Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Τύπε διάβασα σε ένα άλλο θρεντ πριν 2-3 μερες πως είχες πρόβλημα υγείας.

Είσαι καλά τώρα;

Χρόνια μαλακινση εγκεφάλου έχει,μη αναστρέψιμη και συνεχώς επιδηνούμενη...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Τυπε τα εχεις χασει εντελως πλεον.

Ακριβώς αυτό σκεφτεται η πλειοψηφία του site για εσένα.

μου λες οτι τσιμπαω επειδη τωρα απαντησα

Σημαδια αμνησίας βλέπω?

Κλασε και τσεκαρε αν εισαι καλα τυπε.

Μου φαίνεται ότι από το ξεφτιλίκι που δέχθηκες από το πουλί τα έπαιξες τελείως(όχι οτι πριν ήσουν οκ)!Με απογοητεύεις Σαβ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι εγραψα πως δεν θα ξαναεπιτεθω λεκτικα στον δημη σε αυτο το θρεντ.
Τωρα ομως απανταω σε μηνυματα αλλων που γραφτηκαν εδω. Κοινως συμμετεχω στην κουβεντα.
Οταν απευθυνθω στον δημη απευθειας θα το κανω οπως ειπα.

Τυπε δεν θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.
Κανω πλακα οπως τοσοι κ τοσοι. Δεν επιτρεπετε?
Γελαω πολυ, διασκεδαζω οπως κανουν κ πολλοι αλλοι.
Διασκεδασε το κ εσυ, δες το χαλαρα.

Καλα τα λεει ο davarits , επισης
"Μην τα βαζεις με εναν ηλιθιο, σε ριχνει στο επιπεδο του και μετα σε κερδιζει με ευκολια"
Θα βάλω εδώ να δει ο κόσμος τα χάλια σου  :2funny: :headbang:εσύ τα έγραψες αυτά όχι εγώ!Μου φένεται η αγαμία και η αφραγκία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι  :headbang: :2funny:

Εχω παρει κ εγω ενα στεγαστικο δανειο οπως χιλιαδες κοσμος ,τα "καλα τα χρονια" τοτε που οι τραπεζες στο εδιναν πριν ακομη πρλαβεις να κανεις την αιτηση σου.
Με το καιρο:
-Χωρισαμε ,οποτε δεν υπαρχει οικογενεια να μεινει που για αυτην αγοραστηκε
-δεν μενω καν ελλαδα
-ειναι πρωτη και μοναδικη κατοικια
-η αξια του ακινητου εχει πεσει στο μισο απο 100.000 τωρα στις 50.000
-η πραγματικη μηνιαια δοση ειναι πλεον δυσθεωρητη ,850€ τον μηνα περιπου.

Επειδη δεν πληρωνα ,,η alpha bank μου προτεινε καποιους διακανονισμους "συμβασεις" τα τελευταια 3-4 χρονια ,χαμηλα ποσά τα οποια πληρωνα με τυπικοτητα.
Βεβαια η τραπεζα δεν ξεχναει πως ειναι ο λυκος στην υποθεση και δεν μπορει να μην κανει την 'πονηρια'της. Θελω να πω πως ενω τραβαει αυτοματα το συμφωνηθεν με την συμβαση ποσόν π.χ. 200€ ,με την ληξη του χρονου της συμβασης ,χωρις προειδοποιηση οτι "κοιταξτε κυριε Τενεκεδοπουλε τον επομενο μηνα ληγει η συμβαση της, τι θελετε να κανετε? Να ανανεωσετε η κατι αλλο?"  τραβαει οτι υπολοιπο εχεις μεσα στον λογαριασμο με την αιτιολογια οτι ηταν χρεη πριν την συμβαση.....παρολο που για τον πελατη ηταν μια μικρη οικονομια αυτο.

Τεσπα.

-η συμβαση εχει ληξει παλι
-δεν τραβηξαν κατι επιπλεον γιατι φροντιζα ο λογαριασμος να ειναι παντα μηδενικος
-σπαζουν τα αρχιδια συγγενων παρολο που λενε να μην τους ενοχλουν, ψαχνοντας εμενα.
-μου προτειναν σημερα νεα συμβαση για 3 χρονια με μια αυξηση 25% περιπου χωρις να εχουν αλλαξει ομως τα οικονομικα μου δεδομενα.
-δεν δεχτηκα κ ακουσα κατι ψιλοαπειλες ευγενικα.

Μαγκες τους εχω βαρεθει,τι να κανω????
-Δεν γουσταρω να πληρωνω
-Δεν εχω αλλα περιουσιακα στοιχεια
-Ουτε ο εγγυητης μου εχει περιουσιακα στοιχεια.

Ειχα ρωτησει πριν δυο χρονια ,δυο δικηγορους
-ο ενας ειπε να τους γραψω στα αρχιδια μου και να μην πληρωσω,λεγοντας πως κανεις αλλος που δεν πληρωνει δεν εχει επιπτωσεις.

-ο αλλος ειπε να αυνεχισω να πληρωνω την δοση της συμβασης γιατι πλεον αποφασιζουν τα ξενα founds που εχουν παρει τα κοκκινα δανεια, να μην εχω προβλημα

Η ερωτηση ειναι:
-κατα πόσον αλλαξαν τα πραματα??
-βγαινουν σε πληστειριασμο πρωτες κατοικιες η οχι??
-εχει καποιος παρομοια εμπειρια?? Και τι κανει??
-ποιος ξερει να μας πει τι να κανουμε???
Οι λάθος επιλογές πληρόνονται!

Τι να πουλησω φιλε
Αξια 50-55.000 μαξιμουμ ενω η οφειλη στην τραπεζα ειναι περιπου 80.000.
Εσύ έλεγες ότι έχεις τρία διαμερίσματα και οικονομική άνεση και περισσότερα λεφτά από μένα.Εγώ τουλάχιστον δε χρωστάω σε κανέναν  :2funny:και ητράπεζα δε μου παίρνει το σπίτι  :2funny:και δεν πήγα γκαστερμπά'ι'τερ στη Γερμανία γιατί δεν είχα να φάω  :headbang: :2funny:
Η μόνη λύση στην περίπτωση σου είναι αυτή που πρότείνει ο ΝΑΣΟΣ  :2funny:δε βλέπω φως στο βάθος του τούνελ  :2funny:

Πάρε και της φωτογραφίες του μπάνιου μου  :2funny:και του ασανσέρ μου και της εισόδου της πολυκατοικίας μου  :2funny:άντε τουλάχιστον θα κερδίσεις το στοίχημα και θα βγάλεις λίγα λεφτά  :2funny:.Να και με μένα στο μπάνιο γιά να μη λες ότι είναι μούφα φωτογραφίες  :2funny:
  Ενδιαφέρον να δω τι σχόλια θα κάνεις? :2funny:

Συνημμένα

• Spiti1.jpg
    Spiti1.jpg
    252,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • spiti2.jpg
    spiti2.jpg
    231,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • spiti3.jpg
    spiti3.jpg
    181,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • spiti4.jpg
    spiti4.jpg
    225,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • spiti5.jpg
    spiti5.jpg
    216,5 KB · Εμφανίσεις: 72
  • spiti6.jpg
    spiti6.jpg
    436,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • spiti7.jpg
    spiti7.jpg
    205 KB · Εμφανίσεις: 61
  • spiti8.jpg
    spiti8.jpg
    232,6 KB · Εμφανίσεις: 36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τι ασχολεισαι μωρε μαλακα με καταπιεσμενους γεματους τοξικοτητα τυπους;

Αραξε σε αυτα που εχεις και μη ζαλιζεις τα αρχιδια σου με παπαριες.

:hi:
Αυτός είναι ακόμα πιό φουκαράς απ'όσο νόμιζα  :2funny:.
  Περιμένω τα σχόλια γιά της φώτο,μετά θα σας γράψω τι παίζει  :)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ρε συ Μήτσο,το χαρτί στην πρώτη φωτογραφία τι γράφει, οδηγίες χρήσης;
Από κάνα σαλλον είναι;
Φιλικά...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.478
Πόντοι
4.746
Όσο πήγε στις Η.Π.Α τόσο γνωρίζει αυτές της γλώσσες μερικές προτάσεις ξέρει
από την κάθε γλώσσα και αυτές ακαταλαβίστικα της λέει που δεν τον καταλαβαίνουν  
Τα ταξιδια του Γκιουλιβερ, απο ξενες γλωσσες -Τσατρα Πατρα, ταριφες γκομενες και το circo medrano

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι είσοδος είναι αυτή?Σε mansion μένει τελικά ο δημητράκης.Τύφλα να έχει ο Λε Μπρον.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ok !Σε αφήνω να πιστεύεις πως είναι αποδεκτό στην παραδοσιακή αμερικάνική κοινωνία , οι λευκές να πηγαίνουν με μαύρους χωρίς να τις αποκαλούν σκουπίδια ...
Δεν θα μαλώσω μαζί σου γι αυτό! Μέχρι πριν λίγους μήνες έλεγες πως θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ !

Ρε μαλάκα αγράμματος είσαι τελείως ;
Είπα ότι είναι αποδεκτό ;;;
Είπα 1) ότι είναι σπάνιο , πιο σπάνιο από ευρώπη
και 2) ότι το white trash που είπες ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ .....

Για το ΣΥΡΙΖΑ ... η νησάρα σου του έδωσε 35% το 2015
και 30% το 2019 ...

έχεις να πεις κάτι για αυτούς ;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ρε μαλακα ληγμενα παιρνεις? Τα στοιχεια αυτα λενε οπου και να το ψαξεις ,δεν θα βρεις πουθενα να γραφουν οτι υπαρχει ποσοστο 50% η εστω 40% μαυρων στις ΗΠΑ γιατι απλα δεν υφισταται κατι τετοιο.
Ειπες κατι που δεν ισχυει ... επρεπε να εχεις το θαρρος να πεις εκανα λαθος.

ΥΓ. Οσο για τον οχετο υβρεων θα σε πηγαινα πιπα κωλο αλλα πραγματικα δεν το θελω
ενα μονο ... με τα ινδαλματα σου επινα ποτα και πηγαινα σε παρτυ στη Βουδαπεστη και στο Βερολινο πριν μια δεκαετια!
αυτα που ονειρευεσαι να κανεις εσυ δηλαδη ...

Σου έβαλα λινκ από την ίδια μαλακία που έβαλες στα αγγλικα, που λέει ότι το 2019 , whites=60.5%
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ;;;
Θες πριντ σκρην ;;;;;;

Στη βουδαπέστη έχω φωτογραφίες βγαλμένες  το 1991 και στο βερολίνο το 1993 ... μάλλον πήγαινες σχολείο ...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Λάκη είσαι πιο χαζός και απ΄τα ραδίκια,μη μιλάς για αριθμούς και εξισώσεις. :grin:
Ακόμα και στον σύνδεσμο που πόσταρες έχει τον παρακάτω πίνακα,πουθενά δε γράφει 40%
Μάλλον μαύρες πούτσες ονειρεύεσαι... :S :S :S :S

Μαλάκα ... για μένα όσοι δεν είναι λευκοί ... πχ εσύ που γυφτοφέρνεις, είναι μαυριδεροί ...
Στις ΗΠΑ  δεν θα πας ποτέ, τα λεφτά σου δεν φτάνουν ούτε για εισιτήριο ... άσε που δεν παίρνεις βίζα με τίποτε όταν τους πεις τι δουλειά κάνεις, γιατί θα φοβούνται ότι θα πας να γίνεις ντελιβεράς εκεί ....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Τι θελεις να αποδειξεις τυπε?

Το εσκεμενο χρεος μου?
Κι ο Κοντομηνας κ ο Μυτιληναιος κ χιλιαδες ακομη.

Παντως πρπει να ειμαι πολυ σημαντικος για σενα για να ψαχνεις μηνυματα μου απο το 2018...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ Μήτσο,το χαρτί στην πρώτη φωτογραφία τι γράφει, οδηγίες χρήσης;
Από κάνα σαλλον είναι;
Φιλικά...
Αφού σου είχα στείλει αυτή τη φώτο στο Skype με το ασανσέρ  :2funny:μπράβο το μάντεψες  :2funny:.
  Γράφει ότι το ζεστό νερό δεν έρχεται αμέσως,πρέπει να περιμένετε.Έχει ένα θερμαντήρα νερού με το γκάζι στην κουζίνα.Στην πράξη τρέχει κρύο νερό και ξαφνικά έρχεται καυτό  :2funny:!Μετα το ρυθμίζεις.Δεν είναι ότι καλύτερο αυτό το σύστημα αλλά στα σπίτια του 18ου-19ου αιώνα δεν είχα κεντρική θέρμανση και κεντρικό ζεστό νερό.Εκεί που είναι το μπάνιο ήταν κάποια αποθήκη και το μπανιο μετά το έφτιαξαν (τουαλέτα και ντουσιέρα).

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1249990;image[/img[/URL]]

Η πολυουρεθάνη στο ταβάνι εμποδίζει τα σκατα να πέσουν στο κεφάλι του σε περίπτωση που ο από πάνω κάνει το μπαλκόνι τουαλέτα.

Το φωτιστικό με καρφωτή λάμπα για να φέγγει τη καράφλα του κοντού με ξεπερνάει. Μήπως τη κατέβασε τόσο χαμηλά για να τον χώνει και εκεί το χειμώνα που δεν έχει πεπόνια ?

Διαμέρισμα 200000  :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]Αυτές εδώ της φώτο της έβαλα γιά να μη  λες  :jerking:ηλίθιες και καθυστερημένε που η φτωχομπινεδιά και η αγαμια σε έχει βαρέσει στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny:.
    Το σπίτι αυτό είναι στο κέντρο πιό κέντρο δε γίνεται!Να και οι εωτερικοί του χώροι και το ασανσέρ που ο Σινοχάρας ή ο Αλλαντάλον σίγουρα δεν χωράει!Είναι σαν τάφος :2funny:το ασανσέρ το έβαλαν μετά.
  Το διαμέρισμα είναι γύρω στα 100 τετραγωνικά και δεν κάνει με τίποτα κάτω από 400.000 ευρώ  :banghead: πιστεύω ότι 450.000 φεύγει αμέσως μπορεί και 500.000 (δεν λέω με σιγουριά 500.000 γιατί έχει πέσει λιγάκι το ρούβλι και έχουμε οικονομική κρίση).
    Αυτά γιά τους ηλίθιους που είναι εντελώς άσχετοι και γράφουν ότι  :jerking:θέλουν  :2funny:.

Συνημμένα

• spiti9.jpg
    spiti9.jpg
    582,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • spiti10.jpg
    spiti10.jpg
    495,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • spiti4.jpg
    spiti4.jpg
    225,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • spiti6.jpg
    spiti6.jpg
    436,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • spiti7.jpg
    spiti7.jpg
    205 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.422
Πόντοι
2.356
Σου έβαλα λινκ από την ίδια μαλακία που έβαλες στα αγγλικα, που λέει ότι το 2019 , whites=60.5%
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ;;;
Θες πριντ σκρην ;;;;;;

Στη βουδαπέστη έχω φωτογραφίες βγαλμένες  το 1991 και στο βερολίνο το 1993 ... μάλλον πήγαινες σχολείο ...
Το ειδα, εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφει... αλλωστε το εβαλε και ο τροβαδουρος
13.4% οι μαυροι ...

Βουδαπεστη πρωτη φορα το 1988 επι κομμουνισμου ... δηλωσα αρκετες φορες την ηλικια μου (1966 γεννηθεις)

τοσο μαλακας πια? :grin:

Συνημμένα

• Λακης ο χαζουλης.png
    Λακης ο χαζουλης.png
    302 KB · Εμφανίσεις: 29

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Το ειδα, εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφει... αλλωστε το εβαλε και ο τροβαδουρος
13.4% οι μαυροι ...

Βουδαπεστη πρωτη φορα το 1988 επι κομμουνισμου ... δηλωσα αρκετες φορες την ηλικια μου (1966 γεννηθεις)

τοσο μαλακας πια? :grin:

Και το συμπέρασμά σου είναι ότι οι μαύροι στις ΗΠΑ, είναι ... λίγοι !
Και είναι 13% !!!!!!

Εντάξει ... όλα καλά !!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι θελεις να αποδειξεις τυπε?

Το εσκεμενο χρεος μου?
Κι ο Κοντομηνας κ ο Μυτιληναιος κ χιλιαδες ακομη.

Παντως πρπει να ειμαι πολυ σημαντικος για σενα για να ψαχνεις μηνυματα μου απο το 2018...
Εσύ βάζεις δικά μου μηνύματα του 2007  :2funny:το 2018 δεν είναι και τόσο μακριά,στην ίδια φριχτή κατάσταση είσαι  :headbang:
Τι να πουλησω φιλε
Αξια 50-55.000 μαξιμουμ ενω η οφειλη στην τραπεζα ειναι περιπου 80.000.
Τι δηλαδή βρήκες σε 2 χρόνια 80.000 ευρώ? :2funny:με μισθό 1.500-1.800 το πολύ  :headbang:και ενοίκιο στο δωμάτιο 500 και διατροφή άλλα 500 που έγραψες ότι δίνεις  :2funny:και δόση δανείου 850 ευρώ  :2funny:.
  Τελικά είσαι πιό τελειωμένος απ'ότι νόμιζα  :2funny:απορώ πως μιλάς μετά απ'αυτά? :2funny:Οπότε τα τρία διαμερίσματα που έχεις είναι της φαντασίας σου  :jerking: :2funny:ένα υποθηκευμένο έχεις που χρωστάς παραπάνω απ'όσο κάνει  :headbang: :2funny: :2funny:ούτε πατρικό έχεις,κάνα άθλιο σπίτι σε κάνα χωριό στην καλύτερη περίπτωση,πιθανόν ούτε αυτό  :headbang:
  Για γκόμενες δε μιλάω,η μόνη διασκέδαση σου είναι η τηλεόραση με τα Ελληνικά κανάλια  :jerking: :2funny:και μιά φορά τη βδομάδα να πας καφενείο να δεις ποδόσφαιρο  :jerking: :2funny:.Τελικά είσαι πολύ μίζερος  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ξεχρεωσα λεμε.
Δεν θελω,
χρωσταω εσκεμενα.

Οπως κανει κ ο κοντομηνας και ο μυτιληναιος και ο λαυρεντιαδης και ενα σωρο αλλοι
Παιδιά δείτε τι έγραψε! :2funny:το βάζω εδώ γιά να το δείτε όλοι  :2funny: :2funny: :2funny:μα πόσο  :jerking:μπορεί να είναι κάποιος  :2funny:ΕΛΕΟΣ! :2funny:
  Και να ήθελες να ξεχρεώσεις θα μπορούσες? :2funny:δε βγαίνουν τα νούμερα  :2funny:όταν η τράπεζα θα σου πάρει το σπίτι και θα σε πετάξει έξω τότε θα δούμε τι θα κάνεις? :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom