Νέα

Ερωτηση για εγγυηση κινητου,,,

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 934
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετω τους συμπουρδελιαρηδες! Εχω ενα προβληματακι με το κινητο μου κ θα ηθελα οποιος ξερει να μου δωσει καμια πληροφορια...
Πηρε υγρασια το κινητο μου κ παω για αλλαγη πλακετας. Κατι το οποιο μεταφραζεται σε 200 ευρω.
Το κινητο ειναι εντος εγγυησης αλλα φυσικα δν καλυπτεται γιατι εχω κανει εγω μαλακια.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης... Μετα την επισκευη, στo service της samsung μου ειπαν οτι η εγγυηση συνεχιζεται κανονικα απο την ημερομηνια αγορας. Πως μπορω να ειμαι σιγουρος και καλυμμενος, οτι θα μου φτιαξουν οτιδηποτε εχει πειραχτει στο τηλεφωνο κ αργοτερα δεν θα προκυψει αλλη βλαβη σχετικη με την υγρασια κ επομενως που δεν θα καλυπτεται απο την εγγυηση? Αυτη ναι μεν μου το ειπε οτι ολα θα φτιαχτουν, αλλα πως εγω μπορω να ειμαι κατοχυρωμενος?

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Kαταρχα νομιζω ειναι πολλα 200 ευρω για αλλαγη πλακετας,εκτος και αν εχεις κινητο 600 ευρω και αξιζει να το φτιαξεις.
Τωρα αν στο φτιαξουν με αυτο το κοστος, συνεχιζεις οπως σου παν να εχεις εγγυηση,αλλα αν σου ξαναπεσει νερό,παλι θα πληρωσεις.Η υγρασία δυστυχώς ειναι εκτος εγγυησης.Η εγγυηση συνεχιζεται μονο σε τυχον αλλες βλαβες.

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τοσο εχει η ρημαδοπλακετα γιατι ειναι ακριβο τηλεφωνο...
Ναι δεν λεω να μου ξαναπεσει. Απλα φοβαμαι μην εχει κρατησει υγρασια πουθενα εκτος πλακετας κ εμφανισει προβλημα μετα απο δυο τρεις μηνες κ μου πουν ξανα για υγρασια κ πιαστω μαλακας. Αυτο θελω να δω πως μπορω να το εξασφαλισω. Οτι δηλαδη οταν παρω πισω το τηλεφωνο επισκευασμενο, θα ειναι πεντακαθαρο απο υγρασια.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
θα ναι σιγουρα πεντακαθαρο απο υγρασια,αλλα μην το ψαχνεις αλλο.Μπορει να σου βαλουν και μεταχειρισμενη πλακετα χωρις να το ξερεις.Και εγω πουθενα δεν εχω εμπιστοσυνη,αλλα θελει ρισκο.Τι κινητο ειναι αν επιτρεπεται;

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Samsung Galaxy S2... Και γι'αυτο ειμαι διατεθιμενος να τα δωσω τα 200 γιατι κ καινουριο να επαιρνα ξανα, παλι το ιδιο τηλεφωνο θα επαιρνα οσο το σκεφτομαι...
Κ μεταχειρισμενη δεν γαμιεται που λεει ο λογος, αφου θα ισχυει η εγγυηση! Υγρασια να μην εχει μεινει μεσα κ μου παρουσιασει προβληματα μετα απο καιρο. Αυτο με ανησυχει...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
βαλτο για ενα ολοκληρο βραδυ βυθισμενο σε ενα μπωλ με ρυζι και μετα δοκιμαζεις αν θα τους δωσεις 200Ε  ;)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
βαλτο για ενα ολοκληρο βραδυ βυθισμενο σε ενα μπωλ με ρυζι και μετα δοκιμαζεις αν θα τους δωσεις 200Ε   ;)

Ετσι και ο φιλος προσπάθησε να το ενεργοποιησει ενω ηταν βρεγμενο,σημαινει βραχυκυκλωμα.Με το ρυζι σωζεσαι μονο αν το βαλεις χωρις να εχεις προσπαθησει να το ενεργοποιησεις προηγουμενως!

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρυζι κ στεγνωμα κ αυτα τα εκανα πριν καν το παω για ελεγχο... Εχει οξειδωθει η πλακετα, και το κινητο ειναι νεκρο... Μου εδειξαν κ μια φωτο της οξειδωσης στο σερβις. Τωρα κατα ποσο ειναι το δικο μου κινητο βεβαια δεν ξερω, αλλα δν μπορω να κανω κ κατι παραπανω.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Σιγουρα οταν σου επεσε στο νερο,και το σκουπισες,πατησες το Power να δεις αν δουλευει σωστα;  ;) Με το που πατας το κουμπί περναει ρευμα και βραχυκυκλώνει τα παντα.Αν το βαζες κατευθειαν στο ρυζι,το κινητο θα χε σωθει.Θα το πηγαινες απλα για εναν καθαρισμο απο τα αλατα.Τεσπα.Αφου το εβρεξες οι φωτογραφιες θα ναι του κινητου σου πιστευω,αλλα και μια στις τοσες αν δεν ειναι δική του η φωτογραφια,το αποτελεσμα δεν αλλαζει.Η πλακετα εχει χαλασει.Ενημερωτικα θα βγει gaalaxy s 2 Plus,μεχρι τα Χριστουγεννα,και galaxy s 3 mini!

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μα δεν επεσε στο νερο! λιγο νερο χυθηκε απο την κατω μερια του τηλεφωνου! Φαντασου για τι γκαντεμια μιλαμε... Εγω απλα σκουπισα την σιλικονατη θηκη απο το λιγο νερο που ειχε κ μετα πατησα το power για να δω γιατι ηταν νεκρο το τηλεφωνο... Οπως θα εκανε ο καθενας!  :- Αλλα κ τοτε δεν αναψε. Κ υπεθεσα οτι ειχε απλα τελειωσει η μπαταρια. Για τοσο λιγο νερο μιλαμε... Ημουν απλα γκαντεμης...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Οτι και να σου κανει η samsung θα σου δωσει χαρτι για το τι εχουνε κανει, εννοειται πως αυτο το χαρτι ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom