Νέα

Ερωτικές ιστορίες σε περίεργα μέρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANOSGIANNIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PANOSGIANNIS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με έχουν καλέσει η κοπέλα μου και ο αδελφός της ( 0 οποίος δεν ήξερε ότι τα έχω με την αδελφή του) στο σπίτι τους να δούμε ταινία και έχει περάσει η ώρα όποτε μου λέει ο αδελφό της που να τρέχει βραδιάτικα κάτσε να κοιμηθείς εδώ. Πέφτουμε για ύπνο λοιπόν στο δωμάτιο τους, (σημειωτέων κοιμούνται στο ίδιο) στο ένα κρεβάτι εγώ στο διπλά ο αδελφότης και στην μέση στρωματσάδα η δίκιά μου. Κάποια στιγμή και αφού με έχει ψιλό πάρει ο ύπνος την νοιώθω να έχει περάσει κάτω από τα σκεπάσματα και να μου παίρνει μια πίπα άλλο πράγμα. Ευτυχώς ο αδελφότης δεν πηρέ χαμπάρι τίποτα όταν κοιμάται. 

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom