ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕΡΟΣ Α.
-Ν. Πες μου λιγα πραγματα για σενα.
-Φ. Για μενα σαν ανθρωπο;η σαν αματερ;
-Ν. Εχει διαφορα;
-Φ. Σιγουρα.σαν ανθρωπος ειμαι μοναχικη ,γεματη ανασφαλειες και φοβιες.σαν αματερ δε μπορω να ειμαι ετσι.πολλες φορες νιωθω οτι απλα υποδυομαι ενα ρολο.για αυτο και συχνα σκοτωνω τις ηρωιδες μου.την Κ. την Ε. την Φ. Αν η Φ. αφησει να φανουν οι δικες μου ανασφαλειες πρεπει να χαθει,γιατι δε μπορει να λειτουργησει ετσι.η Φ. πρεπει να ειναι λιγο μοιραια,λιγο αναλαφρη.καταλαβαινεις ετσι;
-Ν. Σαν ανθρωπος τοτε.που μενεις;απο που εισαι;παντρεμενη;
-Φ. Ειμαι αθηναια και μενω στο κεντρο.παντα εμενα στο κεντρο,αν και εχω αλλαξει αρκετα σπιτια.για πρακτικους λογους κυριως.οσο κι αν σου φανει περιεργο,σε λιγο 25αριζω αλλα εχω ηδη παντρευτει και χωρισει.αυτος ο γαμος αν και κρατησε λιγο,ηταν καταστροφη.ισως για αυτο παντρευτηκα το συγκεκριμενο αντρα.σε 10 χρονια μπορει να κανω ενα συμβατικο γαμο,τοτε ηταν αδυνατο.ο ερωτας σε θολωνει,τα ξερεις πως ειναι.σε ενα βραδυ τα παρατησα ολα,σπουδες,οικογενεια,φιλες,δουλεια.αν με ρωτησεις τωρα θα σου πω οτι δεν αξιζε.αλλα τοτε εβλεπα τον ερωτα σαν θυσια.τωρα μενω μονη.οχι ακριβως μονη,εχω τα παιδια μου.σκυλια,γατια,πουλια,ερπετα.γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα που λενε;καπως ετσι την επαθα και εγω.
-Ν. Τοσα ζωα,φανταζομαι θα εχεις τεραστιο σπιτι.
-Φ. Χα,χα,χα θα σε καλεσω μια μερα.28 τ.μ. Δεν χρειαζομαι παραπανω.μου φτανουν για να κοιμηθω,να φαω,να κανω μπανιο,τα βασικα.αντιφατικο ,αλλα δεν τρελαινομαι για πολυτελειες.εχω ζησει με καθολου λεφτα,με λιγα λεφτα,με αρκετα λεφτα αλλα ποτε με πολυτελειες.παιρνω παντα τα Μ.Μ.Μ. ,αν φαω εξω θα φαω σουβλακια,απλα πραγματα.μερικοι νομιζουν οτι βγαζουμε τρελα λεφτα ,κανουμε σαουνα ολη μερα και τρωμε σουσι η εχουμε ακριβα αυτοκινητα δεν ειναι ετσι ομως.
-Ν. Τι κανεις τα λεφτα που βγαζεις;
-Μη φανταστεις πως βγαζω πολλα.συναντω ελαχιστους αντρες το μηνα.τον δεκεμβρη συναντησα 4.δηλαδη εβγαλα 600 ευρω.πολλα ειναι;ισως αναλογικα.στην τελευταια δουλεια τα εβγαζα στο μηνα,τωρα τα εβγαλα σε 8 ωρες.αλλα σαν ποιοτητα ζωης δεν αλλαζει κατι.
-Ν. Τοτε γιατι κανεις αυτη τη δουλεια;
-Φ. Καταρχην δε τη θεωρω δουλεια.διασκεδαση με οικονομικο οφελος πες το.πιστευω πως για να πας με εναν αντρα για χρηματα,δεν αρκει να θες τα λεφτα.πρεπει να εχεις και λιγο αρρωστημενη ψυχοσυνθεση.προσωπικα εγω,δε μπορεσα ποτε να ευχαριστηθω το σεξ με ατομο που ημουν ερωτευμενη,μπλοκαρα,κολλουσα,ετσι αρχισα να κανω one night stand.οποτε συνδυαζω το τερπνον μετα του ωφελιμου.αν διαβασεις ερευνες για τις γυναικειες φαντασιωσεις,θα δεις οτι πολλες εχουμε νουμερο 1 το να ειναι πορνες.νομιζεις οτι ειναι για τα λεφτα;οχι.πιστευω σαν πορνη νιωθεις καπως φτηνη,<βρωμικη>,ετοιμη να κανεις τα παντα,αν μπει στο σεξ η λεξη αγαπη η σεβασμος το χαλαει.ολοι το λενε,αλλωστε,καλο κρεβατι ειναι το κακο κρεβατι.
ΤΕΛΟΣ Α ΜΕΡΟΥΣ