Νέα

Έριξε οξύ στην πεθερά του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 948
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546

*Φαντάζομαι τί γκιόσα θα ναι η πεθερά... και τώρα κλασικά πάνε να τον βγάλουν τρελό τον άνθρωπο....

Τελευταία τροποποίηση:

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
2.846

*Φαντάζομαι τί γκιόσα θα ναι η πεθερά... και τώρα κλασικά πάνε να τον βγάλουν τρελό τον άνθρωπο....
Οξύ; βιτριόλι;τι γίνεται ρε παιδί μου με αυτά...;Έχουν ξεφύγει τελείως...

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.094
Πόντοι
456
το κακο που εκανε η χαζο-Κακαραντζουλα (επιθετο κι αυτο να σου πετυχει για φονισσα) απο περυσι, ειναι οτι εδωσε ιδεες σε πολλους υποψηφιους Θυτες.

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656

έχουν μόνο 7 χρόνια διαφορά με την πεθερά. Έχω την αίσθηση ότι ΙΣΩΣ δεν είναι Έλληνας, αλλά ανήκει σε μειονότητα

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.449
Πόντοι
1.056
έχουν μόνο 7 χρόνια διαφορά με την πεθερά. Έχω την αίσθηση ότι ΙΣΩΣ δεν είναι Έλληνας, αλλά ανήκει σε μειονότητα
Αν η πεθερά του γέννησε την γυναίκα του στα 18 της, τότε αυτός με τη γυναίκα του έχουν 11 χρόνια διαφορά. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για ελληνική κοινωνία, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τις ηλικίες των "πρωταγωνιστών" της είδησης.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296

Χμμμ μικρη διαφορα ειχε με την πεθερα...
Αυτος 57 εκεινη 64...
Για να αλαφρυνουμε το κλιμα...
Θυμηθηκα μια γκομενα που ειχα στα 28 και συζουσαμε.Εκεινη 23 η μανα της 43...
Κι ομως μαγκες μου ενω η γκομενα μου ηταν απλα γλυκια κοπελιτσα...η μανα της...η "πεθερα"μου ηταν γκομεναρα...
Συνεχεια με φουστίτσες και κολλητά παντελόνια ερχόταν να μας επισκεφτεί...
Ε το χα συνήθεια να της "ραντίζω"τα κυλοτάκια που έβρισκα στ άπλυτά της στην τουαλέτα οταν την επισκεπτόμασταν εμείς και τον καφέ της όταν ερχόταν αυτή σε μας και προσφερόμουν να της φτιάξω "φραπε"...
Το αποτελεσμα τουτου ηταν να εντυπωσιασω την πεθερα η οποία συχνά έλεγε:
"Τι ευγενικο παιδι ο Κ. κορη μου...με φροντιζει σα βασιλισσα...μεχρι και καφε μου φτιαχνει...μη στάξει και μη βρέξει(χύσει) με έχει...ευγε που τον διαλεξες..."...ενώ εγώ την πότιζα τις χυσαμόλες μου στη ζούλα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
Αν η πεθερά του γέννησε την γυναίκα του στα 18 της, τότε αυτός με τη γυναίκα του έχουν 11 χρόνια διαφορά. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για ελληνική κοινωνία, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τις ηλικίες των "πρωταγωνιστών" της είδησης.
καταλαβαίνεις βέβαια πως κάνεις κάποια υπόθεση. Βέβαια κι εγώ υπόθεση κάνω, αναρωτιέμαι γιατί δεν μάθαμε τα ονόματά τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom