dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.478
- Πόντοι
- 4.746
Τι λες τώρα? Ενα σωρό μηνύματα έχω βάλει στα πολωνικά,στα ρωσικά κτλ.
Τι λες τώρα? Ενα σωρό μηνύματα έχω βάλει στα πολωνικά,στα ρωσικά κτλ.
Τύπε διάβασα σε ένα άλλο θρεντ πριν 2-3 μερες πως είχες πρόβλημα υγείας.
Είσαι καλά τώρα;
Τυπε τα εχεις χασει εντελως πλεον.
μου λες οτι τσιμπαω επειδη τωρα απαντησα
Κλασε και τσεκαρε αν εισαι καλα τυπε.
Θα βάλω εδώ να δει ο κόσμος τα χάλια σουΝαι εγραψα πως δεν θα ξαναεπιτεθω λεκτικα στον δημη σε αυτο το θρεντ.
Τωρα ομως απανταω σε μηνυματα αλλων που γραφτηκαν εδω. Κοινως συμμετεχω στην κουβεντα.
Οταν απευθυνθω στον δημη απευθειας θα το κανω οπως ειπα.
Τυπε δεν θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.
Κανω πλακα οπως τοσοι κ τοσοι. Δεν επιτρεπετε?
Γελαω πολυ, διασκεδαζω οπως κανουν κ πολλοι αλλοι.
Διασκεδασε το κ εσυ, δες το χαλαρα.
Καλα τα λεει ο davarits , επισης
"Μην τα βαζεις με εναν ηλιθιο, σε ριχνει στο επιπεδο του και μετα σε κερδιζει με ευκολια"
Οι λάθος επιλογές πληρόνονται!Εχω παρει κ εγω ενα στεγαστικο δανειο οπως χιλιαδες κοσμος ,τα "καλα τα χρονια" τοτε που οι τραπεζες στο εδιναν πριν ακομη πρλαβεις να κανεις την αιτηση σου.
Με το καιρο:
-Χωρισαμε ,οποτε δεν υπαρχει οικογενεια να μεινει που για αυτην αγοραστηκε
-δεν μενω καν ελλαδα
-ειναι πρωτη και μοναδικη κατοικια
-η αξια του ακινητου εχει πεσει στο μισο απο 100.000 τωρα στις 50.000
-η πραγματικη μηνιαια δοση ειναι πλεον δυσθεωρητη ,850€ τον μηνα περιπου.
Επειδη δεν πληρωνα ,,η alpha bank μου προτεινε καποιους διακανονισμους "συμβασεις" τα τελευταια 3-4 χρονια ,χαμηλα ποσά τα οποια πληρωνα με τυπικοτητα.
Βεβαια η τραπεζα δεν ξεχναει πως ειναι ο λυκος στην υποθεση και δεν μπορει να μην κανει την 'πονηρια'της. Θελω να πω πως ενω τραβαει αυτοματα το συμφωνηθεν με την συμβαση ποσόν π.χ. 200€ ,με την ληξη του χρονου της συμβασης ,χωρις προειδοποιηση οτι "κοιταξτε κυριε Τενεκεδοπουλε τον επομενο μηνα ληγει η συμβαση της, τι θελετε να κανετε? Να ανανεωσετε η κατι αλλο?" τραβαει οτι υπολοιπο εχεις μεσα στον λογαριασμο με την αιτιολογια οτι ηταν χρεη πριν την συμβαση.....παρολο που για τον πελατη ηταν μια μικρη οικονομια αυτο.
Τεσπα.
-η συμβαση εχει ληξει παλι
-δεν τραβηξαν κατι επιπλεον γιατι φροντιζα ο λογαριασμος να ειναι παντα μηδενικος
-σπαζουν τα αρχιδια συγγενων παρολο που λενε να μην τους ενοχλουν, ψαχνοντας εμενα.
-μου προτειναν σημερα νεα συμβαση για 3 χρονια με μια αυξηση 25% περιπου χωρις να εχουν αλλαξει ομως τα οικονομικα μου δεδομενα.
-δεν δεχτηκα κ ακουσα κατι ψιλοαπειλες ευγενικα.
Μαγκες τους εχω βαρεθει,τι να κανω????
-Δεν γουσταρω να πληρωνω
-Δεν εχω αλλα περιουσιακα στοιχεια
-Ουτε ο εγγυητης μου εχει περιουσιακα στοιχεια.
Ειχα ρωτησει πριν δυο χρονια ,δυο δικηγορους
-ο ενας ειπε να τους γραψω στα αρχιδια μου και να μην πληρωσω,λεγοντας πως κανεις αλλος που δεν πληρωνει δεν εχει επιπτωσεις.
-ο αλλος ειπε να αυνεχισω να πληρωνω την δοση της συμβασης γιατι πλεον αποφασιζουν τα ξενα founds που εχουν παρει τα κοκκινα δανεια, να μην εχω προβλημα
Η ερωτηση ειναι:
-κατα πόσον αλλαξαν τα πραματα??
-βγαινουν σε πληστειριασμο πρωτες κατοικιες η οχι??
-εχει καποιος παρομοια εμπειρια?? Και τι κανει??
-ποιος ξερει να μας πει τι να κανουμε???
Εσύ έλεγες ότι έχεις τρία διαμερίσματα και οικονομική άνεση και περισσότερα λεφτά από μένα.Εγώ τουλάχιστον δε χρωστάω σε κανένανΤι να πουλησω φιλε
Αξια 50-55.000 μαξιμουμ ενω η οφειλη στην τραπεζα ειναι περιπου 80.000.
Η μόνη λύση στην περίπτωση σου είναι αυτή που πρότείνει ο ΝΑΣΟΣ:- :S :S :S
Αυτός είναι ακόμα πιό φουκαράς απ'όσο νόμιζαΔημητρακη τι ασχολεισαι μωρε μαλακα με καταπιεσμενους γεματους τοξικοτητα τυπους;
Αραξε σε αυτα που εχεις και μη ζαλιζεις τα αρχιδια σου με παπαριες.
![]()
Τα ταξιδια του Γκιουλιβερ, απο ξενες γλωσσες -Τσατρα Πατρα, ταριφες γκομενες και το circo medranoΌσο πήγε στις Η.Π.Α τόσο γνωρίζει αυτές της γλώσσες μερικές προτάσεις ξέρει
από την κάθε γλώσσα και αυτές ακαταλαβίστικα της λέει που δεν τον καταλαβαίνουν
Ok !Σε αφήνω να πιστεύεις πως είναι αποδεκτό στην παραδοσιακή αμερικάνική κοινωνία , οι λευκές να πηγαίνουν με μαύρους χωρίς να τις αποκαλούν σκουπίδια ...
Δεν θα μαλώσω μαζί σου γι αυτό! Μέχρι πριν λίγους μήνες έλεγες πως θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ !
Ρε μαλακα ληγμενα παιρνεις? Τα στοιχεια αυτα λενε οπου και να το ψαξεις ,δεν θα βρεις πουθενα να γραφουν οτι υπαρχει ποσοστο 50% η εστω 40% μαυρων στις ΗΠΑ γιατι απλα δεν υφισταται κατι τετοιο.
Ειπες κατι που δεν ισχυει ... επρεπε να εχεις το θαρρος να πεις εκανα λαθος.
ΥΓ. Οσο για τον οχετο υβρεων θα σε πηγαινα πιπα κωλο αλλα πραγματικα δεν το θελω
ενα μονο ... με τα ινδαλματα σου επινα ποτα και πηγαινα σε παρτυ στη Βουδαπεστη και στο Βερολινο πριν μια δεκαετια!
αυτα που ονειρευεσαι να κανεις εσυ δηλαδη ...
Λάκη είσαι πιο χαζός και απ΄τα ραδίκια,μη μιλάς για αριθμούς και εξισώσεις.
Ακόμα και στον σύνδεσμο που πόσταρες έχει τον παρακάτω πίνακα,πουθενά δε γράφει 40%
Μάλλον μαύρες πούτσες ονειρεύεσαι... :S :S :S :S
Αφού σου είχα στείλει αυτή τη φώτο στο Skype με το ασανσέρΡε συ Μήτσο,το χαρτί στην πρώτη φωτογραφία τι γράφει, οδηγίες χρήσης;
Από κάνα σαλλον είναι;
Φιλικά...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1249990;image[/img[/URL]]
Η πολυουρεθάνη στο ταβάνι εμποδίζει τα σκατα να πέσουν στο κεφάλι του σε περίπτωση που ο από πάνω κάνει το μπαλκόνι τουαλέτα.
Το φωτιστικό με καρφωτή λάμπα για να φέγγει τη καράφλα του κοντού με ξεπερνάει. Μήπως τη κατέβασε τόσο χαμηλά για να τον χώνει και εκεί το χειμώνα που δεν έχει πεπόνια ?
Διαμέρισμα 200000 :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]Αυτές εδώ της φώτο της έβαλα γιά να μη λες :jerking:ηλίθιες και καθυστερημένε που η φτωχομπινεδιά και η αγαμια σε έχει βαρέσει στο κεφάλι :2funny: :2funny: :2funny:.
Το σπίτι αυτό είναι στο κέντρο πιό κέντρο δε γίνεται!Να και οι εωτερικοί του χώροι και το ασανσέρ που ο Σινοχάρας ή ο Αλλαντάλον σίγουρα δεν χωράει!Είναι σαν τάφος :2funny:το ασανσέρ το έβαλαν μετά.
Το διαμέρισμα είναι γύρω στα 100 τετραγωνικά και δεν κάνει με τίποτα κάτω από 400.000 ευρώ :banghead: πιστεύω ότι 450.000 φεύγει αμέσως μπορεί και 500.000 (δεν λέω με σιγουριά 500.000 γιατί έχει πέσει λιγάκι το ρούβλι και έχουμε οικονομική κρίση).
Αυτά γιά τους ηλίθιους που είναι εντελώς άσχετοι και γράφουν ότι :jerking:θέλουν :2funny:.
Το ειδα, εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφει... αλλωστε το εβαλε και ο τροβαδουροςΣου έβαλα λινκ από την ίδια μαλακία που έβαλες στα αγγλικα, που λέει ότι το 2019 , whites=60.5%
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ;;;
Θες πριντ σκρην ;;;;;;
Στη βουδαπέστη έχω φωτογραφίες βγαλμένες το 1991 και στο βερολίνο το 1993 ... μάλλον πήγαινες σχολείο ...
Το ειδα, εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφει... αλλωστε το εβαλε και ο τροβαδουρος
13.4% οι μαυροι ...
Βουδαπεστη πρωτη φορα το 1988 επι κομμουνισμου ... δηλωσα αρκετες φορες την ηλικια μου (1966 γεννηθεις)
τοσο μαλακας πια?![]()
Εσύ βάζεις δικά μου μηνύματα του 2007Τι θελεις να αποδειξεις τυπε?
Το εσκεμενο χρεος μου?
Κι ο Κοντομηνας κ ο Μυτιληναιος κ χιλιαδες ακομη.
Παντως πρπει να ειμαι πολυ σημαντικος για σενα για να ψαχνεις μηνυματα μου απο το 2018...
Τι δηλαδή βρήκες σε 2 χρόνια 80.000 ευρώ?Τι να πουλησω φιλε
Αξια 50-55.000 μαξιμουμ ενω η οφειλη στην τραπεζα ειναι περιπου 80.000.
Παιδιά δείτε τι έγραψε!Δεν ξεχρεωσα λεμε.
Δεν θελω,
χρωσταω εσκεμενα.
Οπως κανει κ ο κοντομηνας και ο μυτιληναιος και ο λαυρεντιαδης και ενα σωρο αλλοι