Όχι τυπε. κλασικα... Ένα σαιτ και εγω...
Απλα λεω μηπως εσυ εχεις να πεις κατι διαφορετικο
Τα διάβασα, λίγο γρήγορα μεν αλλά τα διάβασα. Ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου λοιπόν:
1) Δικαίως τα πήρε ο Λόπεζ, είσαι λάθος Τσουλούφα. Μπορεί να είχε κι άλλες σκοτούρες στο μυαλό του εκείνη την ώρα, μπορεί να μην τα έπαιρνε σε άλλη περίπτωση αλλά θεωρώ ότι δικαίως εκνευρίστηκε. Δεν κρίνω, λέω την γνώμη μου.
2) Το "στοίχημα" δεν το παρακολούθησα απ' την πρώτη στιγμή αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το θέμα δεν ήταν τα 100€, είναι λάθος ο Ξύδης. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στην τσέπη και τις υποχρεώσεις του άλλου και γι' αυτό προτάθηκε (και από 'μένα) να μπει ένα συμβολικό ποσό (5€ - 10€) ή κάποιο μήνυμα στην υπογραφή του ηττημένου, χάριν καζούρας. Αν το είχατε συμφωνήσει έτσι, θα ήταν όλα καλύτερα τώρα, κάποιος θα άλλαζε την υπογραφή του ή θα έχανε ένα συμβολικό ποσό και τέλος η ιστορία.
3) ΔΕΝ θυμάμαι ποστ του Ξύδη για Ρωμαϊκό χαιρετισμό. Αν επιμένει ο Τσουλούφας ότι έγραψε κάτι ο Ξύδης, πρέπει να το βρει ο Τσουλούφας, όχι ο Ξύδης.
4) Θεωρώ μαλακία και των δύο σας να κάνετε αναφορές σε ΡΜ που ανταλλάξατε. Λέγονται ΡΜ για να τα κρατάτε μεταξύ σας, όχι για να τα βγάζετε στην φόρα.
5) Είναι λάθος ο Ξύδης λέγοντας "σιγά που θα σε συναντούσα". Όχι επειδή το λέει - δικαίωμά του είναι - αλλά γιατί τέθηκε θέμα διαιτησίας και προτάθηκαν κι άλλες λύσεις, οπότε είναι άκυρος. Το στοίχημα είναι στοίχημα, όχι ραντεβού.
6) Πάμε παρακάτω, ξεκολλήστε και βριστείτε για άλλα θέματα. Μεγάλα παιδιά είστε και οι δύο.
Αυτά.