sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε ειχα κατι τραβηγματα για οπλοκατοχη....ελα ρε τυπε
εγω που ειμαι?εσυ χαθηκες δικε μου
τυπε ειχα κατι τραβηγματα για οπλοκατοχη....ελα ρε τυπε
εγω που ειμαι?εσυ χαθηκες δικε μου
καθαρισες κανεναν τυπε?τυπε ειχα κατι τραβηγματα για οπλοκατοχη....
οχι ρε τυπε..αλλα ενα βραδυ ειχα το κουμπουρι μαζι μου και μου την πεσαν ....καρφωτη απο γκομενα...καθαρισες κανεναν τυπε?![]()
Φπούλη ο υ/π εδώ σε ταυτίζει με την ακροδεξιάς ως μια ενιαία πολυκατοικία:Politically Correct είμαι.
Ως δεξιός δεν αυτοπροσδιορίζομαι. Ούτε τόσο φιλελεύθερος είμαι ούτε τόσο συντηρητικός.
Το θέμα θα λήξει όταν γίνει θέμα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και κουνηθούν να το λύσουν.
Υπάρχουν κάποια πράγματ στα οποία δεν μπορείς να πας κόντρα. Όταν έχεις μαζική μετανάστευση λόγω αιτιών που δεν ελέγχεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κάνεις κάτι άλλο αφού είναι δύσβατα και ανεξέλεγκτα τα σύνορα. Όταν έχεις μαζική μετανάστευση από το ανατολικό μπλοκ λόγω κατάρρευσης του υπαρκτού σοσιαλισμού και υπερπληθυσμό στη Β. Αφρική και ταραχές στη Μ. Ανατολή, η συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ είναι μια ουτοπία.
Προσπάθησα να σε υπερασπιστώ όπως βλέπεις:Τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε συ ΦΠουλη?
Ακου εκει ακωλος δεξιος...Βλεπεις ρε συ τι λενε πισω απο την πλατη σου στην πολυκατοικια?![]()
Μην ταυτίζεις τον ΦΠούλη με την ακροδεξία,είναι ευαίσθητο παλικάρι κ πληγώνεται όταν ακούει τέτοια.![]()
Ως δεξιός δεν αυτοπροσδιορίζομαι. Ούτε τόσο φιλελεύθερος είμαι ούτε τόσο συντηρητικός.
πολυ χαρουμενοι δεν ειναι ρε τυπε? :SΠως ειναι ολα τοσο απλα
50 χρονια μετα η λυση παραμενει απλα η ιδια.
Δεστε το 0,13 ειναι τοσο χαριτωμενο.
ποσες μερες εφαγες τυπε?οχι ρε τυπε..αλλα ενα βραδυ ειχα το κουμπουρι μαζι μου και μου την πεσαν ....καρφωτη απο γκομενα...
Eίσαι δλδ προοδευτικός?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
πολυ χαρουμενοι δεν ειναι ρε τυπε? :S
γιατί είσαι εσύ???
Αν ηξερε ρε τραμου τι ειναι θα ηταν ευτυχισμενος
τωρα απλα ειναι χεσμενος απο ολους. ΠΑΡΑΣΙΤΟ
τυπε δεν ξερω ακομη....το θεμα ειναι οτι μου πηρανε το σιδερικο.....ποσες μερες εφαγες τυπε?
Αν ηξερε ρε τραμου τι ειναι θα ηταν ευτυχισμενος
τωρα απλα ειναι χεσμενος απο ολους. ΠΑΡΑΣΙΤΟ
ΤΥΠΕ απλη δουλεια γρηγορη με καλο μεροκαματο
και ΤΙΠΣ.
καλα ηταν για οσο κρατησε.
Ξερεις ποσοι ειναι στο ταμειο ανεργιας να καθαρισουν ολη την Ευρωπη απο σκουρους
αφου δεν σε μπαγλαρωσαν φτηνα την γλυτωσες δικε μουτυπε δεν ξερω ακομη....το θεμα ειναι οτι μου πηρανε το σιδερικο.....
Και από που θα πληρωθούν ρε κατακαημένε?
Από τους φόρους που ΔΕΝ πληρώνεις?![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί είσαι εσύ???
Οχι απο αυτα που θα μεινουν με την εθελοντικη εργασια σου.
Ονειρώξεις,ονειρώξεις πώς θαξανα γίνεται τα αφεντικά ξανά;;;;Οχι απο αυτα που θα μεινουν με την εθελοντικη εργασια σου.