ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσύ που ψηφίζεις, τι μας συμβουλεύεις να ψηφίσουμε στις επόμενες?Μη ψηφιζοντας, ομως, δινεις τοπο στα ζωα. Το σκεφτηκες αυτο?
εσύ που ψηφίζεις, τι μας συμβουλεύεις να ψηφίσουμε στις επόμενες?Μη ψηφιζοντας, ομως, δινεις τοπο στα ζωα. Το σκεφτηκες αυτο?
Παω στο περιπτερο πριν λιγο(κεντρο ειμαι)να παρω ενα μπουκαλι νερο,εκει που χαζευα τις εφημεριδες ερχεται ενα πρεζακι με στυλακι αλανιαρικο,τατου κλπ και λεει στον περιπτερα"φιλε,μηπως εχεις την εφημεριδα της Χρυσης Αυγης?"...
Κλαιω απο τα γελια λεμε...
Παω στο περιπτερο πριν λιγο(κεντρο ειμαι)να παρω ενα μπουκαλι νερο,εκει που χαζευα τις εφημεριδες ερχεται ενα πρεζακι με στυλακι αλανιαρικο,τατου κλπ και λεει στον περιπτερα"φιλε,μηπως εχεις την εφημεριδα της Χρυσης Αυγης?"...
Κλαιω απο τα γελια λεμε...
Η σβαστιγκα όντως είναι αρχαιοελληνική,και η σημασιολογια τις δεν έχει να κάνει με των ναζισμό,ο ναζισμός απλά την τοποθέτησε ως σύμβολο του,και οι απεχθεις πράξεις του την ρίξανε στων καιάδα.Όσο οι απαντήσεις είναι της πλάκας ('είναι παλιά', 'είναι photoshop', 'δεν μας απασχολούν', 'η σβάστικα είναι αρχαιοελληνική' κλπ κλπ), τόσο θα συνεχίσουμε να ποστάρουμε για τον ναζισμό της ΧΑ.
Κάπου σε είδα να ζητάς καινούργια στοιχεία. Θες;
από ποια συνιστώσα να έφυγε αυτός άραγε;
η σβάστικα είναι αρχαιολελληνική (τουλάχιστον του 1400 πχ) αλλά βέβαια υπάρχει και σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς, όπως και ο μαίανδρος. Πιθανώς να είχαν πάει έλληνες εκεί, πιθανώς όχι.Η σβαστιγκα όντως είναι αρχαιοελληνική,και η σημασιολογια τις δεν έχει να κάνει με των ναζισμό,ο ναζισμός απλά την τοποθέτησε ως σύμβολο του,και οι απεχθεις πράξεις του την ρίξανε στων καιάδα.
Συζήτηση κάνουμε και πάνω απο όλα δεν τσακωνώμαστε,πράγμα δυσκολο γισ την σημερινή κατάσταση που ζούμε όλοι μας.η σβάστικα είναι αρχαιολελληνική (τουλάχιστον του 1400 πχ) αλλά βέβαια υπάρχει και σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς, όπως και ο μαίανδρος. Πιθανώς να είχαν πάει έλληνες εκεί, πιθανώς όχι.
Αλλά γιατί ασχολείστε με μαλακίες??
Βρε,βρε,βρε...η αρχουσα ταξη που ψαχνει στα καλαθια και ο"κανω τον μαγκα γιατι με πηρανε(?)στο CERN"χαλαστηκανε...
Και ναι,ο περιπτερας δεν ειχε την κωλοφυλλαδα της ΧΑ και το ζακι πηγε πιο 'κει σε κατι φιλαρακια του,του ιδιου φυραματος...Τατου,στυλακι μαγκια κλανια και τα ρεστα...
ααα μαλιστα ... τα ζακια δηλαδη δεν ειναι αρρωστοι ανθρωποι που χρειαζονται συμπαρασταση απο την πολιτεια...
τελειωμενα ειναι κατα πως τα θεωρεις...
μαλιστα αντιληπτον...
Και ναι,ο περιπτερας δεν ειχε την κωλοφυλλαδα της ΧΑ και το ζακι πηγε πιο 'κει σε κατι φιλαρακια του,του ιδιου φυραματος...Τατου,στυλακι μαγκια κλανια και τα ρεστα...
έχω διάλλειμα μιας ώρας(στο 8ωρο) και θα πεταχτώ στο μεϊράν για κεμπάπ.πηρανε(?)
Tα ζακια απο δικια τους επιλογη εμπλεξαν με τα ναρκωτικα. Γιατι εμεις να τα πληρωνουμε;ααα μαλιστα ... τα ζακια δηλαδη δεν ειναι αρρωστοι ανθρωποι που χρειαζονται συμπαρασταση απο την πολιτεια...
τελειωμενα ειναι κατα πως τα θεωρεις...
μαλιστα αντιληπτον...
Στην αρχη δεν τον ειδα κιολας οτι ηταν ζακι,μετα λεω για κατσε να τον κοψουμε τον τυπο περι τινος προκειται...ακομη γελαω.Έπαιξαν τπτ δρώμενα μετά??
Πρεπει να εισαι εντελως χαζος για να καταλαβες οτι με χαλαει εμενα που εισαι στο CERN...με γεια σου με χαρα σου...έχω διάλλειμα μιας ώρας(στο 8ωρο) και θα πεταχτώ στο μεϊράν για κεμπάπ.
θα σου στείλω φωτογραφία να σου φύγει το ερωτηματικό από το κεφάλι.
αναρωτιέσαι αν είμαι στο σερν πάντως.Πρεπει να εισαι εντελως χαζος για να καταλαβες οτι με χαλαει εμενα που εισαι στο CERN...με γεια σου με χαρα σου...
έχω διάλλειμα μιας ώρας(στο 8ωρο) και θα πεταχτώ στο μεϊράν για κεμπάπ.
θα σου στείλω φωτογραφία να σου φύγει το ερωτηματικό από το κεφάλι.
Eτσι,ετσι...αναρωτιέσαι αν είμαι στο σερν πάντως.
θα λυθούν οι απορίες σε καμιά ωρίτσα που θα επιστρέψω.