εδω ας ανταλαξουμε αποψεις οσοι εχουν χρησιμοποιησει ερωτικα βοηθηματα με τη γυναικα-γκομενα τους. δονητες,λαδια,μαστιγια,χειροπεδες οτι εχει εμπειρια ο καθενας. κ για να ξεκινησω πρωτος θεωρω μεγαλη καβλα να εχω δεμενη τη γυναικα και να την κανω οτι θελω εγω. της πηρα κ δονητη αλλα τον χρησιμοποιω για να τη φτιαχνω μην παρεξηγηθω κιολας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτικά βοηθήματα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
επειδη εχω ολιγο κολημα με το θεμα.....
επιγραμματικα για να μη γραψω εκθεση....
σχετικα μεγαλο πλαστικο....στο νακι και γλυψιμο...δαχτυλακι,δαχτυλακια πισω να ανοιξει καλα....και εισεδος μαυρου πλαστικου σιγα σιγα...ενω ρουφαει και οι δυο δονιτες μεσα...τις εχω ενοιξει την σουφρα και ειναι ανασκελα με τον ενα στο νακι της, ανοιγω μαγουλακια και ασπριζω τιν κοκκινη τρυπα του χαους...!!!!!
μια αλλη που ειχα...περιπου τα ιδια μονο που επειρνε και ολο το χερι μου μεσα!!!!!
επιγραμματικα για να μη γραψω εκθεση....
σχετικα μεγαλο πλαστικο....στο νακι και γλυψιμο...δαχτυλακι,δαχτυλακια πισω να ανοιξει καλα....και εισεδος μαυρου πλαστικου σιγα σιγα...ενω ρουφαει και οι δυο δονιτες μεσα...τις εχω ενοιξει την σουφρα και ειναι ανασκελα με τον ενα στο νακι της, ανοιγω μαγουλακια και ασπριζω τιν κοκκινη τρυπα του χαους...!!!!!
μια αλλη που ειχα...περιπου τα ιδια μονο που επειρνε και ολο το χερι μου μεσα!!!!!
Επισκέπτης
Χρησιμοποιείτε σεξ τόις και ποια είναι τα αγαπημένα σας;
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Επισκέπτης
[move] Μαστίγιο.
[/move]
Ψάχνεσε?????
Θα δω και των υπολοίπων και θα επιλέξω
Δες και θα σου λυθουν οι αποριες για sex toys. Υπάρχουν και άλλα καλά ελληνικά site, οποιος ψαχνει, βρισκει...
Επισκέπτης
εγω σε μια που ειχα της εβαζα το τηλεκοντρολ και το κοκκαλο που φοραμε τα παπουτσια!!!!!!
Και κάτι σε τηλεόραση πλάσμα αν υπάρχει να μας καταθέσει κάποιος
Επισκέπτης
Δες και θα σου λυθουν οι αποριες για sex toys. Υπάρχουν και άλλα καλά ελληνικά site, οποιος ψαχνει, βρισκει...
ποιότης!
Επισκέπτης
λευτερια στην συνγαυρη μουνιτσα..βγαλτε αμεσα αυτο το ακατανομαστο χρωμα απο πανω της ρεεεεεεεεεεεεεε..Τηλεοραση πλασμα οχι αλλα τηλεοραση τσεπης? δεν ειν κακο.....
ωραιο σαιτ αυτο το μποναντιβα....
Επισκέπτης
Τηλεοραση πλασμα οχι αλλα τηλεοραση τσεπης? δεν ειν κακο.....
ωραιο σαιτ αυτο το μποναντιβα....
Μουνίτσα και εσύ αγάμητη που ψάχνεται;
Λοιπόν,θα παραγγείλω τις ροζ χειροπεδες, πως σου φαίνονται;
Χρησιμοποιείτε σεξ τόις και ποια είναι τα αγαπημένα σας;
Εσένα τι σου αρέσει εριναλω; Να σε βαράνε με τις εννέα γάτες στα αναψοκοκκινισμένα οπίσθιά σου;
σε καλό δρόμο είσαι αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα, προτείνω και το λιπαντικό μέντας γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, το βρίσκεις ακόμα και σε σούπερ μάρκετ, καθώς και κάτι με δόνηση για κλειτορίδαεδω ας ανταλαξουμε αποψεις οσοι εχουν χρησιμοποιησει ερωτικα βοηθηματα με τη γυναικα-γκομενα τους. δονητες,λαδια,μαστιγια,χειροπεδες οτι εχει εμπειρια ο καθενας. κ για να ξεκινησω πρωτος θεωρω μεγαλη καβλα να εχω δεμενη τη γυναικα και να την κανω οτι θελω εγω. της πηρα κ δονητη αλλα τον χρησιμοποιω για να τη φτιαχνω μην παρεξηγηθω κιολας!
Επισκέπτης
αν δοκιμάσει και κανέναν αράπη από πίσω θα του βγει καλύτερα.σε καλό δρόμο είσαι αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα, προτείνω και το λιπαντικό μέντας γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, το βρίσκεις ακόμα και σε σούπερ μάρκετ, καθώς και κάτι με δόνηση για κλειτορίδα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και γω αγαμητη εριν.....καλες οι χειροπεδες αλλα οχι ροζ ρε....μπλιαχ δηλαδη.....τιποτις μαυρες δερματινες να παρεις ;) επαγγελματικες....να θες κλειδαρα μετα.....χαχαχαχαχαχα
πλεζουρ δε μου παει το πρασσινακι το ξερω....αλλα το κοκκινο που μου παει φοβαμαι να ρωτησω τι συνεπειες εχει.....χεχεχε
πλεζουρ δε μου παει το πρασσινακι το ξερω....αλλα το κοκκινο που μου παει φοβαμαι να ρωτησω τι συνεπειες εχει.....χεχεχε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις