Νέα

Εργασία ως οδηγός στο Μετρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά . :hi:  Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.
Υπάρχει κανείς που να έχει δουλέψει οδηγός ;; Ο φίλος μου δεν έχει οδηγήσει ποτέ τρένο και έχει κάποιες απορίες. Αν είναι κάποιος οδηγός η ξέρει κάποιον να γράψετε εδώ να σας μεταφέρω τις απορίες του .

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά . :hi:  Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.
Υπάρχει κανείς που να έχει δουλέψει οδηγός ;; Ο φίλος μου δεν έχει οδηγήσει ποτέ τρένο και έχει κάποιες απορίες. Αν είναι κάποιος οδηγός η ξέρει κάποιον να γράψετε εδώ να σας μεταφέρω τις απορίες του .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΡΑΙΝΟ-ΜΕΤΡΟ κλπ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΡΟ ??ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ?? ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καλησπέρα παιδιά . :hi:  Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.
Εχει οδηγησει τουλαχιστον απ αυτα τα τουριστικα τρενακια που κανουν βολτες στην Αθηνα;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παιδια ας αρχισουμε απο πιο βασικες ερωτησεις.
Διπλωμα εχει;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα παιδιά . :hi:  Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.

Φλας να βγάζει.

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
997
Πόντοι
1.011
δε μπορώ να διακρίνω ποια φάρα είναι πιο συχαμένη, οι ταξιτζίδες ή αυτοί που απλώς κουνάνε 2 μοχλούς και κάθε τόσο απεργούν...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.
Δεν έχει οδηγήσει ποτέ τρένο και έχει κάποιες απορίες.

κουνας τον μοχλο μπρος-πισω και νομιζω εισαι οκ....σιγα τη δυσκολια  :grin: :grin: :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
δε μπορώ να διακρίνω ποια φάρα είναι πιο συχαμένη, οι ταξιτζίδες ή αυτοί που απλώς κουνάνε 2 μοχλούς και κάθε τόσο απεργούν...

Έχει κάτι το σεξουαλικό αυτό το κούνημα με τους μοχλούς... Οι γυναίκες οδηγοί άραγε να ερεθίζονται; Χαχαχα...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
πες στο βυσμα να κατεβασει ή αγορασει ενα train- simulator την εκδοση metro και να κανει αποστολες. Αφου προπονηθει αρκετα στο σπιτι να παει σε ενα γραφειο του μετρο και να κανει τις αποστολες.Αν τις καταφερει με επιτυχια 95 %,τοτε μπορει να δουλευει σαν μηχανοδηγος. :2funny: :2funny:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
πες στο βυσμα να κατεβασει ή αγορασει ενα train- simulator την εκδοση metro και να κανει αποστολες. Αφου προπονηθει αρκετα στο σπιτι να παει σε ενα γραφειο του μετρο και να κανει τις αποστολες.Αν τις καταφερει με επιτυχια 95 %,τοτε μπορει να δουλευει σαν μηχανοδηγος. :2funny: :2funny:

Ισχύει για όλες τις διαδρομές ή πρέπει να είναι ενημερωμένη η έκδοση για το μετρό της Αθήνας; Χαχαχα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506

Tρολάρεις εσύ αλλά το τραγικό Ελληνικό φαινόμενο είναι οτι αυτό παίζει να είναι και αληθινό σενάριο.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Πάντως το απόλυτο βύσμα είναι να σε πάρουν για μηχανοδηγό στο μετρό Θεσσαλονίκης  :2funny: :2funny:

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Τύπε πες στο φίλο σου να μην φοβάται τίποτε,αρκεί να θυμάται

Α. στην πλατεία έχει προτεραιότητα ο επί της πλατείας κινούμενος (εκτός αν έχει stop)
Β. Ο από δεξιά έχει πάντοτε προτεραιότητα , μην περάσει καμμιά διασταύρωση και παει ο κοσμάκης άκλαφτος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Τύπε πες στο φίλο σου να μην φοβάται τίποτε,αρκεί να θυμάται

Α. στην πλατεία έχει προτεραιότητα ο επί της πλατείας κινούμενος (εκτός αν έχει stop)
Β. Ο από δεξιά έχει πάντοτε προτεραιότητα , μην περάσει καμμιά διασταύρωση και παει ο κοσμάκης άκλαφτος.
Προτεραίοτητα έχει αυτός που είσέρχεται στη πλατεία.

Και όσο για τον φίλο που τρολάρει ο ΟΣΕ έχει δικιά του σχολή που βγαίνουν μηχανοδηγοί και αν δεν κάνω λάθος εκεί εκπαιδέυονται και του Μετρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom