Επισκέπτης
Οι ναζί τον αντέγραψαν από τον Μουσολίνι. Είναι φασιστικός-ναζιστικός.
Ειναι πανάρχαιος ΕΛληνικός. Ετσι χαιρετάγαμε τον Ήλιο. Μοσχάρι νεοαγράμματε αριστερε.
Οι ναζί τον αντέγραψαν από τον Μουσολίνι. Είναι φασιστικός-ναζιστικός.
Θα γινοταν παγκοσμιος αν οι μπολσεβικοι δε συμμαχουσαν και τους δυτικους υπο την αιγιδα των Εβραιων εναντιον του αιωνιου πρωτου αρχηγου τυπε. Αλλα δυστυχως ειχε αλλο αποτελεσμα ο πολεμος.είναι παγκόσμιος...![]()
Ειναι πανάρχαιος ΕΛληνικός. Ετσι χαιρετάγαμε τον Ήλιο. Μοσχάρι νεοαγράμματε αριστερε.
''ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΙ'' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ! γράφει ο Τουλγερίδης Γεώργιος.Ειναι πανάρχαιος ΕΛληνικός. Ετσι χαιρετάγαμε τον Ήλιο. Μοσχάρι νεοαγράμματε αριστερε.
εχεις να πεις τιποτα άλλο για το θρεντ;
Ρε τυπε γιατι τρολλαρεις? Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις οτι ο Κασιδιαρης και οι δικοι του χαιρετουν αρχαιοελληνικα επειδη ειναι γνησιοι απογονοι του Λεωνιδα? Ετσι ως οι μονοι γνησιοι απογονοι των αρχαιων Ελληνων αυτοι μονο μπορουν να κρινουν ποιος χαιρεταει ναζιστικα και ποιος οχι? Σε ειχα για πιο ευστροφο.Ναζιστικός χαιρετισμός, με παραδοχή του κλασιδιάρη:
"Η αλήθεια είναι ότι τα νέα "ντοκουμέντα" περιλαμβάνουν για ακόμη μια φορά φωτογραφίες από το διαδίκτυο, αλλά και στελέχη της ΝΔ που χαιρετούν ναζιστικά."
Πηγή:
εχεις να πεις τιποτα άλλο για το θρεντ;Ναζιστικός χαιρετισμός, με παραδοχή του κλασιδιάρη:
"Η αλήθεια είναι ότι τα νέα "ντοκουμέντα" περιλαμβάνουν για ακόμη μια φορά φωτογραφίες από το διαδίκτυο, αλλά και στελέχη της ΝΔ που χαιρετούν ναζιστικά."
Πηγή:
Μιλουσα για τις προηγουμενες σελιδες
Μιλουσα για τις προηγουμενες σελιδεςΠρος το παρόν όχι τύπε μου![]()
Δεν ειπα εγω αυτό όμως...Ρε τυπε γιατι τρολλαρεις? Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις οτι ο Κασιδιαρης και οι δικοι του χαιρετουν αρχαιοελληνικα επειδη ειναι γνησιοι απογονοι του Λεωνιδα? Ετσι ως οι μονοι γνησιοι απογονοι των αρχαιων Ελληνων αυτοι μονο μπορουν να κρινουν ποιος χαιρεταει ναζιστικα και ποιος οχι? Σε ειχα για πιο ευστροφο.
Εσυ ειπες οτι θεωρητικα αυτος ο χαιρετισμος υπηρχε με καποιες μορφες, δεν ξερω ποσο διαδεδομενος, πολυ πριν απο Μουσολινι και Χιτλερ.Δεν ειπα εγω αυτό όμως...
Όχι τυπε. κλασικα... Ένα σαιτ και εγω...Δεν έχω διαβάσει τίποτα, τώρα μπήκα. Θα συγχυστώ;
Α, και να πω κι εγω μια γνωμη για τις προηγουμενες σελιδες που διαβασα πολυ απ'εξω απ'εξω. Που δεν την εχει πει κανενας, απορω γι'αυτο. Ερχεται η γνωμη. Ετοιμος?Δεν διαφωνω σε αυτό.
Επισης συμφωνω ότι οποιος χρησιμοποιει αυτόν τον χαιρετισμο είναι θαυμαστης απολυταρχικων καθεστωτων αλλα δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες... Πως να το κανουμε;
Δεν διαφωνω σε αυτό.Εσυ ειπες οτι θεωρητικα αυτος ο χαιρετισμος υπηρχε με καποιες μορφες, δεν ξερω ποσο διαδεδομενος, πολυ πριν απο Μουσολινι και Χιτλερ.
Εγω λεω, ναι, αλλα πρακτικα ολοι ξερουμε τι συμβαινει. Ή συνεβαινε κατ' εσενα.![]()