Νέα

Ερωτήσεις για ουρολοίμωξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulorapano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω το forum.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την ουρολοιμωξη.
Ξερω οτι κολλαει απο την σεξουαλικη επαφη,ομως ποσες μερες μετα μπορει να εμφανιστει απο την επαφη και ειδικα αν εχει γινει και χρηση προφυλακτικου?
Βασικα ψαχνω να βρω τη αιτια.Εμενα μου εμφανιστηκε 15 με 20 μερες μετα.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο ή να τον αποκλεισω αυτον τον παραγοντα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξερω οτι κολλαει απο την σεξουαλικη επαφη,ομως ποσες μερες μετα μπορει να εμφανιστει απο την επαφη και ειδικα αν εχει γινει και χρηση προφυλακτικου?
Βασικα ψαχνω να βρω τη αιτια.Εμενα μου εμφανιστηκε 15 με 20 μερες μετα.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο ή να τον αποκλεισω αυτον τον παραγοντα.
τυπε νομιζω οτι ειναι 1-2 μερες οχι 15 που λες εσυ
οποτε απο καπου αλλου θα κολλησες

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πήγαινε σε γιατρό ρε φίλε. Υπάρχουν διάφορα είδη ουρολοίμοξης, πχ το ουρεόπλασμα είναι υποτίθεται σεξουαλικά μεταδιδόμενο.

OP
OP
K

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου πήγα σε γιατρό μου πήραν ουρα και υπήρχαν μικρόβια. Μου είπαν οτι ειναι ουρολοιμωξη και ήδη παίρνω αντιβιωση. Η καλλιέργεια των ούρων δεν εχει βγει ακομα. Το θέμα μου ειναι αν προέρχεται απο το σεξ που εγινε ή όχι προ 15 - 20 ημερών. Δηλαδή πιο λιανά να το κανω. Εκδηλωνεται ο ιός άμεσα απο την στιγμή που θα κολλησεις ή όχι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε μου πήγα σε γιατρό μου πήραν ουρα και υπήρχαν μικρόβια. Μου είπαν οτι ειναι ουρολοιμωξη και ήδη παίρνω αντιβιωση. Η καλλιέργεια των ούρων δεν εχει βγει ακομα. Το θέμα μου ειναι αν προέρχεται απο το σεξ που εγινε ή όχι προ 15 - 20 ημερών. Δηλαδή πιο λιανά να το κανω. Εκδηλωνεται ο ιός άμεσα απο την στιγμή που θα κολλησεις ή όχι;
ειπαμε οχι ρε τυπε
αν ηταν απτο γαμησι θα ειχε εμφανιστει σε 1-2 μερες

OP
OP
K

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απόλυτο αρσενικό είσαι σαφής. Αυτο που λες όμως το έχεις ακουστά ή το έχεις διαβάσει κάπου ;

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ουρολοίμωξη εκτός απο ακάποτο σεξ μπορείς να το πάθεις αν δεν πίνεις πολύ νερό. :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
OP
OP
K

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η μαλακια ειναι πως δεν μου κόψε να τον ρωτήσω γι αυτο :(

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Συμφωνω με τον απολυτο.
Εμφανιζεται πολυ γρηγορα,οχι τοσο αργα που λες εσυ...
Εγω φαντασου επαθα ουρολοιμωξη μετα απο κολικο νεφρου...Δεν μου εφταναν οι πονοι που τραβηξα,ηρθε και η ουρολοιμωξη και με γαμησε.
Βεβαια με αντιβιωσουλα εφυγε αμεσως αλλα με ζορισε...

OP
OP
K

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως σε αναζητηση που εκανα στο νετ δεν βρηκα καπου που να αναφερει το χρονικο διαστημα που θελει ο ιος για να εκδηλωθει!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο απολυτος ειναι εγγυηση διοτι ειναι ντοκτορε προφεσορας και μεγας εφιστημων :woldman:
Παντως σε αναζητηση που εκανα στο νετ δεν βρηκα καπου που να αναφερει το χρονικο διαστημα που θελει ο ιος για να εκδηλωθει!!
αμφισβητεις την επιστημη μας τυπε? :S

Συνημμένα

• dr apolytos.jpg
    dr apolytos.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 75

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

το χρονικο διαστημα στο ειπε ο τοτορε απολυτος. ΑΝ δεν αρεσκεις τον πουλο. Και ημουν ετοιμη να σου στειλλω συνταγη που θα προτεινε ο απολυτος.  :huh:
( Εκτελω χρεη γραμματεως βλεπεις επειδη απουσιαζει ο λιλας και ο κολαρακις  :grin: )

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε μηπως εχεις προστατη και προκαλεσε ουρολοιμωξη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το χρονικο διαστημα στο ειπε ο τοτορε απολυτος. ΑΝ δεν αρεσκεις τον πουλο. Και ημουν ετοιμη να σου στειλλω συνταγη που θα προτεινε ο απολυτος.  :huh:
( Εκτελω χρεη γραμματεως βλεπεις επειδη απουσιαζει ο λιλας και ο κολαρακις  :grin: )
μου φαινεται οτι θελει να του πουμε παραπανω μερες ωστε να ανοιξει και αλλα θρεντ που θα βριζει την πουτανα που τον κολλησε :grin:
αυτα τα νεα μελη ειναι πολυ αλητηρια :grin:

τον λιλα τον εδιωξαν με τις μαλακιες που του λεγανε στο θρεντ του
τον κωλαρακι καπου τριγυρω το πηρε το ματι μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

redmanftw