Νέα

Ερωτευτηκα σε 5'' - Amber Alert!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Τη βρηκα και την εχασα μεσα σε 5"!!
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!

Καστανη, μεταξυ 20 και 30, πιθανοτατα Ελληνιδα. Εκανε πιατσα στην Καποδιστριου & Γ Σεπτεμβριου γωνια, οταν, ενα αυτοκινητο με αλαρμ σταματουσε μπροστα στο σχετικο γαμοτελ. Περνωντας το φαναρι, τη βρηκα μπροστα στην πορτα του γαμοτελ να περιμενει τους πελατες.
Την κοιταξα σαν χανος, μη μπορωντας να πιστεψω πως θα βρισκοταν τετοιο κελεπουρι στη χαβουζα με τα πρεζακια, τα τραβελια και τις συφιλιασμενες νιγηριανες.
Βλεποντας το σαγονι μου πεσμενο καπου μεταξυ τιμονιου - φλας, και τα σαλια να χυνονται, μου γελασε και μου εκλεισε το ματι
:smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εκανα αμεσως κυκλο, αν και κρατουσα μονο 2 ευρω μες στην τσεπη μου - αντε και κανα ευρω σε ψιλα, στο τασακι.

Θα της ζητουσα το τηλεφωνό της, ή θα  προχωραγα κατευθειαν στην προταση γαμου, χωρις τηλεφωνο.

Αλλα δυστυχως, μολις ξαναφτασα στο γαμοτελ, ηταν ηδη στα ενδοτερα....  :-
Κι εγω δεν ειχα χρονο να στηθω απ' εξω, ουτε και μπορουσα να παρκαρω εκει γυρω.

Ζητειται γνωστης της πιατσας, να μας πει:
Ποια ειναι η δεσποσυνη και πού/ποτε θα την ξαναπετυχω? Μηπως συχναζει σε αλλο σημειο, πανω-κατω της Γ Σεπτεμβριου και σημερα βρεθηκε εκει εκτακτως?

Βαλτε ενα χερακι ρε παιδια!   :helpplea:

Διατιθεμαι να χαλασω ο,τι εχω και δεν εχω πανω σ' αυτη τη γκομενα  :smitten:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Την επόμενη φορά που θα περάσεις, κανόνισε να έχεις μαζί σου κανα διακοσάρι.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αντε, σας δινω και εξτρα κινητρο:

Οποιος μου την εντοπισει, τον κερναω ενα γαμησι μαζι της, μετα απ' το δικο μου
(ετσι, δεν γινεται ουτε να με εξαπατησει, ουτε να τον εξαπατησω  :grin:)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

πριν το γαμο η μετα??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μήπως ηταν η Μαριώ του Χανιωτη τύπε?  :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε τυπε εγω μπουρδελοπουτανιαρης δεν ειμαι και δεν μπορω να βοηθησω αλλα και εσυ δεν εχεις κανει περιγραφη καθολου - πως θα σε βοηθησουν οι συναδελφοι? δεν εχεις πει τιποτα - μονο οτι ηταν 20-30 καστανη.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε τυπε εγω μπουρδελοπουτανιαρης δεν ειμαι και δεν μπορω να βοηθησω αλλα και εσυ δεν εχεις κανει περιγραφη καθολου - πως θα σε βοηθησουν οι συναδελφοι? δεν εχεις πει τιποτα - μονο οτι ηταν 20-30 καστανη.

Αυτα παθαινεις αν σου κορναρουν οι απο πισω... και εχεις ελαχιστα δεθυερολεπτα στη διαθεσή σου.  :headbang:

Θα μπορουσα να περιορισω την ηλικια στο ευρος 22-28.
Πιο πολυ, ομως, πονταρω στη γεωγραφικη περιοχη, γτ εκει συχναζαν μια ζωη οι μαυρες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Τη βρηκα και την εχασα μεσα σε 5"!!
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!

Καστανη, μεταξυ 20 και 30, πιθανοτατα Ελληνιδα. Εκανε πιατσα στην Καποδιστριου & Γ Σεπτεμβριου γωνια, οταν, ενα αυτοκινητο με αλαρμ σταματουσε μπροστα στο σχετικο γαμοτελ. Περνωντας το φαναρι, τη βρηκα μπροστα στην πορτα του γαμοτελ να περιμενει τους πελατες.
Την κοιταξα σαν χανος, μη μπορωντας να πιστεψω πως θα βρισκοταν τετοιο κελεπουρι στη χαβουζα με τα πρεζακια, τα τραβελια και τις συφιλιασμενες νιγηριανες.
Βλεποντας το σαγονι μου πεσμενο καπου μεταξυ τιμονιου - φλας, και τα σαλια να χυνονται, μου γελασε και μου εκλεισε το ματι
:smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εκανα αμεσως κυκλο, αν και κρατουσα μονο 2 ευρω μες στην τσεπη μου - αντε και κανα ευρω σε ψιλα, στο τασακι.

Θα της ζητουσα το τηλεφωνό της, ή θα  προχωραγα κατευθειαν στην προταση γαμου, χωρις τηλεφωνο.

Αλλα δυστυχως, μολις ξαναφτασα στο γαμοτελ, ηταν ηδη στα ενδοτερα....  :-
Κι εγω δεν ειχα χρονο να στηθω απ' εξω, ουτε και μπορουσα να παρκαρω εκει γυρω.

Ζητειται γνωστης της πιατσας, να μας πει:
Ποια ειναι η δεσποσυνη και πού/ποτε θα την ξαναπετυχω? Μηπως συχναζει σε αλλο σημειο, πανω-κατω της Γ Σεπτεμβριου και σημερα βρεθηκε εκει εκτακτως?

Βαλτε ενα χερακι ρε παιδια!   :helpplea:

Διατιθεμαι να χαλασω ο,τι εχω και δεν εχω πανω σ' αυτη τη γκομενα  :smitten:

Εκεί αδερφέ Κοσάμφ στη Καποδιστρίου έχει κάτι τσιγγάνες Βουλγάρες και τέτοιες, αα και κάτι θείες, δεν ξέρω αν περνάς συχνά. Αλλά μόνο τέτοιες έχει. Δεν θα ηταν Ελληνίδα σίγουρα.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ακομα και Ελληνιδα να μην ηταν, ειχε χαρακτηριστικα λευκης φυλης, ΟΧΙ σλαβικα (δηλαδη, Μεσογειου ή αντε Αλβανιας και Βουλγαριας).  Παντως, την τυπισσα θα μπορουσα ευκολα να την εχω δει στη σχολη μου.
Αρα, αποκλειονται τσιγγανες θιτσες και προ-milf Ρουμουνες.

Επαναλαμβανω πως, για οποιον την εντοπισει, προσφερονται ευρετρα - σε ειδος  ;)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ελπιζω να εχεις δικιο. Παντως, περασα απο πολυ κοντα της (εστω και για λιγο) και ημουν νηφαλιος. Ουτε μπυρα δεν ειχα πιει!  :2funny:

Επισης, η κυκλοφοριακη συμφορηση και το αμεσο κλεισιμο πελατη, μπροστα μου, ειναι λεπτομερειες που δεν τυχαινουν επι ημερων μαυρων ή κατεστραμμενων πρεζομιλφ.

Τι να πω, θα δειξει το μελλον.

Εστε εν εγρηγορσει, οσοι περνατε απο κει!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6

προσπαθησε να θυμηθεις παλι,τι φοραγε περιπου τι ωρα την πετυχες?γραψε χαρακτηριστικα ,οτι μπορεις να θυμηθεις το παραμικρο ,θα μας βοηθησει και ετσι να ριξουμε κανα πηδουλο και εμεις τζαμπα,αμα στην βρουμε :2funny: :cum:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
προσπαθησε να θυμηθεις παλι,τι φοραγε περιπου τι ωρα την πετυχες?γραψε χαρακτηριστικα ,οτι μπορεις να θυμηθεις το παραμικρο ,θα μας βοηθησει και ετσι να ριξουμε κανα πηδουλο και εμεις τζαμπα,αμα στην βρουμε :2funny: :cum:

Την πετυχα κατα τις 10:30, στην Καποδιστριου (προεκταση Σολωνος). Εκεινη την ωρα ΟΛΗ η Σολωνος ηταν αδεια απο πουτανες και η Καποδιστριου δεν ειχε ουτε μια μαυρη.

Η δικια μου περπατουσε απο Γ Σεπτεμβριου προς την κατευθυνση της Βαθης, εχοντας ψαρεψει πελατη.

Εμφανιση ΠΟΛΥ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου, ωραιο βλεμμα, οχι πολυ ξεκωλέ. Φοραγε τζιν σορτσακι και μια πρασινωπη μπλουζα.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Την πετυχα κατα τις 10:30, στην Καποδιστριου (προεκταση Σολωνος). Εκεινη την ωρα ΟΛΗ η Σολωνος ηταν αδεια απο πουτανες και η Καποδιστριου δεν ειχε ουτε μια μαυρη.

Η δικια μου περπατουσε απο Γ Σεπτεμβριου προς την κατευθυνση της Βαθης, εχοντας ψαρεψει πελατη.

Εμφανιση ΠΟΛΥ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου, ωραιο βλεμμα, οχι πολυ ξεκωλέ. Φοραγε τζιν σορτσακι και μια πρασινωπη μπλουζα.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ!!
Και τι θα την κανεις ρε τύπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom