Νέα

Εργοτέλης κ πάσης Ελλάδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelobourdeliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Εχω την εντύπωση ότι πολλοί θα συμφωνησετε ότι ο Σκατ-Αρης ειναι πιο σιχαμενη
ομαδα της Ελλαδας. Να ναι καλά ο Εργοτελης που τους εξήγησε τι εστι βερυκοκο
και οπως ελεγε και το παλιο καλο συνηθημα εχετε στον κω.. ενα καροτο Ογκουνσοτο Ογκουνσοτο
Ουστ ρε βρωμοσκουληκα

Υ.Γ Δεν ειμαι  ΜΠΑΟΚ αλλα μετα τα σκουληκια ειναι πιο αχωνευτα και απο τον γαυρο !!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
και οπως ελεγε και το παλιο καλο συνηθημα εχετε στον κω.. ενα καροτο Ογκουνσοτο Ογκουνσοτο
Ουστ ρε βρωμοσκουληκα

Υ.Γ Δεν ειμαι  ΜΠΑΟΚ αλλα μετα τα σκουληκια ειναι πιο αχωνευτα και απο τον γαυρο !!

θειε war περιμενω να τοποθετηθεις !!!!!

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Ουστ ρε βρωμοσκουληκα

1) Θα μπορουσες να γραψεις μηπως 1-2 λογους για τους οποιους θεωρεις τον ΑΡΗ την πιο σιχαμενη ομαδα της Ελλαδας? Ετσι για να κανουμε κουβεντα και μηπως πεισεις και εμας που δεν συμφωνουμε οτι αυτη ειναι η πιο σιχαμενη ομαδα..
2) Γιατι δεν μας λες τι ομαδα εισαι? Ντρεπεσαι?
3) Τι εννοεις με το ΥΓ σου, γιατι ειναι εντελως ασυντακτο και δεν βγαινει νοημα με τιποτα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω υποψιαζομαι τι ομαδα ειναι αυτος ο τυπακος αλλα ντρεπεται οντως να το πει και εχει και δικιο που ντρεπεται...ισως να κολωνη κιολας η αδερφουλα..

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εγω υποψιαζομαι τι ομαδα ειναι αυτος ο τυπακος αλλα ντρεπεται οντως να το πει και εχει και δικιο που ντρεπεται...ισως να κολωνη κιολας η αδερφουλα..

Ηρακλης?

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ok σιχαμένη δεν είναι, πάντως αντιπαθητική σίγουρα τη λές. Παράδειγμα: γιατί οι superades έδιωξαν ίσως το καλύτερο dancing squad στο ελληνικό μπάσκετ?Κόμπλεξ ή κάτι άλλο?

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Sorry, φίλοι του άρη, αντισεξουαλική ήθελα να γράψω.....

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
και μόνο οτι δεν έχει ουτε ΕΝΑΝ Ελληνα βασικό  την κάνει μακράν την πιο αντιπαθητική !

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
και μόνο οτι δεν έχει ουτε ΕΝΑΝ Ελληνα βασικό  την κάνει μακράν την πιο αντιπαθητική !
1) Σημερα ο ΑΡΗΣ ξεκινησε με 2 Ελληνες βασικους (Σηφακη-Πριττα).
2) Περυσι που ο ΑΡΗΣ ειχε 3 τουλαχιστον Ελληνες βασικους τον συμπαθουσες περισσοτερο?
3) Αν η ομαδα σου, οποια και να ειναι, σε μερικα χρονια δεν εχει κανεναν Ελληνα βασικο, θα την αντιπαθεις?
4) Την ομαδα σου, η οποια σιγουρα, οποια και να ειναι, θα εχει φετος λιγοτερους Ελληνες βασικους απο οσους ειχε αλλες χρονιες, την συμπαθεις λιγοτερο απο οσο παλιοτερα?
5) Ενδεικτικα σου αναφερω οτι σε αυτην την αγωνιστικη ο Αστερας ξεκινησε με 2 βασικους, ο Ολυμπιακος (!), ο ΠΑΟΚ και ο Λεβαδειακος με 3 και Ο ΠΑΟ (!)με 4.
6) Πως ειναι δυνατον μια ομαδα, που θελει να εχει υψηλους, κατα το δυνατον, στοχους και να ειναι ανταγωνιστικη, να εχει σημερα Ελληνες παικτες οταν ανα πασα στιγμη οποιον καλο Ελληνα παικτη βγαζει απο τις ακαδημιες η τον αναδεικνυει απο νεαρη ηλικια τον αγοραζει για πλακα και με διαφορες μεθοδους ο γαβρος η ο βαζελος? (πχ. Αβρααμ)
7) Ποιοι ειναι τελικα οι πραγματικοι λογοι που αντιπαθεις τον ΑΡΗ αραγε?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
εγώ ξέρω πως προηγούμενο παιχνίδι ο Αρης δεν ειχε ουτε έναν Ελληνα στην 11αδα και  ειναι η μονη ομάδα που το χει κάνει αυτο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου  και οι άλλοι το κάνουν απλα ο Αρης ειναι πρωταθλητής σε αυτό και γι αυτο πιο αντιπαθής!
πέρυσι ειχες αντιπαθέστατο προπονητη που όμως έχει αναδειξει Ελληνες παιχτες ενώ ο φετινός σου μονο στην ανάγκη τους βάζει και τους λιγους που εχει τους θάβει πχ Νεμπεγλέρα Παπάζογλου

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ουστ ρε βρωμοσκουληκα

τι λες.....παιδι.....μου;;;;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσεις βγάλτε πρώτα τις 3 χθεσινές ψωλές από στόμα, μνη και λωκό και μετά να μιλάτε για μπαλα...
Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι είσαι σοβαρός αλλά μου τα γαμάς με τέτοιες τοποθετήσεις. Είσαι κυκλοθυμικός:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μη χρησιμοποιειτε απαρχαιωμενους ορους...αυτοι που αντιπαθουν τον Αρη και βγηκαν απο τη φωλια τους μολις χθες να το δηλωσουν,ας μας πουν τι ομαδα υποστηριζουν,ετσι για να ξερουμε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγχαρητήρια.μεγάλη νίκη του Εργοτέλη.Κ ο Ογκουνσότο παιχταράς.Απορώ πώς κάποια από ις μεγάλες ομάδες δεν τον πήρε ακόμη :jerking:

OP
OP
T

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
1) Θα μπορουσες να γραψεις μηπως 1-2 λογους για τους οποιους θεωρεις τον ΑΡΗ την πιο σιχαμενη ομαδα της Ελλαδας? Ετσι για να κανουμε κουβεντα και μηπως πεισεις και εμας που δεν συμφωνουμε οτι αυτη ειναι η πιο σιχαμενη ομαδα..
2) Γιατι δεν μας λες τι ομαδα εισαι? Ντρεπεσαι?
3) Τι εννοεις με το ΥΓ σου, γιατι ειναι εντελως ασυντακτο και δεν βγαινει νοημα με τιποτα

Ειμαι βαζελος αλλά σας θεωρώ σιχαμένους για τους εξής λόγους

1) Γιατι περνιέστε για μεγάλη ομάδα ενω δεν ειστε ποιοι είναι οι τιτλοι σας και δεν τους ξέρω ?
2) Γιατί ειστε τοσο κομπλεξικοί που καψατε ενα χασκι επειδη ήταν ασπρομαυρο
3) Ειστε τοσο βλακες που μπηκατε στο γήπεδο και στην ουσία στειλατε την ομάδα σας στη Β εθνική θυμάσαι για ποιο ματς λέω
4) Γιατί ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλύτερη ομάδα από εσάς και θα είναι ότι και να κάνετε
5) Για την ιστορια με τον Ξηροκώστα
6) Και τελος γιατι οι αρχηγοί σας ειναι τοσο λαμόγια (της εξέδρας εννοώ) που σας δουλεύουνε σας τα παιρνουνε και δεν παίρνετε χαμπάρι

Αυτά φτάνουν ?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειμαι βαζελος αλλά σας θεωρώ σιχαμένους για τους εξής λόγους

1) Γιατι περνιέστε για μεγάλη ομάδα ενω δεν ειστε ποιοι είναι οι τιτλοι σας και δεν τους ξέρω ?
2) Γιατί ειστε τοσο κομπλεξικοί που καψατε ενα χασκι επειδη ήταν ασπρομαυρο
3) Ειστε τοσο βλακες που μπηκατε στο γήπεδο και στην ουσία στειλατε την ομάδα σας στη Β εθνική θυμάσαι για ποιο ματς λέω
4) Γιατί ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλύτερη ομάδα από εσάς και θα είναι ότι και να κάνετε
5) Για την ιστορια με τον Ξηροκώστα
6) Και τελος γιατι οι αρχηγοί σας ειναι τοσο λαμόγια (της εξέδρας εννοώ) που σας δουλεύουνε σας τα παιρνουνε και δεν παίρνετε χαμπάρι

Αυτά φτάνουν ?
Εισαι τοσο βλακας που θ'ασχοληθω μια και τελευταια φορα μαζι σου.
  1)Ειμαστε σιχαμενοι επειδη θεωρουμε την ομαδα μας μεγαλη?????Υπαρχει οπαδος που να θεωρει την ομαδα του μικρη?Απο Μ.Γιουναιτεντ μεχρι Ασπρα χωματα?Σε κρινουν...
  2)Εισαι τοσο βλακας που πιστεψες ενα ρεπορταζ που ουδεποτε τεκμηριωθηκε,μηπως ας πουμε περνιεσαι για πιο φιλοζωος απο μενα τον Αρειανο?
  3)Ολες οι ομαδες εχουν οπαδους που κανουν πραγματα τα οποια εχουν αντικτυπο στην ομαδα τους,εσυ που ζεις?Μηπως αν ειχες τον Τζιγγερ να σε διαλυει θα εκανες πολυ χειροτερα?Σκεψου το...
  4)Εισαι σιγουρα βαζελος,η απλα υποστηριζεις και τις θυγατρικες σας?
  5)Το τι εγινε με τον Ξηροκωστα,ασε να το πουν οσοι το εζησαν,εσυ σκασε κι ακου...
  6)Ασε τους δικους μας να ειναι ο,τι θελουν εσυ εχε τον Μικρουτσικο και τον Πρετεντερη να πεταν μπουκαλακια στους αγωνες σαν σοβαρα ατομα που ειναι...
  Τελος,απλα θα σου πω οτι ειναι δικαιωμα σου να θεωρεις ενα σωματειο σιχαμενο,οπως και δικαιωμα του καθενος να κρινει αυτα που γραφεις.Καληνυχτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom