caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
για να ξεβρομίσει ο τόπος
Aπό τούς ανορθόγραφους;
για να ξεβρομίσει ο τόπος
τραβατρόμπα όπως έχω αποδείξει πολλάκις είσαι ανίκανος να ψάχνεις πηγές και ανικανότερος να συνάγεις συμπεράσματα.
στο προκείμενο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ σου κατηγόρησες την ομάδα του ΙΟΥ για αναξιοπιστία, διότι δήθεν χρησιμοποιούσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΗΓΕΣ, "προκείμενη" στην οποία "κατέληξες" ψάχνοντας λάθος. Ψάχνοντας στα RECORDS αντί στη REPORT.
κατά συνέπεια το συμπέρασμα σου περί δηθεν αναξιοπιστίας του ΙΟΥ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟ...
γκέγκε άσχετε?
και για να συνεννοούμαστε. καθένας λέει ότι θέλει, για οποιονδήποτε. το θέμα είναι τι αποδεικνύει κάθε φορά.
εσύ λες πχ για τον ΙΟ ότι είναι αναξιόπιστος, (νομίζεις ότι) το αποδεικνύεις,
κι η "απόδειξή" σου είναι μια μαλακία και μισή.ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ...
εγώ λέω για σένα ότι είσαι ανίκανος να εξάγεις συμπεράσματα και το αποδεικνύω...
κατάλαβες άσχετε τραβατρόμπα?
και εξακολουθει ο ιος να ειναι μια κακοβουλη και αναξιοπιστη πηγη...
καλα πες το και ετσι το συμπερασμα μου περι αξιοπιστιας του ιου δεν μπορει να στηριχθει τα στοιχεια που παρεθεσα..
εξαλλου η κακοβουλη αναξιοπιστια του ιου ειναι δεδομενη και πολλακις αποδεδειγμενη και προφανως δεν ειναι θεμα του εν λογω νηματος...
δηλωσα οτι το συμπερασμα που εβγαλα για τον ιο δεν μπορει να στηριχθει με τα στοιχεια που παρεθεσα .... τι αλλο θελεις να ζητησω συγνωμη απο τον ιο ???
και φυσικα ο πιπικος μουγκα στην στρουγκα επι των στοιχειων της εγκληματικοτητας των αλλοδαπων στην Ελλαδα
δεν συμφερει.. .συμφερει να παραθετουμε στοιχεια για την εγκληματικοτητα των ελληνων μεταναστων την δεκαετια του 1920 τις ΗΠΑ
Εγω απλός πολιτης λεω οτι είναι πάνω απο το 20%O εβραίος διεθνιστής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στό 18%.
O εβραίος διεθνιστής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στό 18%.
αποκλείεις την πιθανότητα να ψηφίσεις κάποια στιγμή στο μέλλον ΧΑ;Εγω απλός πολιτης λεω οτι είναι πάνω απο το 20%
Ξεκινησε ο προσηλυτισμος...αποκλείεις την πιθανότητα να ψηφίσεις κάποια στιγμή στο μέλλον ΧΑ;
Σου εχω πει, Εθνικη Ελπιδα.θα μας πεις τι ψηφίζεις;
ντρέπεσαι για αυτό που ψηφίζεις;Σου εχω πει, Εθνικη Ελπιδα.
η εγκληματικότητα ιδίως των κατώτερων στρωμάτων αυξάνεται σε περιόδους κρίσης...
στα κατώτερα στρώματα συμπεριλαμβάνονται οι μετανάστες.
Ναι, το βρηκες.ντρέπεσαι για αυτό που ψηφίζεις;
Σου έχω ξαναπεί οτι ο καθις είναι με τα βιώματα του,ας πούμε οτι εγω εχω ενα διαφορετικο τρόπο σκέψης με βάση αυτα που έχω κάνει,έχω ζήσει εχω δει,και έχω διαβάσει,δεν θα ψηφίσω την χρυσή αυγή,αλλα δεν θα ψηφίσω και τους υπολοιπους,δεν είμαι αναρχικός.αποκλείεις την πιθανότητα να ψηφίσεις κάποια στιγμή στο μέλλον ΧΑ;
1. εισαγόμενοι ψηφοφόροι αριστερώναφού υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στα κατώτερα στρώματα, τότε ποιος ο λόγος εισαγωγής λαθροέποικων?
1. εισαγόμενοι ψηφοφόροι αριστερών
2. φτηνά εργατικά χέρια