Νέα

Εργασία ως security

• Μέλος που άνοιξε το νήμα echelon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

echelon

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ενδιαφερομαι να εργαστώ ως security αλλά για να βγάλω άδεια εργασίας χρειάζεται μεταξύ τον άλλων και βεβαίωση από ψυχίατρο. Γνωρίζει μήπως κανείς αν η βεβαίωση πρέπει να είναι από γιατρό του δημοσίου η μπορεί να είναι και από ιδιώτη.

Ευχαριστώ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το ίδιο κάνει.
Αν όμως είναι εταιρεία που συνεργάζεται με το δημόσιο μπορεί να υπάρχει όρος για γιατρό του δημοσίου.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας ενδιαφερομαι να εργαστώ ως security αλλά για να βγάλω άδεια εργασίας χρειάζεται μεταξύ τον άλλων και βεβαίωση από ψυχίατρο. Γνωρίζει μήπως κανείς αν η βεβαίωση πρέπει να είναι από γιατρό του δημοσίου η μπορεί να είναι και από ιδιώτη.

Ευχαριστώ

Κάλα ρε φίλε μου.. Με όλο το θάρρος.. Πιστεύεις οτι είσε στο σωστό site? Άνοιξες θέμα για να ρωτήσεις κάτι τέτοιο? Αν πατήσεις στο google την ερώτηση σου και έχεις χρόνο να διαβάσεις θα σου εμφανίσει αναλυτικότατα τα πάντα. Αλλά για να σε βοηθήσω και εγώ μιας και έχω μια μικρή γνώση στο θέμα σου απαντώ ΝΑΙ.. Διότι στη δημόσιο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι λόγο του ότι δεν πληρώνεις θα πάρεις ειλικρινή απάντηση οτι είσαι καλα.. Τώρα αν κάτι δεν πάει καλα είναι λογικό να μην πάρεις απάντηση και να αναγκαστέις να πάς σε ιδιωτικό ο οποίος μιας και θα τα πάρει θα σου γράψει στη βεβαιώση ότι επίθύμεις.

Επισκέπτης

Ευχαριστώ

Σοβαρη δουλεια διαλεξες ρε μορτη. τρεις κι εξηντα θα παιρνεις και παντα θα υπαρχει ο κινδυνος να σου την πεσουνε.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σοβαρη δουλεια διαλεξες ρε μορτη. τρεις κι εξηντα θα παιρνεις και παντα θα υπαρχει ο κινδυνος να σου την πεσουνε.
ετσι ειναι
δουλευα οταν ημουν φοιτητης
η ποιο μλκ και κακοπληρωμενη δουλεια που εχω κανει
και δεν εχω κανει και λιγες

OP
OP
E

echelon

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να κάνω ρε παιδιά αν δεν είχα ανάγκη δεν θα δούλευα και όχι πώς η προηγούμενη  δουλειά που έκανα ήταν καλύτερη ( δούλευα στα goodys)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τι να κάνω ρε παιδιά αν δεν είχα ανάγκη δεν θα δούλευα και όχι πώς η προηγούμενη  δουλειά που έκανα ήταν καλύτερη ( δούλευα στα goodys)
αν εχεις ανάγκη καντην μεγάλε! αρκεί να βρεις εταιρεια που να μάθεις ότι πληρώνουν και δεν θα σε κλέβουν στα λεφτά ή μην ειναι καμια που θα φαληρήσει και δουλεύεις τσαμπα.Και σε ιδιωτικό γιατρό μπορείς να πας...για τον πούτσο άδεια ειναι..αρκεί να μην έχεις ποινικά μπλεξίματα στο παρελθόν...και τρελός και χαζός και 200 κιλά νασαι δεν τους πειράζει.Οσο για την βλακεία που είπε ο άλλος αν δεν δουλεύεις νύχτα σε καμια βιομηχανική ζώνη και πας σε νορμάλ πόστο δεν στην πέφτουνε!Εσένα στην άκρη θα σε κάνουν...δεν τα ξέρετε τώρα? Εδώ δεν έχεις δικαίωμα ούτε να σπρώξεις αν κάτι συμβεί...φεύγεις και ειδοποιείς!Δυστυχώς τα πράματα έτσι είναι στη χώρα μας...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ευχαριστώ
μεγαλε η βεβαιωση πρεπει να ειναι απο γιατρο του δημοσιου.δηλαδη απο ψυχιατρο καποιου νοσοκομειου.οπως γινετε και με αυτους που δινουν ξανα για διπλωμα οταν τους το αφαιρουν για αλκοτεστ και μαλακιες.αλλα για μενα βρες καμια αλλη δουλεια και ας ειναι και χαμαλικι παρα να εισαι σεκιουριτας,ειναι μαλακια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλύτερα να αξιοποιήσεις κάποια δίπλωμα που έχεις.
είτε σαν ντιλιβεράς,
είτε γενικότερα σαν οδηγός σε κάποιο μαγαζί.
εγώ έχω βρει και σε φούρνο που διανέμεις ψωμί στα υποκαταστήματα και τελείωσες
και άμα έχεις Γ κατηγορία και πάνω ακόμα πιο εύκολα θα βρεις.
ααα και μπορείς να πας σε κανένα γραφείο τελετών , αυτοί έχουν πολύ δουλειά.
είχα πιάσε σε έναν και έπερνα 100 ευρώ/μέρα αλλά δούλευα μόνο παρ/σαβ/κυριακή,
έσκαβα τάφους καινούριους  :2funny:
άνοιγα παλιούς και βγάζαμε κόκκαλα για να μπει το νέο αίμα  :2funny:

ααα και κάτι εξίσου κερδοφόρο... έως πολυ είναι ο εκδοροεσφαγέας. σε 2-3 βδομάδες θα γίνεις ξεφτέρι και θα βγάζεις και τα φράγκα σου, έχω βγάλει και από εκεί κάμποσα λεφτά και ειδικά το πάσχα... ίσα με 300 ευρώ(μαζί με τα δέρματα) το Μ. σάββατο αλλά από τις 4 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
μεγαλε η βεβαιωση πρεπει να ειναι απο γιατρο του δημοσιου.δηλαδη απο ψυχιατρο καποιου νοσοκομειου.οπως γινετε και με αυτους που δινουν ξανα για διπλωμα οταν τους το αφαιρουν για αλκοτεστ και μαλακιες.αλλα για μενα βρες καμια αλλη δουλεια και ας ειναι και χαμαλικι παρα να εισαι σεκιουριτας,ειναι μαλακια.
συμφωνώ με αυτά που λες αλλά αν το παιδι δεν βρίσκει τίποτα άλλο θα το κάνει και καλα θα κάνει...είναι δύσκολοι καιροί...το θέμα είναι να μην δουλεύεις σε αυτούς που πουλάνε παραμύθια...όλες οι άλλες δουλειές στην ανάγκη δεν είναι ντροπή όμως ακομη και σεκιουριτάς.
ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ με χαρτί ΙΔΙΩΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ....σου λέει κάτι αυτό??? ΔΕΝ τα ξέρετε όλα μερικοί!
Βέβαια δεν δουλεψα παρα 2 μήνες σαν δευτερη δουλεια σε μια ανάγκη...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
είτε σαν ντιλιβεράς,

ααα και κάτι εξίσου κερδοφόρο... έως πολυ είναι ο εκδοροεσφαγέας. σε 2-3 βδομάδες θα γίνεις ξεφτέρι και θα βγάζεις και τα φράγκα σου, έχω βγάλει και από εκεί κάμποσα λεφτά και ειδικά το πάσχα... ίσα με 300 ευρώ(μαζί με τα δέρματα) το Μ. σάββατο αλλά από τις 4 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
ετσι ειναι
αδερφε δεν ειναι ντροπη η δουλεια και οι εποχες ειναι ασχημες
αλλα εαν μπορεις προτιμα κατι αλλο
οδηγος σε εταιρια ντελιβερας κατι αλλο τελος παντων γιατι σε αυτη ουτε λεφτα θα παρεις και θα γαμηθεις εαν εισαι σε ασχημο ποστο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
είτε σαν ντιλιβεράς,

20 χρονων και ποτε τα εκανες ολα αυτα?Ειδικα με ταφους στην ηλικια των 16?Μετα απο ταινιες Φρεντι Κρουγκερ?

Επισκέπτης

Απο το κακο στο χειροτερο εισαι δικε μου. Χωριο δεν εχεις ? Κανα χωραφακι δεν παιζει ? Βαλε κηπευτηκα, ντοματες, αγγουρια, φασολακια, πιπεριες μελητζανες. Θα σου φευγει ο κωλος στη δουλεια αλλα θα κονομας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βαλτε τρουφα,καλλιεργειται και αναπτυσσεται σε 2 χρονια και μετα πωλειται στην αγορα μεχρι και χιλιαρικο.

ΥΓ Δεν εχω βαλει τρουφα.Οποιος εχει χωραφι κ υπομονη ας το δοκιμασει

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνώ με αυτά που λες αλλά αν το παιδι δεν βρίσκει τίποτα άλλο θα το κάνει και καλα θα κάνει...είναι δύσκολοι καιροί...το θέμα είναι να μην δουλεύεις σε αυτούς που πουλάνε παραμύθια...όλες οι άλλες δουλειές στην ανάγκη δεν είναι ντροπή όμως ακομη και σεκιουριτάς.
ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ με χαρτί ΙΔΙΩΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ....σου λέει κάτι αυτό??? ΔΕΝ τα ξέρετε όλα μερικοί!
Βέβαια δεν δουλεψα παρα 2 μήνες σαν δευτερη δουλεια σε μια ανάγκη...
μεγαλε εσυ μπορει να το πηρες το χαρτι απο απο ιδιωτη και καλα εκανες.αλλα αμα γινοτανε καμια στραβη θα την πληρωνες εσυ την νυφη,και ο γιατρος που σου του εδωσε.χωρια οτι θα σου φορτωναν και ολες τις μαλακιες επανω σου.γιαυτο σε τετοια θεματα καλο ειναι να πηγαινεις νομιμα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ευχαριστώ

Γιατι? Εχεις καποιο προβλημα και ρωτας? :rolleyes:
Δεν θα παρεις οπλο. Μην χαιρεσαι!  ;)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
μεγαλε εσυ μπορει να το πηρες το χαρτι απο απο ιδιωτη και καλα εκανες.αλλα αμα γινοτανε καμια στραβη θα την πληρωνες εσυ την νυφη,και ο γιατρος που σου του εδωσε.χωρια οτι θα σου φορτωναν και ολες τις μαλακιες επανω σου.γιαυτο σε τετοια θεματα καλο ειναι να πηγαινεις νομιμα.
Τοσα ξέρετε, τόσα λέτε μερικοί.Απαξ και βγει το χαρτί και δεν έχεις ποινικό μητρώο τρέχα γύρευε μετά.Τον αστυνομικό που σκοτώθηκε που δούλευε δευτερη δουλειά σεκιουριτι τον θυμάσαι?Ποιο δημόσιο νοσοκομείο με την ταυτότητα του αστυνομου του έδωσε άδεια τότε?Ασε οι νόμοι εδω υπαρχουν για να είναι. Δεν το χετε πάρει χαμπαρι αφού δεν μιλάει κανείς...μακάρι να ήμουν Τριανταφυλόπουλος να χα λεφτα να πλήρωνω μηνύσεις και αγωγές να τα βγαζα και γω όλα στη φόρα.Αν θες με pm μπορώ να σου πω και ποια εταιρεία βγάζει με ιδιώτη ψυχίατρο και μετά έλα να μου πεις αν είναι νομιμο...
Δεν πουλάω μαγκιά ότι την έβγαλα πούστικα αλλά ότι γίνεται και με ιδιώτη και γω παραξενεύτηκα στην αρχή!!!Αλλά έτσι ξεφτιλισμένο είναι το επάγγελμα του σεκιουριτι στην Ελλάδα όπως και οι νόμοι μας που μπάζουν απο παραθυράκια...για τον πουτσο είναι το επάγγελμα μεχρι να ψηφιστεί το νέο νομοσχεδιο και βλέπουμε....

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Γιατι? Εχεις καποιο προβλημα και ρωτας? :rolleyes:
Δεν θα παρεις οπλο. Μην χαιρεσαι!  ;)
ακριβώς! πέστα ούτε γκλοπ λαστιχένιο...ούτε καν μπουτον να ειδοποιησεις αστυνομια δεν δίνουν έξω από τις τράπεζες....παρα μόνο αν εργάζεσαι σε κανα θησαυροφυλάκιο τραπεζας ε και βλέπουμε μωρε...!
Για το εφέ είναι το επάγγελμα εδώ παίδες! Για να δείχνουν τα μαγαζια,τράπεζες,εταιρείες ότι κάτι έχουν κάνει για την ασφάλεια...τον σεκιούριτι που δεν έχει ούτε κουμπί τηλεειδοποίησης να φωνάξει αστυνομια από το κινητό του θα φοβηθώ αμα θέλω να ληστέψω :2funny: :2funny:....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ΓΤΠ το έχουν καταντήσει το επάγγελμα και μου κάνει εντύπωση ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα παιδιά έχουν τα χάλια τους.

Αντίθετα σε κάτι χρηματαποστολές βλέπεις κάτι 2μετρες ντουλάπες αν και νομίζω ότι όταν βγάζουν τα όπλα οι άλλοι, κλάνουν μέντες κι αυτοί. :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom