Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Σε συνεχεια μιας αντιπαραθεσης που ειχα με τον φιλο Φλοριαν σε λαθος θρεντ , και δικαιως με εκοψε ο αντισθενης, συνεχιζω την κουβεντα εδω. Προτιμω τη δημοσια κουβεντα απο τα πμ.
Παραθετω το λινκ για οποιον δε βαριεται να διαβασει.

Η τελευταια απαντηση του Φλο ηταν :
FLORIAN :

Και εγω σου ευχομαι να μην μαθεις ποτε οτι εσπασαν στο ξυλο τον παππου στον 5ο οροφο, πλακωνωνται με χατζαρια κατω απο το σπιτι, σκοτωσαν εναν 45χρονο για μια καμερα 20 μετρα απο την εισοδο του σπιτιου Του (ηπειρου και γ' σεπτεμβριου). να μην δεις την μανα σου να φοβαται να βγει εξω, να μην δεις την κοπελα σου να βγαζει δακτυλιδια βραχιολια σταυρους για να παει στο φουρνο, να μην σου περναει καν απο το μυαλο να κοιμηθεις με ανοιχτο παραθυρο. να μην κρυωνεις τον χειμωνα γιατι δεν πληρωνει κανεις ξενος κοινοχρηστα. να μην εχει δωσει ο πακιστανος κλειδια απο την εισοδο της πολυκατικιας σε 30 ατομα και να μπαινουν το βραδυ να κοιμουνται στη σκαλα. να μην κοιτας 10 λεπτα μην ξεχασες τιποτα στο αμαξι γιατι θα στο σπασουν και τελικα παροτι δεν ειχε ξεχασει τπτ να στο σπανε. να μην μαθεις οτι ο κολλητος σου πηρε την ΧΑ γιατι οι πακιστανοι που χρωσταγανε 7 ενοικια και ειχαν εντολη για εξωση λεγανε οτι θα του σκοτωσουν την μανα. να μην βλεπεις την γειτονισα σου 75αρα γεροντοκορη να δινει 20αρικα στον καθε μαλακα να παει μαζι της στα ψωνια για να μην την κλεψουν (αυτη δεν παιρνει την ΧΑ). να μην δεις ποτε λαιβ πυροβολισμο και μαχαιρωματα και απειρους ξυλοδαρμους. να μην σε παιρνουν τα ντουμανια επειδη οι αλβανοι πινουν μπαφους στην εισοδο της πολυκατοικιας να μην ζησεις την βρομα απο σπιτι που μενουν 10 πακιστανοι. να μην δεις ποτε να παιρνουν νεκρο απο πεζοδρομιο, να μην πας στην λαικη και να πεφτει ξυλο λαικαντζηδες+δημοτικη αστυνομια vs αναρχιδια+μεταναστες πλανωδιοι και εσυ να εισαι στην μεση με την μανα σου...
επειδη εγω τα εχω ζησει ΟΛΑ τα παραπανω και δεν δεχομαι να μου κανει κανεις μαθημα απο την ασφαλεια του σπιτιου του για αριστερα και ΠΑΠΑΡΙΕΣ γιατι το δικο μου σπιτι εξαιτιας σας δεν ειναι ασφαλες.

και αυτη την στιγμη ο μονος συμμαχος της ελληνικης μειωνοτιτας ειναι η ΧΑ. εσεις καθηστε με της θεωριες σας στα σπιτακια σας στα ζεστα σας κρεβατακια και ονειρευτειτε... και αφηστε εμας τους "φασιστες" να ζουμε στην κολαση..


Η απαντηση μου ειναι η εξης :

SOLIDARITY:

Μαλιστα.Αρχισαμε τα κλισε.Οποιος ειναι «αριστερος να'ουμ» ζει στην ασφαλεια του σπιτιου του,με φιλιπιννεζα και πισινα.

Η περιοχη που ζεις εχει γινει γκετο, όχι από τα «αναρχιδια» (βλεπω πως εχεις παπαγαλισει καλα το μαθημα που σας λενε οι φουσκωτοι), αλλα από τα μεταναστευτικα κυματα που ερχονται από τα συνορα. Τα συνορα, ποιοι τα φυλανε ? Τα αναρχιδια ? Οι αριστεροι? Η’ μηπως οι οι κυβερνησεις? Εχεις μηπως υποψιαστει αν βολευει τις κυβερνησεις να ερχονται τεραστια κυματα μεταναστων? Ασε, μην κουραζεσαι? ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ χερια είναι η απαντηση.
Σου εχω λοιπον μια ακομη ερωτηση : Γιατι δεν την πεφτετε στους κυβερνωντες?
Γιατι δεν την πεφτετε στους Ελληνες που προσλαμβανουν ξενους εργατες και μαλιστα ανασφαλιστους?
Γιατι δεν την πεφτετε σε έναν Ελληνα εφοπλιστη που εχει το προνομιο να μη φορολογειται και να προσλαμβανει και ένα τσουρμο μεταναστες που ποιος ξερει από πού τους βρηκε? Το ΦΠΑ του μικροπωλητη σε μαρανε?
Γιατι δεν την πεφτετε στα αστυνομικα τμηματα να ζητησετε τα αυτονοητα?
Βρηκατε τους εχθρους σας ε? Αυτά που σας βολευει .Να εχετε αποδιοπομπαιους τραγους : αριστεροι, αναρχικοι, διανοουμενοι.
Αν εισαι ελευθερος να γραφεις , εισαι επειδη καποιος μαλακας αριστερος εχυσε το αιμα του κι ας μην το καταλαβαινεις.
Αν διατηρεις κι εσυ κι εγω την ανωνυμια σου στο ιντερνετ είναι επειδη καποιος μαλακας διανοουμενος παλευει για την προστασια των προσωπικων δεδομενων.
Αν δουλευεις 8ωρο αντι για 16ωρο είναι επειδη ένα «αναρχιδι» στο σικαγο κρεμαστηκε και δεκαδες ανθρωποι σκοτωθηκαν πριν καμια εκατοσταρια χρονια για να το διεκδικησουν αυτό.
Οι ναζι και οι φασιστες τι εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα? Το ολοκαυτωμα?


Μην ευχεσαι σε μενα μονο, απευθυνσου και σ’αυτους. Σκεψου τι θα σου απαντουσε καποιος Αφγανος π.χ. αν του ελεγες «Δε μπορω να βγω στη λαικη να ψωνισω» :
«Σου ευχομαι να μην πεσει ποτε στο σπιτι σου βομβα. Σου ευχομαι να μην σου ακρωτηριασουν καποιο ακρο. Σου ευχομαι να μην περπατησεις τη μιση Ασια για να μεταναστευσεις. Σου ευχομαι να μη σου βιασει καποιος στρατιωτης τη μανα ή την κορη ή την αδελφη σου». Τι θεωρεις πιο σοβαρο? Ότι δε μπορεις να αγορασεις αγγουρια και πατατες ευκολα ? Η’ μηπως όλα σχετικα είναι?
Αναρωτιεμαι , αν ησουν στη θεση του, τι θα εκανες για να ζησεις?

Και παλι όμως….θεωρεις πως ΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι είναι εγκληματιες.
Δεν σας ειδα τοσα χρονια να σκουζετε , που υπηρχε ευημερια. Τωρα που ηρθε η κριση και γκετοποιηθηκαν καποιες περιοχες….τσουπ, πεταχτηκαν οι Ναζι. Δεν ειδα κανεναν φιλησυχο πολιτη να διαδηλωνει κατά των βομβαρδισμων του ΝΑΤΟ. Δεν ειδα να διαμαρτυρεται που η ελληνικη κυβερνηση στελνει στρατο εκει και συνεισφερει στο εγκλημα .
Αλλα ξεχασα : οι αριστεροι και τα αναρχιδια φωναζαν μονο τοτε.
THINK AGAIN : για κάθε τι που κανεις, υπαρχει μια επιπτωση καπου αλλου στον κοσμο και ισως ξαναγυρισει πισω σε σενα.
Παμε και στον δικο μας δυτικο κοσμο παλι.
Συγγνωμη που η δικη μου ανασφαλεια ειναι αν θα χασω τη δουλεια μου.Ζω στο νοικι βλεπεις και η ανεργια με τρομαζει.Συγγνωμη που η Χρυση Αυγη,ως συμμορια ναζι που ειναι δεν εχει να προτεινει κατι γι'αυτο,εκτος απο το«εξω οι ξενοι».Αν φυγουν ψηνεσαι να πιασουμε ενα φαναρι εγω κι ενα εσυ;η' γουσταρεις να ξεσκατιζουμε γερους;η' ακομη ακομη να μας πηδανε απ'τον κωλο για 5 ευρω σε ενα μπουρδελο;γουσταρεις να μαζευεις φραουλες στη Μανωλαδα Ηλειας για εναν Ελληνα αφεντικο και το βραδυ να κοιμασαι κατω απο μια ναυλον τεντα;τελικα εχεις δικιο,η Χρυση Αυγη θα μας βρει δουλειες.

Η  τακτικη του ναζισμου ειναι ο ολοκληρωτισμος:καποιοι αλλοδαποι κανουν εγληματα=ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι κανουν εγκληματα στη λογικη αυτή...Στη δικη μου ασφαλη γειτονια,με ληστεψαν Ελληνες παντως πριν πολλα χρονια  κ με γρονθοκοπησαν. Και σχεδον κάθε μερα σημειωνονταν τετοια περιστατικα (πηγα στο τμημα και μου ταο ειπαν). Αισθανθηκα ανακουφιση που τις εφαγα απο χερι ελληνικο.2 τετραγωνα παραδιπλα κλοπη στσαντας απο ηλικιωμενη απο ελληνα πρεζακι.Τι να κανω δηλαδη;να φτιαξω μια οργανωση «το χρυσο δειλινο» κ να κυνηγαω Ελληνες;Τα φουσκωμενα λοβοτομημενα τσογλανια της Χ.Α.που (μαζι με Αλβανους,αν κατσεις να το ψαξεις)βγαινουν τα βραδια,μαχαιρωνουν στα μουλωχτα κανεναν ξυπολητο,θα σου λυσουν το προβλημα νομιζεις;εχουν πιασει κανενα κακοποιο νομιζεις;εχω χασει γνωστο απο τροχαιο,που επεσε πανω του μεθυσμενος οδηγος.Ποσα παιδια χανονται καθε χρονο απο μεθυσμενους οδηγους,ξερεις;γουσταρεις να φτιαξω μια συμμορια-οργανωση-κομμα και να πηγαινω στα μπαρ να κοπαναω οσους πινουν ως εν δυναμει δολοφονους?

Λες ότι στο αρχικο μου ποστ ημουν επιθετικος !! Μα πως το λες αυτό?
Αν το ξαναδιαβασεις σου γραφω : ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ και ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ .
Αρα σου δινω αξια σαν ανθρωπο. Αξια, την οποια εσυ μειωνεις, ΕΣΥ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ  θαυμαζοντας τους φουσκωτους ουρακοταγκους που εχουν αλλα σχεδια από το να το παιξουν καλα και τιμια παιδια από φτωχογειτονιες, που κανουν αγαθοεργιες.
Οι τυποι αυτοι, όταν θυμηθηκαν τωρα που εσφιξε το ζωναρι να βγουν να διαδηλωσουν και να φωναζουν : «Να καει το μπουρδελο η Βουλη», τωρα μπηκαν στο μπουρδελο αυτό και πληρωνονται. Και τι λεει ο σοφος ελληνικος λαος? Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. Αρα τι θα γινει? Η Χ.Α. τωρα που εφτασε στο βαζο με το μελι, θα κανει τα παντα για να παραμεινει εκει.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ : υπαρχει ένα κομματι της αριστερας, οι αναρχικοι ή αναρχιδια όπως σας λενε να βελαζετε, που αρνουνται την κοινοβουλευτικη δημοκρατια, όπως την αρνειται και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μονο που αυτοι ΔΕΝ συμμετεχουν στις εκλογες. Τι από τα 2 θεωρεις πιο εντιμο?

Θα μου πεις : αυτοι θα αλλαξουν το συστημα από μεσα και λοιπα ουτοπικα που λενε ολοι. Οποιος μπαινει ΜΕΣΑ στο συστημα, ΓΙΝΕΤΑΙ συστημα. Οποτε ας’το κι αυτό.

Γιατι λοιπον μπηκαν στη Βουλη τα παιδια αυτά?
Γιατι παιρνουν σβαρνα τα μπουρδελα να κανουν ελεγχους με τους φιλους τους τους μπατσους ? Κοπτονται για τη δικη σου ασφαλεια?
Σκεψου : Μηπως θα γινουν οι νεοι νταβαδες της περιοχης?
Εσυ βλεπεις μονο τα μακαρονια και τους παππουδες στον Αγιο Παντελεημονα. Πες μου όμως:
-Υποστηριζεις αυτους που θαυμαζουν τον Χιτλερ ? (Ελληνες θαυμαζουν έναν ξενο????)
- Υποστηριζεις αυτους που λενε πως δεν υπηρξε Ολοκαυτωμα ?
- Υποστηριζεις αυτους που μαχαιρωνουν οποιον βρουν? Εισαι υπερ των επιθεσεων με μαχαιρι ή θα υποστηριξεις την επισημη θεση του κομματος ότι «δεν γνωριζουμε τιποτα».
- Υποστηριζεις αυτους που οπου κυβερνησαν εφεραν μονο πονο και νεκρους?

Και για να μην μου πεις για Σταλιν και λοιπους μαλακες, θα σε προλαβω και θα σου απαντησω ότι ο Σταλιν ηταν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ σαν τον Χιτλερ.Οπως είναι δικτατορια και η Β. Κορεα με σκληρο κομμουνιστικο προφιλ. Και το Αφγανισταν,η Συρια, το Ιραν, το Ιρακ, ολοκληρωτικα καθεστωτα εχουν. Ειδες τι κουλτουρα παραγουν. Εσυ ποια κουλτουρα παραγεις? Του Καιαδα? «Εγερθουτου» ?» Προσοχη? Αναπαυση?»  Σου ειπα εγω να γινουμε ετσι?
Οπου υπαρχει ολοκληρωτισμος , υπαρχει δυστυχια.

Θα κλεισω με τη φραση ενός ακραιου ….αριστερου, του Βενιαμιν Φραγκλινου
«Οποιος θυσιαζει την ελευθερια για την ασφαλεια, δεν δικαιουται τιποτα από τα δυο».

έχεις γράψει ένα μάτσο ….. από που να αρχίσει και που να τελειώνει κανείς...

επιγραμματικά μόνο θα σου πω τα εξής χωρίς να κουράσω που κατά κόρον κάνεις. Το 8ωρο σ'αρέσει δε σ'αρέσει το προσέφερε στην ελληνική κοινωνία ο φασίστας Μεταξάς όπως και πολλά όλα και δεν το χρωστάμε ούτε στο σικάγο ούτε πουθενά.

Όσοι ψηφίζουν ΧΑ δεν είναι φασίστες απλά έχουν κάποια προβλήματα που όλοι οι άλλοι αγνοούν. Τους αποκαλείς εγκληματίες, εγκληματίες όμως είστε εσείς με πολλά θύματα στην πλάτη σας (Μαρφίν, Κάπα Μαρούσης) χώρια πόσοι έχουν σκοτωθεί από τρομοκρατικές οργανώσεις κατά το δοκούν και χώρια πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει την περιουσία τους επειδή έτσι την είδατε εσείς.

Και στο κάτω κάτω φασίστας είναι αυτός που προσπαθεί να πάρει την εξουσία με τα όπλα. Αυτό απ’όσο ξέρω στον τόπο μας το επιχείρησε μόνο το ΚΚΕ (να το χαιρόμαστε) για αυτό και άλλωστε έχει αγαθές σχέσεις με τα φασιστάκια στην κούβα, κορέα κοκ
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εκει στη χ.α. δε σας μαθαινουν να μιλατε?  

Απλά και μόνο η αφαιρεση της ανθρώπινης ιδιότητας από τον αντίπαλο και η συνεχή του ταύτιση με ζώα είναι ένα δειγμα της ιδεολογικής σου μονομέρειας και φανατισμού.
Αυτό συμβαίνει για να γίνει πιο εύκολη η αφαίρεση της ζωής.
Είσαι έτοιμος φονιάς μαν και μάλιστα θα έλεγα δίχως να έχεις συνειδητοποιήσει ότι κ εσύ θα κάνεις ότι κατηγορείς, είσαι έτοιμος να φας κάποιον που δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τα όποια δεινά σου.
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
Ακομα προσπαθειτε να απαντησετε τι ειναι η Χρυση Αυγη? Δεν σας απαντησαν ηδη μισο εκατομμυριο ανθρωποι? Αν οχι τοτε στις επομενες εκλογες θα παρετε απαντηση απο τους τριπλασιους....
 

puteen69

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Μηνύματα
525
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
1.510
Όσοι ψηφίζουν ΧΑ δεν είναι φασίστες απλά έχουν κάποια προβλήματα που όλοι οι άλλοι αγνοούν.

Αυτοί που τους ψηφίζουν, ίσως είναι και πιο επικίνδυνοι απ' αυτούς που μπήκαν στη Βουλή και εξηγούμαι: Πρόσφατα έγινα αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού στο Μετρό, όπου ένα φασιστοειδές άρχισε απρόκλητα φραστική επίθεση εναντίον ενός τυπάκου, που λόγω του ότι ήταν μελαμψός προφανώς τον πέρασε για αλλοδαπό, αλλά ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Και επειδή ο τυπάκος δεν έδινε σημασία στις ύβρεις του, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, αλλά τον παρεμπόδισαν οι παρευρισκόμενοι στο συρμό.

Το ότι ο τυπάκος ήταν Έλληνας αποδείχθηκε αργότερα, όταν του πιάσαμε κουβέντα. Προσοχή λοιπόν, για τί ακόμη και αν είστε "γνήσιοι" Έλληνες αλλά τυγχάνει να είστε μελαμψοί -και είναι πολλοί οι μελαμψοί Έλληνες- μπορεί να τις φάτε εκεί που δεν το περιμένετε από κάποιο χιμπατζοειδές με εμφάνιση Αλβανού αρχών της δεκαετίας του '90, όπως το φασιστοειδές που προσβλήθηκε από την παρουσία του μελαμψού Έλληνα τυπάκου.
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Απλά και μόνο η αφαιρεση της ανθρώπινης ιδιότητας από τον αντίπαλο και η συνεχή του ταύτιση με ζώα είναι ένα δειγμα της ιδεολογικής σου μονομέρειας και φανατισμού.
Αυτό συμβαίνει για να γίνει πιο εύκολη η αφαίρεση της ζωής.
Είσαι έτοιμος φονιάς μαν και μάλιστα θα έλεγα δίχως να έχεις συνειδητοποιήσει ότι κ εσύ θα κάνεις ότι κατηγορείς, είσαι έτοιμος να φας κάποιον που δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τα όποια δεινά σου.

Τομιτο η λογικη σου μαλλον ειναι χιουμοριστικη. Επειδη "προσβαλλω" λεκτικα καποιον σημαινει οτι ειμαι εν δυναμει δολοφονος? Δηλαδη οταν εσυ στο δρομο βρισεις καποιον επειδη σε εκλεισε με το αμαξι και τον πεις "ζωον, γαϊδουρι" κλπ, εισαι εν δυναμει δολοφονος? Πραγματικα μονο χαμογελο μου φερνει η παρατηρηση σου.
Αν μιλας για μονομερεια, αποκαλω αυτους τους τυπους συμφωνα με την ιδεολογικη τους ταυτοτητα : Ναζι ή φασιστες.
Δεν γνωριζω αν αντιστοιχα υπαρχει ιδεολογια που να ονομαζεται "αναρχιδισμος".

Τωρα στον αλλο τον ανιστορητο :
το 8ωρο ειναι παγκοσμια κατακτηση βλακα, η πρωτομαγια γιορταζεται παγκοσμιως.Δεν γιορταζουμε καμια μερα του (φιλογερμανου) Μεταξα στην Ελλαδα απο οσο ξερω, εκτος απο το Οχι .
Η Μαρφιν που κοπανας συνεχεια και ολοι του συναφιου σου ειναι κατι που εχει καταδικαστει απο το συνολο της ακρας αριστερας (καλα,δεν συζηταω για ΚΚΕ,συριζα κλπ ).
Οι ενοχοι της Μαρφιν δεν εχουν συλληφθει και κανεις δε γνωριζει αν ηταν μαλακισμενα που το εκαναν ή ασφαλιτες.
Το καπα μαρουση εχει επισης 2 εκδοχες : οτι αρπαξε φωτια απο δακρυγονο της αστυνομιας. Και φυσικα η εκδοχη της αστυνομιας οτι το εκαναν οι αναρχικοι. Εσυ υιοθετεις αυτη που σε βολευει , αλλωστε οι σχεσεις της ακροδεξιας με την αστυνομια ηταν παντα καλες.
Τα θυματα της τρομοκρατιας? Χμμμ μαλλον ειναι λιγοτερα απο τα θυματα του ναζισμου. Νομιζω κιολας οτι και τα θυματα του Σαμινα ειναι λιγοτερα απο αυτα της 17Ν, δεν ειδα να αποκαλεις τρομοκρατη κανεναν εφοπλιστη που παει να σε σκυλοπνιξει για να εισπραξει ασφαλεια.
Για να ισχυροποιησεις ή να εμπλουτισεις το κειμενο σου, μου πετας κιολας κατι για το ΚΚΕ, ενα κομμα που δεν με αφορα, ουτε θαυμαζω.

Συνολικα, τιποτα δεν μου ειπες. Ποια ηταν η ανακριβεια μου?

Συγγνωμη που μπαινω στον κοπο να γραφω , αν αυτο σου κουραζει το μυαλουδακι, μπορεις να συνεχισεις να διαβαζεις τσιτατα της μιας γραμμης , οπως "Εξω οι ξενοι".
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
Αυτοί που τους ψηφίζουν, ίσως είναι και πιο επικίνδυνοι απ' αυτούς που μπήκαν στη Βουλή και εξηγούμαι: Πρόσφατα έγινα αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού στο Μετρό, όπου ένα φασιστοειδές άρχισε απρόκλητα φραστική επίθεση εναντίον ενός τυπάκου, που λόγω του ότι ήταν μελαμψός προφανώς τον πέρασε για αλλοδαπό, αλλά ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Και επειδή ο τυπάκος δεν έδινε σημασία στις ύβρεις του, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, αλλά τον παρεμπόδισαν οι παρευρισκόμενοι στο συρμό.

Το ότι ο τυπάκος ήταν Έλληνας αποδείχθηκε αργότερα, όταν του πιάσαμε κουβέντα. Προσοχή λοιπόν, για τί ακόμη και αν είστε "γνήσιοι" Έλληνες αλλά τυγχάνει να είστε μελαμψοί -και είναι πολλοί οι μελαμψοί Έλληνες- μπορεί να τις φάτε εκεί που δεν το περιμένετε από κάποιο χιμπατζοειδές με εμφάνιση Αλβανού αρχών της δεκαετίας του '90, όπως το φασιστοειδές που προσβλήθηκε από την παρουσία του μελαμψού Έλληνα τυπάκου.
Και την Κυριακη που πηγε ενας γνωστος μου για μπανιο,πλακωνουν τρια γυφτοπουλα και την πεφτουν σε ολα τα γυναικοπαιδα! Μια παραλια εκατο ανθρωπων ερημωσε σε 10 λεπτα απο τρεις γυφτους! Δεν βρεθηκε ενας να αντιδρασει! Προσοχη λοιπον,την επομενη φορα μπορει να βρεθει καποιος Ελληνας που θα αντιδρασει και τοτε θα τον πουν ρατσιστη-φασιστα!
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ποια ειναι η ανακριβεια ρε μεγαλε?
Για κατσε να μας πεις.
Οι πολεμοι και τα ολοκληρωτικα καθεστωτα (με τις ευλογιες της Δυσης)και η πεινα, δεν εφεραν το μεταναστευτικο στην Ευρωπη?
Δεν υπηρχε ολοκαυτωμα?
Δεν μαχαιρωνουν οι χρυσαυγιτες?
Αποδειξε μου ΜΙΑ ανακριβεια.
Και πως γινεται να εχω προπαγανδιστει απο τα ΜΜΕ οταν δε βλεπω ειδησεις και δεν διαβαζω εφημεριδες, εξηγησε μου. Αλλιως αντε γεια, παιξε με τη σβαστιγκα σου.
Ισως βεβαια δυσκολευεσαι να γραψεις πανω απο 2 γραμμες..

Με έβγαλες από την άλλη πλευρά (της χ.α.) χωρίς να σου έχω καν απαντήσει ή δώσει το δικαίωμα.
Αυτό πως λέγεται... πως λέγεται.. α φασίζουσα νοοτροπία.
Αναμενόμενος ήσουν.  ;)
Συνέχισε.
 

puteen69

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Μηνύματα
525
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
1.510
Και την Κυριακη που πηγε ενας γνωστος μου για μπανιο,πλακωνουν τρια γυφτοπουλα και την πεφτουν σε ολα τα γυναικοπαιδα! Μια παραλια εκατο ανθρωπων ερημωσε σε 10 λεπτα απο τρεις γυφτους! Δεν βρεθηκε ενας να αντιδρασει! Προσοχη λοιπον,την επομενη φορα μπορει να βρεθει καποιος Ελληνας που θα αντιδρασει και τοτε θα τον πουν ρατσιστη-φασιστα!

Τι σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο;
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Και την Κυριακη που πηγε ενας γνωστος μου για μπανιο,πλακωνουν τρια γυφτοπουλα και την πεφτουν σε ολα τα γυναικοπαιδα! Μια παραλια εκατο ανθρωπων ερημωσε σε 10 λεπτα απο τρεις γυφτους! Δεν βρεθηκε ενας να αντιδρασει! Προσοχη λοιπον,την επομενη φορα μπορει να βρεθει καποιος Ελληνας που θα αντιδρασει και τοτε θα τον πουν ρατσιστη-φασιστα!


Ρε μεγαλε αρχισες να βγαζεις ιστοριες απο το μυαλο σου? Ο puteen69 μιλησε ως ΑΥΤΟΠΤΗΣ μαρτυρας. Εσυ λες : ενας γνωστος μου μου ειπε...3 ατομα ερημωσαν ολοκληρη παραλια και τι παει να πει "την πεφτουν στα γυναικοπαιδα"? Ο,τι να'ναι , ιστοριες απο το μυαλο σας και ραδιοαρβυλες .Αξιολυπητοι πραγματικα.
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Με έβγαλες από την άλλη πλευρά (της χ.α.) χωρίς να σου έχω καν απαντήσει ή δώσει το δικαίωμα.
Αυτό πως λέγεται... πως λέγεται.. α φασίζουσα νοοτροπία.
Αναμενόμενος ήσουν.  ;)
Συνέχισε.

Αλλη φοβερη λογικη. Του αντιπερισπασμου. Οι φασιστες αποκαλουν τους αλλους φασιστες!
Οπως με εβαλες ΕΣΥ απο την πλευρα των παραπλανημενων απο τα ΜΜΕ χωρις να σου εχω δωσει το δικαιωμα,ετσι σε βαζω κι εγω απο την πλευρα της Χ.Α.
Εκτος αν θες να μου πεις οτι εισαι "ουδετερος" και "βλεπεις με σκεπτικισμο τη συζητηση". Ασε ρε μεγαλε, που μου χαμογελας κιολας λες και με παγιδεψες. Γραψε εκει καμια γραμμη να απαντησεις με επιχειρηματα και τη δικη σου αποψη και ασε τα λεκτικα κολπακια.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τομιτο η λογικη σου μαλλον ειναι χιουμοριστικη. Επειδη "προσβαλλω" λεκτικα καποιον σημαινει οτι ειμαι εν δυναμει δολοφονος? Δηλαδη οταν εσυ στο δρομο βρισεις καποιον επειδη σε εκλεισε με το αμαξι και τον πεις "ζωον, γαϊδουρι" κλπ, εισαι εν δυναμει δολοφονος? Πραγματικα μονο χαμογελο μου φερνει η παρατηρηση σου.
Αν μιλας για μονομερεια, αποκαλω αυτους τους τυπους συμφωνα με την ιδεολογικη τους ταυτοτητα : Ναζι ή φασιστες.
Δεν γνωριζω αν αντιστοιχα υπαρχει ιδεολογια που να ονομαζεται "αναρχιδισμος".

Φουσκωτους, γορίλες, ανάρχιδους όπως μόλις, ουρακοτάγκους και πρόβατα στο προηγούμενο σεντονάκι σου. Εσύ άνθρωπος, αυτοί ζώα, εσύ ανώτερος, αυτοί κατώτεροι, όταν έρθει η ώρα δεν θα διστάσεις, χαμογέλα όσο θες, αλλα όσο γίνεσαι brainwashed με το ίδιο μοτίβο θα συμβεί, άλλωστε ο σκοπός θα είναι ιερός, να ξεβρωμίσει ο τόπος (σου θυμίζει κάτι? )...

Επίσης οφείλεις να απαντήσεις για το θέμα της μετανάστευσης πως είναι ακριβως το σχήμα, φαντάζομαι δυο οι πιθανές λύσεις

Α: Η Καλή Δύση την πέφτει στους Κακούς Απολυτάρχες και οι Καλοί Μετανάστες έρχονται τελικά στην Καλή Δύση? ή
Β: Η Κακή Δύση (κακή επειδή κάνει πόλεμο) την πέφτει στους Κακους Απολυτάρχες και οι Καλοί Μετανάστες έρχονται τελικά στην Κακή Δύση.

Στα θεωρήματα αυτά εχουμε δυο σταθερές. Οι Απολυταρχες είναι πάντα κακοί, οι μετανάστες πάντα καλοί. Πες μας τώρα πως εκτιμάς ακριβως τον ρόλο της Δύσής. Είναι κακή επειδή κάνει πόλεμο ή καλή επειδή πολεμάει τους κακους Απολυτάρχες. Γιατί αν ότι και αν συμβαίνει, εμείς οπωσδήποτε πρέπει να φιλοξενήσουμε τους καλούς μετανάστες κάτι δεν πάει καλά νομίζω...

edit: Φυσικά γαργάρα έγινε και το θεματάκι με τα πολιτικά πιστεύω των ποινικών εγκληματιών.
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Αλλη φοβερη λογικη. Του αντιπερισπασμου. Οι φασιστες αποκαλουν τους αλλους φασιστες!
Οπως με εβαλες ΕΣΥ απο την πλευρα των παραπλανημενων απο τα ΜΜΕ χωρις να σου εχω δωσει το δικαιωμα,ετσι σε βαζω κι εγω απο την πλευρα της Χ.Α.
Εκτος αν θες να μου πεις οτι εισαι "ουδετερος" και "βλεπεις με σκεπτικισμο τη συζητηση". Ασε ρε μεγαλε, που μου χαμογελας κιολας λες και με παγιδεψες. Γραψε εκει καμια γραμμη να απαντησεις με επιχειρηματα και τη δικη σου αποψη και ασε τα λεκτικα κολπακια.

:2funny: :2funny:
Ναι το ίδιο ακριβώς είναι.
Ελα ΟΥΓΚ!
Δε θα στη χαλάσω,αφού έχεις γέλιο.
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
Ρε μεγαλε αρχισες να βγαζεις ιστοριες απο το μυαλο σου? Ο puteen69 μιλησε ως ΑΥΤΟΠΤΗΣ μαρτυρας. Εσυ λες : ενας γνωστος μου μου ειπε...3 ατομα ερημωσαν ολοκληρη παραλια και τι παει να πει "την πεφτουν στα γυναικοπαιδα"? Ο,τι να'ναι , ιστοριες απο το μυαλο σας και ραδιοαρβυλες .Αξιολυπητοι πραγματικα.
Τι να σου πω τωρα ρε μεγαλε? Πρεπει να ζεις στην Εκαλη που δεν εχει γυφτους! Μεινε εκει παληκαρι μου γιατι εδω που στεναζουμε απο τους τουρκογυφτους η Χρυση Αυγη στις επομενες εκλογες θα ειναι πρωτο κομμα! Με τα λαμογια που μας τους μαζεψαν εδω και τους μαλακες αριστερους που απο την ασφαλεια της βιλας τους τους υποστηριζουν!
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα στον αλλο τον ανιστορητο :
το 8ωρο ειναι παγκοσμια κατακτηση βλακα, η πρωτομαγια γιορταζεται παγκοσμιως.Δεν γιορταζουμε καμια μερα του (φιλογερμανου) Μεταξα στην Ελλαδα απο οσο ξερω, εκτος απο το Οχι .
Η Μαρφιν που κοπανας συνεχεια και ολοι του συναφιου σου ειναι κατι που εχει καταδικαστει απο το συνολο της ακρας αριστερας (καλα,δεν συζηταω για ΚΚΕ,συριζα κλπ ).
Οι ενοχοι της Μαρφιν δεν εχουν συλληφθει και κανεις δε γνωριζει αν ηταν μαλακισμενα που το εκαναν ή ασφαλιτες.
Το καπα μαρουση εχει επισης 2 εκδοχες : οτι αρπαξε φωτια απο δακρυγονο της αστυνομιας. Και φυσικα η εκδοχη της αστυνομιας οτι το εκαναν οι αναρχικοι. Εσυ υιοθετεις αυτη που σε βολευει , αλλωστε οι σχεσεις της ακροδεξιας με την αστυνομια ηταν παντα καλες.
Τα θυματα της τρομοκρατιας? Χμμμ μαλλον ειναι λιγοτερα απο τα θυματα του ναζισμου. Νομιζω κιολας οτι και τα θυματα του Σαμινα ειναι λιγοτερα απο αυτα της 17Ν, δεν ειδα να αποκαλεις τρομοκρατη κανεναν εφοπλιστη που παει να σε σκυλοπνιξει για να εισπραξει ασφαλεια.
Για να ισχυροποιησεις ή να εμπλουτισεις το κειμενο σου, μου πετας κιολας κατι για το ΚΚΕ, ενα κομμα που δεν με αφορα, ουτε θαυμαζω.

Συνολικα, τιποτα δεν μου ειπες. Ποια ηταν η ανακριβεια μου?

Συγγνωμη που μπαινω στον κοπο να γραφω , αν αυτο σου κουραζει το μυαλουδακι, μπορεις να συνεχισεις να διαβαζεις τσιτατα της μιας γραμμης , οπως "Εξω οι ξενοι".
Ρε βλακέντιε πριν το 1936 είχαμε οκτάωρο στην Ελλάδα; Άντε με τις παπαριές που ακούμε εδώ … Το πόσο καταδικάστηκαν φαίνεται από την συνέχιση της ίδιας τακτικής με τις μολότωφ … Φάνηκε και στους προεκλογικούς λόγους των στελεχων πχ του ανταρσύα πόσο τους ένοιαξε … όσο για το κάπα μαρούση… όταν έχεις κάψει το μινιόν και τον κατράντζο σπορ  και έχεις επανειλημένα προσπαθήσει να κάψεις τον κ μαρούση …και όταν το καταφέρνεις σε μία νύχτα που καίγεται η Αθήνα,  υπάρχουν 4 νεκροί και «χρεώνεται» σε δακρυγόνο της ασστυνομίας, τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο καθείς μόνος του.

Ποιος ναζισμός ρε παπάρα, σου έχει πει κανείς ότι είμαστε ναζιστές??? Με τους ναζί πλακάκια άλλοι τα κάνανε (Ο ριμπερτροπάκος με τον μολοτωφάκο)… για να μην ξεχνιόμαστε. Το σάμινα έπεσε εκεί που έπεσε γιατί μαλακίζονταν αυτοί που το οδηγούσαν. Εσύ δεν δικαιούσαι επ’ουδενί να πάρεις τα όπλα. Πάρτα για να κάνεις το κέφι σου (όπως τα ψυχάκια της 17Ν) αλλά μην μας το παίζεις και κοινωνικός αγωνιστής από πάνω …
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Με έβγαλες από την άλλη πλευρά (της χ.α.) χωρίς να σου έχω καν απαντήσει ή δώσει το δικαίωμα.

Όσους περισσότερους δείχνει να/φαίνεται να, έχει η αντίπερα όχθη τόσο αναγκαστικός/καίριος και σημαίνων είναι ο ρόλος του σωτήρα/μεσσιανιστή, αν δεν γιγαντωθεί ο αντίπαλος δεν γίνεται δουλεια...
Ακριβώς όπως για να φτάσει η Χ.Α στο 7% έπρεπε να φτάσει η λαθρομετανάστευση σχεδόν 3 μύρρια
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.156
Πόντοι
5.595
Φουσκωτους, γορίλες, ανάρχιδους όπως μόλις, ουραγκοτάγκους και πρόβατα στο προηγούμενο σεντονάκι σου. Εσύ άνθρωπος, αυτοί ζώα, εσύ ανώτερος, αυτοί κατώτεροι, όταν έρθει η ώρα δεν θα διστάσεις, χαμογέλα όσο θες, αλλα όσο γίνεσαι brainwashed με το ίδιο μοτίβο θα συμβεί, άλλωστε ο σκοπός θα είναι ιερός, να ξεβρωμίσει ο τόπος (σου θυμίζει κάτι? )...

Επίσης οφείλεις να απαντήσεις για το θέμα της μετανάστευσης πως είναι ακριβως το σχήμα, φαντάζομαι δυο οι πιθανές λύσεις

Α: Η Καλή Δύση την πέφτει στους Κακούς Απολυτάρχες και οι Καλοί Μετανάστες έρχονται τελικά στην Καλή Δύση? ή
Β: Η Κακή Δύση (κακή επειδή κάνει πόλεμο) την πέφτει στους Κακους Απολυτάρχεις και οι Καλοί Μετανάστες έρχονται τελικά στην Κακή Δύση.

Στα θεωρήματα αυτά εχουμε δυο σταθερές. Οι Απολυταρχες είναι πάντα κακοί, οι μετανάστες πάντα καλοί. Πες μας τώρα πως εκτιμάς ακριβως τον ρόλο της Δύσής. Είναι κακή επειδή κάνει πόλεμο ή καλή επειδή πολεμάει τους κακους Απολυτάρχες. Γιατί αν ότι και αν συμβαίνει, εμείς οπωσδήποτε πρέπει να φιλοξενήσουμε τους καλούς μετανάστες κάτι δεν πάει καλά νομίζω...

Βλεπω κι εσυ χρησιμοποιεις την ιδια δαλεκτικη λογικη του αντιπερισπασμου, να με βαζεις στη θεση του φασιστα. Φυσικα θα ηθελα να ξεβρωμισει ο τοπος απο τη Χρυση Αυγη και την εγκληματικοτητα , αλλα οχι με τα μαχαιρια. Επειδη εσυ εχεις τυψεις που υποστηριζεις μαχαιροβγαλτες, δε θα κανεις κι εμενα σωνει και καλα μαχαιροβγαλτη.

Το ερωτημα σου για τη Δυση ειναι ενδιαφερον αλλα η απαντηση του ειναι η εξης για μενα :

η Δυση ειναι κακη, και ας ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ πολεμαει τους κακους Απολυταρχες. Γιατι :
1.Τους γιγαντωνει κανοντας τα στραβα ματια (οπως εκανε καποτε με τον Χιτλερ για αντιβαρο στον Σταλιν)
2.Τους φερνει ετοιμους ως πρακτορες (Σανταμ, Μπιν Λαντεν για αντιβαρο στους Σοβιετικους που ειχαν μπει στο Αφγανισταν)
3.Βομβαρδιζει ΟΤΑΝ τα φερεφωνα της , δηλαδη οι "κακοι" τοτε απολυταρχες ξεφευγουν και δεν εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους. Οποτε κανει πολεμο για να φερει ΔΙΚΗ της κυβερνηση(η Δυση).

Ο μεταναστης, ως εννοια ξεριζωμενου ανθρωπου και εξαθλιωμενου , ειναι ουτε καλος ουτε κακος. Ειναι απλα καποιος που χρειαζεται καποια φροντιδα. Οπως ενας γιατρος δεν κοιταζει αν αυτος που παει να του σωσει τη ζωη ειναι φασιστας , αναρχικος, καλος ή κακος ανθρωπος τελικα.
Το οτι "πρεπει να τους φιλοξενησουμε" δεν το ειπα. το οτι αυτο γινεται, ειναι γιατι βολευει καποιους . Σιγουρα οχι τους αριστερους, εκτος αν θεωρεις πως δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν απο το να ασχολουνται με μεταναστες. Βολευει την ντοπια εργοδοσια με φτηνα, φοβισμενα εργατικα χερια (για το φοβισμενα φροντιζει η Χρυση Αυγη καλα), ανασφαλιστους ανθρωπους που αν ζητησουν το κατι παραπανω, απειλουνται με απελαση ή ξυλο.
 

Επισκέπτης
δεν σου ειπα οτι μου επιτιθεσαι αλλα οτι ΕΓΩ δεν εχω σκοπο να σου επιτεθω...

οσο για τα υπολοιπα. σε καλω να σκεφτεις
1)για ποιο λογο η βια απο την αριστερα δικαιολογηται ενω απο την δεξια οχι?
2)για ποιο λογο εννοιες οπως πατριωτισμος και εθνικισμος εχουν αρνητικη εννοια ενω οι λεξεις αριστερα και αναρχια ειναι τοσο γοητευτικες?
3)αν την τραπεζα που σκοτωθηκε ο κοσμος μαζι και η εγκυος γυναικα την ειχαν καψει ακροδεξιοι τι αντικτυπο θα ειχε?
4)ποσες "παραπλευρες απωλειες ειχαν τα χτυπηματα των επαναστατων-τρομοκρατων τα τελευταια χρονια (π.χ. 17χρονος μεταναστης)?
5)ποιος προαγει τον καπιταλισμο και την παγκοσμοιοποιηση ολα αυτα τα χρονια?
6)ποιος εκφραζει το συστημα μεσω της αμαυρωσης πορειων οπως των συγκεντρωσεων στο συνταγμα που η ΧΑ ηρθε ειρηνικα κια εκδιωχθηκε απο τον κοσμο λιγο πριν οι αναρχικοι προκαλεσουν την αστυνομια να διαλυσει με την βια τον κοσμο? και μεσω της λυσασμενης προσπαθειας τους για "ισοτητα" αναμεσα σε εμας και τους μεταναστες, που το μονο που προκαλει ειναι η πτωση των μισθων?

επεισης θεωρω τουλαχιστον αφελεια να μιλαμε για θυσια της ελευθεριας, ποιας ελευθεριας? αυτης που απολαμβαναν οι διαδηλωτες στο συνταγμα που η ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβερνηση του πασοκ τους εδερνε μεχρι το μοναστιρακη που περναγε η ΔΙΑΣ αναμεσα απο τον κοσμο με 60χμ και οποιον παρει ο χαρος, που στο μοναστιρακη δνε υπηρχαν μονο διαδηλωτες αλλα και οικογενειες αλλα κια τουριστες?
τουλαχιστον η χουντα ειχε τα αρχιδια να μην δημιουργει "νομιμοποιηση" σε οτι εγκληματα εκανε. π.χ. το 73 στο πολυτεχνειο το τανκ επεσε στην πορτα με αμεση εντολη του παπαδοπουλου και δεν προκληθηκε απο "αναρχικα" στοιχεια (πρακτορακια τους) οπως εκανε η αριστερη κυβερνηση του πασοκ. ανελαβε την ευθυνη του εγκληματος ο παπαδοπουλος και πηγε και σαπισε για ολη την ζωη του στην φυλακη. ενω οι υπευθηνοι για τις σημερινες αυτοκτονιες που ειναι? στις βιλες τους με 10 μπατσους για προστασια.

επισης για ποια ελευθερια μιλαμε ποση ελευθερια απολαμβανει ενα παιδι ή μια γυναικα ή ενας ηλικειωμενος στον αγιο παντελεημονα? που φοβαται να βγει απο το σπιτι του?

οσο για την βια που οταν χρειαστηκε την εκαναν και εμπρακτα στο συνταγμα με υποτιπωδη προφαση και κοπαναγαν οποιον εβρισκαν μπροστα τους. εχουμε εκτος απο την σωματικη βια και την ψυχολογικη βια που μας προκαλουν οταν μας λενε για παραπανω θυσιες. οταν ζευγαρια δεν παντρευονται γιατι δεν εχουν φραγκα. οταν γυναικες δεν κανουν παιδια γιατι δεν ξερουν αν θα εχουν λεφτα να τα μεγαλωσουν. οταν εσυ εχεις χεστει πανω σου (οπως και εγω) επειδη μενεις στο νοικι και αμα σε σουταρει ο εργοδοτης θα μεινεις στο δρομο. οταν εχουμε τοσους νεκρους στην ελλαδα απο αυτοκτονιες που ευθυνονται αυτοι το να μιλαμε για βια ειναι μαλλον χαζο...

οποτε τι μενει ενα σαπιο συστημα πελατων που τωρα προσπαθει να μας πεισει οτι ο συριζα (νεο πασοκ) ειναι η ελπιδα. ποια ελπιδα? τα λαμογια που αλλαξαν φανελα? οι συνδικαλιστες που αλλαξαν προσωπο? ή μηπως δεν ειδαμε ολοι πρωτοκλασατα στελεχει του πασοκ να δειλωνουν στηριξη σε αυτους?

και απο την αλλη εχουμε καποιους βιαιους συμοριτες του δρομου. οι οποιοι ομως οταν ασχοληθηκαν με αυτο ασχοληθηκαν επειδη ειναι ιδεολογοι και εθνικιστες (και ρατσιστες) αλλα οχι για τα λεφτα και προσεφεραν βοηθεια χρονια στον κοσμο ενω επαιρναν 0,02%. δηλαδη δεν περιμεναν να βγαλουν φραγκα ΠΟΤΕ.
τωρα οι βουλευτες εδωσαν μεγαλο μερος του μισθου τους στο κομμα για κοινωνικο εργο. το κομμα προτινει να παυσουν οι κομματικες επιχοριγησεις. (αληθεια ο συριζα εχει παρει πολλα εκατομυρια και χρωσταει σε τραπεζες αλλα τοσα, που πηγαν τα λεφτα?) λεγοντας οτι η ΧΑ χωρις επιχοριγηση πηρε 6,9%.
ακομα και σημερα αμα παρεις τηλεφωνο την ΧΑ και πεις οτι εχεις ενα προβλημα θα τρεξουν να σε βοηθησουν αφειλοκερδως. την στιγμη που καποιοι αλλοι μας θεωρουν πολιτες 2ης διαλογης και μας αφηνουν να σαπισουμε με την μαστιγα που εφεραν στην ελλαδα χωρις να μας ρωτησουν, μας αφηνουν φοβισμενους να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα μονοι μας ενω ρητορευουν απο την ασφαλεια των σπιτιων τους. ξερεις ποσοι απο εδω θελουμε να βγαλουμε αδεια οπλοφορειας? και ποσοι εχουν ηδη οπλα? αυτη ειναι ευνομουμενη κοινωνια που κινδυνευει απο τον φασισμο? ή μια κοινωνια που φωναζει απεγνωσμενα βοηθεια και οχι μονο δεν την ακουνε αλλα την βυθιζουν περισσοτερο στα προβληματα της?



με λιγα λογια ετσι οπως ειναι η φαση αν χρειαζοταν θα εκανα και συνφωνια με τον διαολο. ποσο μαλλον με καποια παιδια που σε καθε ευκαιρια δειχνουν ποσο αγαπανε την ελλαδα και τους ελληνες και ποσο διπλα μας ειναι σε καθε προβλημα που εχουμε.

και το 6.9% δεν επεσε στις εκλογες γιατι μιλαμε για 6.9 στους 100 ελληνες που εχουν βοηθηθει απο την ΧΑ ειτε εμμεσα ειτε αμεσα και να εισαι σιγουρος οτι θα μεγαλωσει γιατι η συσπειρωσει του κομματος ειναι κοντα στο 100% οποιος σπαει τα στερεοτυπα και ψηφιζει ΧΑ μετα δεν κατεβαινει απο το καραβι... δεν σου λεω να ψηφισεις ΧΑ αλλα σε παρακαλω να σπασεις τις ταμπελες στο μυαλο σου και να αναρωτηθεις πως ειναι κομμα πηγες απο το 0.02 στο 6.9? μηπως κατι βλεπουν αυτοι που δεν το βλεπω εγω?


απαντησε και δεν θα ξαναπαντησω για οπως σου εγραψα στο πμ ειναι σαιτ για πουτανες και οχι για πολιτικη..


υ.γ. μην ακουσω την ατακα το πασοκ δεν ειναι αριστερα... ειναι η προσωποποιηση της αριστερας. και ειναι η καταληξη του συριζα σε πολυ λιγα χρονια...
 

Επισκέπτης
Ο puteen69 μιλησε ως ΑΥΤΟΠΤΗΣ μαρτυρας.

εγώ θα έλεγα ως τυπική πακιστανολάγνα λούγκρα των Εξαρχείων
που την ξεκωλιάζουν καθημερινά μαυριδεροί κωλομπαράδες στο πάρκο Ναυαρίνου ......

το συμβάν 10000% φανταστικό,
στον ελληνικό ηλεκτρικό
το 95% είναι μαυριδεροί πλέον ........
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το ερωτημα σου για τη Δυση ειναι ενδιαφερον αλλα η απαντηση του ειναι η εξης για μενα :

η Δυση ειναι κακη, και ας ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ πολεμαει τους κακους Απολυταρχες. Γιατι :
1.Τους γιγαντωνει κανοντας τα στραβα ματια (οπως εκανε καποτε με τον Χιτλερ για αντιβαρο στον Σταλιν)
2.Τους φερνει ετοιμους ως πρακτορες (Σανταμ, Μπιν Λαντεν για αντιβαρο στους Σοβιετικους που ειχαν μπει στο Αφγανισταν)
3.Βομβαρδιζει ΟΤΑΝ τα φερεφωνα της , δηλαδη οι "κακοι" τοτε απολυταρχες ξεφευγουν και δεν εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους. Οποτε κανει πολεμο για να φερει ΔΙΚΗ της κυβερνηση(η Δυση).

Ο μεταναστης, ως εννοια ξεριζωμενου ανθρωπου και εξαθλιωμενου , ειναι ουτε καλος ουτε κακος. Ειναι απλα καποιος που χρειαζεται καποια φροντιδα. Οπως ενας γιατρος δεν κοιταζει αν αυτος που παει να του σωσει τη ζωη ειναι φασιστας , αναρχικος, καλος ή κακος ανθρωπος τελικα.
Το οτι "πρεπει να τους φιλοξενησουμε" δεν το ειπα. το οτι αυτο γινεται, ειναι γιατι βολευει καποιους . Σιγουρα οχι τους αριστερους, εκτος αν θεωρεις πως δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν απο το να ασχολουνται με μεταναστες. Βολευει την ντοπια εργοδοσια με φτηνα, φοβισμενα εργατικα χερια (για το φοβισμενα φροντιζει η Χρυση Αυγη καλα), ανασφαλιστους ανθρωπους που αν ζητησουν το κατι παραπανω, απειλουνται με απελαση ή ξυλο.

Πολύ ωραία, πάμε τώρα,
Α: Πρώτον οι μετανάστες έρχονται στην κακή δύση, άρα πρέπει να τους πούμε να φύγουν από εδώ, διότι και εδώ κακό είναι το περιβάλλον και λόγω της κρίσης αλλα και λόγω της κακής
δύσης,και δεύτερον δεν συμβάλλουν με την φυγή τους να βελτιωθουν τα πράγματα στην χώρα τους με την φυγή τους όπως λχ δεν φευγεις κ εσύ από την Ελλάδα, αλλά μένεις εδώ και πολέμας το κακό κατεστημένο.
Β: Αφού και οι αριστεροί δεν βολεύονται με την μετανάστευση, εξ αντιδιαστολής αφού με αυτούς βολεύεται η κακή εργοδοσία και οι υπάνθρωποι ναζι τότε πρέπει να απαιτήσουν και αυτοί να φύγουν οι ξένοι.
Οπότε?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom