tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Η Ρόζα είχε δολοφονηθεί χρόνια πριν ιδρυθει το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.
τα Freikorps όμως προυπήρχαν του Αδόλφου...
άρα, η Ρόζα έφταιξε για τον Αδόλφο?
εσύ πως αντιλήφθηκες την του τραβατρόμπα?
είπαμε... το NSDAP δεν είχε ακόμη σκάσει μύτη αλλά το DAP ο πρόδρομος του υπήρχε ήδη ... και τα Freikorps υπήρχαν ήδη ...
ααα ναι και ο Αδόλφος έγινε μέλος στο DAP (νο 55)...
και η Κόκκινη Ρόζα σε τι έφταιξε ακριβώς?
Μπαινω σε μεγαλο πειρασμο να αλλαξω την υπογραφη μου με το παραπανω. Μιλαμε για μεγαλη ρηση!!Ἡ δημοκρατία εἶναι προστάδιον τοῦ κομμουνισμοῦ.
Το ΝΑΤΟ έδωσε εντολή.
Σειρά μου τώρα.....
Ποιος είπε το: ''η κύπρος κείται μακράν'' και χάρισε τα κατοχικά δάνεια στην Γερμανία;;;;;
Καί όμως αυτοί οι τρείς μάγγες έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ειδικά ο Παπαδόπουλος, ποιό? Το ότι δεν καθάρισαν ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς πάνω γεννεες καί κάτω γεννεες. Να ξεβρωμίσει ο τόπος. Έτσι λένε παλαιοί της τότε εποχής. Μορφωμένοι αμόρφωτοι , πλούσιοι φτωχοί άνθρωποι με κότσια καί με σθένος.
Περὶ τῷ 1971 ἡ Ἐπανάστασις θὰ ἀπέσπα ἄνω τοῦ 50% εἰς ἐλευθέρας ἐκλογάς.
Τώρα ζωντανά η πολιτική εκπομπή της Χ.Α.
Πολλά ζητάς αγαπητέ,κάνε ανάλυση καλύτερα περι τσάμικου και καλαματιανού μπας και καταλάβει.Κύριε Μπακάλη, δεν είναι μεγάλο άλμα το πέρασμα από το southern rock του οποίου προφανώς είστε οπαδός, στη φιλοχουντική "ιδεολογία".
Τα θρυλικά συγκροτήματα των πολιτειών του αμερικάνικου Νότου, τιμούσαν βέβαια τον τόπο καταγωγής τους, αλλά δεν ήταν ούτε τα "καθώς πρέπει" παιδιά της εποχής για τα δεδομένα των κατοίκων του Νότου, ούτε και οι ίδιοι οι μουσικοί συμπορεύονταν με απαρχαιωμένες αντιλήψεις και νοοτροπίες.
Και βέβαια, αν νομίζετε ότι ήταν ρατσιστές, κάνετε μεγάλο λάθος - ακόμα και αν δεν είχαν μαύρους μουσικούς στην σύνθεσή τους.
Θα σας καλούσα λοιπόν να ξανασκεφτείτε αν συνάδει το southern rock που ακούτε, με τις ακροδεξιές σας αντιλήψεις (αν και κατά βάθος, πιστεύω ότι απλά διασκεδάζετε κάνοντας αντικομμουνιστική πολιτικολογία, χωρίς εντέλει να σας πολυενδιαφέρουν τα τεκταινόμενα).
http://1-ps.googleusercontent.com/x/[URL unfurl="true"]www.stormfront.org/s12.postimg.org/g9ty15pq5/xnewpic1.png.pagespeed.ic.nThIEfPDzo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Εσείς εναντίων όλων ε?ΜΗ ΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.
Bλεπεις τα τσοντοκαναλα Mega κλπ φοβουνται να τους δωσουν το λογο γιατι εχουν χεσμενη τη φωλια τουςρε παιδιά μόνο εμένα μου θυμίζει εκπομπή του τσουκαλά
δηλαδή έτσι και έβγαζε και τηλεθεατές στο τηλέφωνο...... όλα τα λεφτά