Νέα

Ερώτηση: Έχει γαμήσει κανένας τσάμπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fish
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john_fish

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θέλω να μάθω πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας.....έχει πολλές πλευρές η ερώτηση....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.026
Πόντοι
12.056
Τα 2 ποτα πιανονται??
Αλλιως ο τζαμπας εχει πεθανει προ πολλου...ολα εχουν ενα τιμημα  :dancing:

Επισκέπτης
τζάμπα φίλε ούτε η γκόμενα σου δεν σου κάθεται

Επισκέπτης
εγω την ερωτηση την εκλαβμάνω διαφορετικα, δηλαδή ως waste of time οποτε η απαντηση ειναι ΝΑΙ. Και ουτε μία ή δυο φορές...δυστυχως...μπαινεις στο αμαξι να φυγεις απο το χοτέλ και διερωτασαι γιατι έχυσες...

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μια φορά με πλήρωσε μια και την γάμησα..μετράει;

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Σε μπουρδέλα όχι!Αλλά έχω γαμήσει στριπτιζέζ και κωλομπαρού τσάμπα (είχα "σχέση" μαζί τους!)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Όχι ξεκίνησα ως πελάτης και μετά έκανα 2 χρόνια σχέση με την μαυρούλα (έτσι νόμιζε τουλάχιστον), σταμάτησα να σκάω φράγκα αλλά αυτή συνέχισε να γουστάρει...Ούτε ένα ποτό δεν μου κόστισε η κωλομπαρού η οποία ρε παιδιά μου φέρεται άψογα και έχω τύψεις...(την γνώρισα σε μια βραδιά, της είπα ότι ξέρω από Η/Υ και κανονίσαμε να της φτιάξω το pc της...έτσι ξεκίνησε)

Επισκέπτης
εγω εχω γαμησει στριπτηζου και εβγαινα μαζι τηs συνεχεια.βεβαια κερναγα τα απαραιτητα φαγητα και καφεδεs και κανα δωρακι.

Επισκέπτης
ενα μεγαλο respect σε ολους τους καυλιαριδες που εχουν πιτσιλισει εκτος μαγαζιου , ατακτα πορνιδια!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μια ρουμανιτσα 19 χρονων η οποια ητανε πουτανα μαζι με την φιλη της 20 ετων και ειχανε και αγγελια σε εφημεριδα...!τσαμπααααα λεμε..!! ξαναπροσπαθησα να την πετυχω αλλα που τετοια τυχη...!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Με ένα καφέ.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μια φορά πέρυσι στο Φωκαίας 17 ισόγειο μπήκα μέσα και ήμουνα μόνος. Η τσατσά έφερε τη μικρή ρουμάνα την οποία γνώριζα από προηγούμενα πηδήματα και μου άρεσε. Πέρασα μέσα συνοδευόμενος από τη τσατσά η οποία έκλεισε τη πόρτα και έφυγε χωρίς να ζητήσει χρήματα. Λέω μέσα μου  θα τα ζητήσει η μικρή όταν έρθει. Ήρθε τον έφαγε κανονικά και έφυγε κι΄ αυτή. Ντύνομαι αμέσως και τη κάνω γρήγορα μη θυμηθούν και ζητήσουν χρήματα. Ωραία που και που να γαμάς τσάμπα. Πάντως πρέπει να ισχύσει και εδώ το ρητό "προσφορά 2 σε 1" αλλιώς  με τη σημερινή κατάσταση τα μπουρδέλα ή θα κλείσουν ή θα πρέπει να τη κατεβάσουν τη τιμή  στα 10 ευρόπουλα και πολλά είναι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μια φορα καταλαθος, επι δραχμων ακομα.

Στο Τροφωνιου 13 πανω.
Η τιμη ηταν 400 δραχμες.

Της εδωσα 500αρικο, και μπερδευητηε η τσατσα και μου εφερε 600 δραχμες ρεστα..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια αλλη φορα παλι επι δραχμων ειχα βρει ενα 500αρικο στο πατωμα του δωματιου.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μετράει ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Μια φορα καταλαθος, επι δραχμων ακομα.

Στο Τροφωνιου 13 πανω.
Η τιμη ηταν 400 δραχμες.

Της εδωσα 500αρικο, και μπερδευητηε η τσατσα και μου εφερε 600 δραχμες ρεστα..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια αλλη φορα παλι επι δραχμων ειχα βρει ενα 500αρικο στο πατωμα του δωματιου.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μετράει ?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εγω προλαβα με 3000 που ηταν το  :fuck1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
"Τσαμπα".............
Στην γκομενα δεν δινειs επιτοπου λεφτα...Ασχετο αν δινειs σε δωρακια κτλ, παντωs εκεινη την στιγμη δεν δινειs...Πιανεται???

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Να σας διηγηθώ και κάτι πολύ πρόσφατο που μου συνέβηκε. Πέρασα ένα βράδυ από στούντιο για διερευνητική, χωρίς να κατονομάσω ποιο, απαγορεύεται κάτι τέτοιο ρητά. Χτυπάω κουδούνι και μπαίνω. Μέσα μόνος μου χωρίς τσατσά παρά μόνο με δύο στουντιοκόριτσα ημίγυμνα, Με πλησιάζουν. Η μία αρχίζει το μπλα-μπλα τα κάνουμε όλα τα πάντα για 140 ενώ η άλλη και ωραίο κορίτσι αρχίζει τα κωλοτριψίματα επάνω μου έτσι όπως ήμασταν όρθιοι. Άρχισε νε μου γλύφει λαιμό και να σκάει φιλιά παντού να πιάνει @@ και φούτσο και εγώ ανταπέδιδα. Η άλλη που μου μιλούσε ήταν περισσότερο διστακτική αλλά έδινε φιλιά στο στόμα αυτής που μου είχε κάνει το χοντρό πέσιμο. Σε μια δόση η τιμή είχε κατέβει στα 100 ευρώ και θα σε πιπώσουμε ελεύθερα και να μας χύσεις. Αμαν λέω μέσα μου, τι κάνω τώρα γιατί δεν ήθελα να σκάσω τόσα πολλά. Λέω στα κορίτσια φεύγω να δω αλλού. Μου λένε και οι δύο, δεν έχεις να πας πουθενά. Καθώς έβαινα προς την εξώπορτα με ακολούθησαν και μου βάζουν τρικλοπόδι στον καναπέ που ήταν δίπλα στη πόρτα και πέφτω φαρδύς πλάτης στο καναπέ. Η πολύ καβλιάρα πέφτει επάνω μου και συνεχίζει τα δυνατά τώρα πια τριψίματα  και μου λύνει ζώνη φερμουάρ κάτω και αρχίζει η ακάποτη πολύ βαθιά πίπα. Η άλλη το ίδιο είχε πέσει και αυτή επάνω μου και τρίβει ασταμάτητα . Τους λέω ότι εντός δευτερολέπτων θα τις πιτσιλίσω. Μου λέει η περισσότερο εγκρατής έλα αυτό θα το κάνεις στο δωμάτιο μέσα αφού δώσεις τα 100. Λέω φεύγω. Επί τόπου σηκώθηκαν και οι δύο και τι κάνανε αφήνοντας με  το πουλί στο χέρι. Έτρεξα κατευθείαν στο Μετάξι για γρήγορο  και φτηνιάρικο ξεφόρτωμα. Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε μ΄ αυτές, τόσο αναδουλειά έχει πέσει, θα αρχίσουν να μας γαμάνε τσάμπα στο τέλος μη ξεχάσουν τη τέχνη τους          

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θέλω να μάθω πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας.....έχει πολλές πλευρές η ερώτηση....
ναι!ενας συναγωνιστης μια φορα ειχε πει οτι εδωσε 20αρικο και η τσατσα μπερδευτηκε και του φερε ρεστα 30 ευρω :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom