Νέα

Ερωτικά βοηθήματα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εδω ας ανταλαξουμε αποψεις οσοι εχουν χρησιμοποιησει ερωτικα βοηθηματα με τη γυναικα-γκομενα τους. δονητες,λαδια,μαστιγια,χειροπεδες οτι εχει εμπειρια ο καθενας. κ για να ξεκινησω πρωτος θεωρω μεγαλη καβλα να εχω δεμενη τη γυναικα και να την κανω οτι θελω εγω. της πηρα κ δονητη αλλα τον χρησιμοποιω για να τη φτιαχνω μην παρεξηγηθω κιολας!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μαζί σου (αν δεν κάνεις το δονητή τίποτα άλλο)

OP
OP
J

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ειπαμε ρε συ δεν ειμαστε κουνιστοι!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: και άλλοι δεν είναι() αλλά το πληρώνουν το αυταρχικό :2funny:

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
επειδη εχω ολιγο κολημα με το θεμα.....
επιγραμματικα για να μη γραψω εκθεση....
σχετικα μεγαλο πλαστικο....στο νακι και γλυψιμο...δαχτυλακι,δαχτυλακια πισω να ανοιξει καλα....και εισεδος μαυρου πλαστικου σιγα σιγα...ενω ρουφαει και οι δυο δονιτες μεσα...τις εχω ενοιξει την σουφρα και ειναι ανασκελα με τον ενα στο νακι της, ανοιγω μαγουλακια και ασπριζω τιν κοκκινη τρυπα του χαους...!!!!!
μια αλλη που ειχα...περιπου τα ιδια μονο που επειρνε και ολο το χερι μου μεσα!!!!!

Επισκέπτης
Χρησιμοποιείτε σεξ τόις και ποια είναι τα αγαπημένα σας;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Μαστίγιο.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/move]

Ψάχνεσε?????

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
εγω σε μια  :boobies: που ειχα της εβαζα το τηλεκοντρολ και το κοκκαλο που φοραμε τα παπουτσια!!!!!! :rockon:

kingolgrc

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δες και θα σου λυθουν οι αποριες για sex toys. Υπάρχουν και άλλα καλά ελληνικά site, οποιος ψαχνει, βρισκει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τηλεοραση πλασμα οχι αλλα τηλεοραση τσεπης? δεν ειν κακο..... :2funny:

ωραιο σαιτ αυτο το μποναντιβα....

Επισκέπτης
Τηλεοραση πλασμα οχι αλλα τηλεοραση τσεπης? δεν ειν κακο..... :2funny:

ωραιο σαιτ αυτο το μποναντιβα....
λευτερια στην συνγαυρη μουνιτσα..βγαλτε αμεσα αυτο το ακατανομαστο χρωμα απο πανω της ρεεεεεεεεεεεεεε..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μα warnned η μουνιτσα μας?δεν τα πειραζουμε τα κοριτσια λεμεεεεεεε

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Χρησιμοποιείτε σεξ τόις και ποια είναι τα αγαπημένα σας;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Εσένα τι σου αρέσει εριναλω; Να σε βαράνε με τις εννέα γάτες στα αναψοκοκκινισμένα οπίσθιά σου;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εδω ας ανταλαξουμε αποψεις οσοι εχουν χρησιμοποιησει ερωτικα βοηθηματα με τη γυναικα-γκομενα τους. δονητες,λαδια,μαστιγια,χειροπεδες οτι εχει εμπειρια ο καθενας. κ για να ξεκινησω πρωτος θεωρω μεγαλη καβλα να εχω δεμενη τη γυναικα και να την κανω οτι θελω εγω. της πηρα κ δονητη αλλα τον χρησιμοποιω για να τη φτιαχνω μην παρεξηγηθω κιολας!
σε καλό δρόμο είσαι  :thumbsup: αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα, προτείνω και το λιπαντικό μέντας γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, το βρίσκεις ακόμα και σε σούπερ μάρκετ, καθώς και κάτι με δόνηση για κλειτορίδα

Επισκέπτης
σε καλό δρόμο είσαι  :thumbsup: αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα, προτείνω και το λιπαντικό μέντας γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, το βρίσκεις ακόμα και σε σούπερ μάρκετ, καθώς και κάτι με δόνηση για κλειτορίδα
αν δοκιμάσει και κανέναν αράπη από πίσω θα του βγει καλύτερα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και γω αγαμητη εριν.....καλες οι χειροπεδες αλλα οχι ροζ ρε....μπλιαχ δηλαδη.....τιποτις μαυρες δερματινες να παρεις ;) επαγγελματικες....να θες κλειδαρα μετα.....χαχαχαχαχαχα

πλεζουρ δε μου παει το πρασσινακι το ξερω....αλλα το κοκκινο που μου παει φοβαμαι να ρωτησω τι συνεπειες εχει.....χεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom