάλι όμως με τα χρήματα που θα παιρνα το Mio πήρα το HTC+Destinator+καρτα+προγράμματα.

Πηγαινε μια βόλτα από το Πλαίσιο να δεις ποιο σε βολεύει. Το νέο ETEN X500 π.χ. που από specs σκίζει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Διάβασε και τα thread στο myphone.

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Εγώ ρε παιδιά έχω ένα ΜΙΟ Α201 με windows mobile 2005 και πέρασα το Destinator PN και το Destinator 6 με 20 ευρουλάκια το καθένα ΜΕ τους χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης. Το καλοκαιράκι έκανα ταξίδι Γερμανία, Τσεχία, Ουγγαρία οδικώς και δούλεψαν τέλεια! Το σημαντικό είναι ότι δε χρειάζονται εγκατάσταση... Τα βάζεις στην καρτούλα και τα τρέχεις από εκεί. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Μακραν το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης  ειναι το Toponavigator μιλαμε για το τελειοτερη χαρτογραφιση καλυπτει σχεδον το 90% της ελλαδας με χαρτες της anavasis...περιεχει ακομα και χωματοδρομους,βενζιναδικα,εκκλησιες κτλ απο ολη την ελλαδα...Το destinator ειναι απλα για αθηνα και πατρα σαλονικα για την υπολοιπη ελλαδα ειναι μαπα  αν και σε αυτες τις περιοχες εχει αρκετες ελειψεις

sarris

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πιο πολύ θα το χρησιμοποιώ για PDA οπότε για δώσε λίγες πληροφορίες για τα ελληνικά.

Να έχεις υπ? όψιν πως αν θέλεις και την εφαρμογή GPS, θέλεις άλλα 180 για το Destinator, εκτός και αν έχεις τρόπο να το βρεις σπασμένο. Και εγώ αυτό το ΜΙΟ πήρα και προσωπικά είμαι ευχαριστημένος αν και το χρησιμοποιώ μόλις δέκα μέρες και δεν μπορώ να είμαι απόλυτως βέβαιος. Επίσης όλα αυτά τα μηχανάκια θέλουν ολόκληρη επιχείρηση για να γράψεις ελληνικά ή να διαχειριστείς αρχείο στα ελληνικά.

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πήρα το HTC. Πιο αργό από το θάνατο, αλλά μικρότερο από όλα. κανονικά έρχεται με το navimate που σε παει στο περίπου με άθλιο interface
  Φίλε   andreoug   και  γω  το   HTC   πηρα  ,  αλλά  δεν  έχεις  δίκιο . Δεν  λέω  πως   είναι    ΤΟ  γρήγορο  ,αλλά  είναι  σαφώς   πιο  γρήγορο  απ  το  QTEK S100 , που  είχα  πρίν  . Οσο  για  πρόγραμμα  πλοήγησης   έβαλα   και  το  IGO 2006  . Θα  το  βρέίς  στο  link    ,(εννοείται  κάνεις  πρώτα  register )  ,ή  και  ,και   με  πολλούς  χάρτες  για  όλες  τις  χώρες  της  Ευρώπης  . Εχει  Ελληνικό  interface  , σαφώς  πιο  εντυπωσιακό  , και  τρέχει  απ  τη  SD.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom