Επισκέπτης
τι να γινει τυπε;;;Τι εγινε με σενα;![]()
εδώ τα ιδια και τα ιδια ;)
τι να γινει τυπε;;;Τι εγινε με σενα;![]()
Δεν ειναι ρωμαικος κι ας τον λενε "ρωμαικο χαιρετισμο" ... μοντερνα επινοηση ειναι
τωρα τι ορεξη εχει ο κθουλου να ψαχνει τα μηνυματα σου να δει τι ειπες ... χαρα στο κουραγιο του αλλα συμπαθατε με, μπορινγκ στοιχημα, δεν εχει τζερτζελε. Να σας απαξιωσει παραυτα και τους δυο ο Λοπεθ για ελειψη μπριου στα στοιχηματα. Η να λογκαρει Λακης να βαλει κανα σοβαρο στοιχημα, ξερωγω να πατε κι οι δυο σε συμβολαιογραφο με τυπωμενα ολα τα μηνυματα σας κι οποιος κερδισει να παρει το εξοχικο του αλλου στο χωριο
Για το καινουργιο νικ λεω.τι να γινει τυπε;;;
εδώ τα ιδια και τα ιδια ;)
ρε αληθεια με δουλευεις η νομιζεις ότι είμαι κανενα παιδακι;
Για να γινει πραγματικοτητα αυτό το στοίχημα πρεπει καποιος να διαβασει ΟΛΑ τα ποστ του ξυδη... Εγω που ειδα ποσο αφερεγκιος είναι δεν το κανω... Αν γουστάρεις εσυ διαβασε και πες μας ποιος εχει δικιο και το στοίχημα παει...
Μάριε και γω καινούργιο έχω,δεν θα με ρωτήσεις;Για το καινουργιο νικ λεω.
Μάριε και γω καινούργιο έχω,δεν θα με ρωτήσεις;![]()
εχασα στοίχημα και πληρωσα χωρις 20000 ποστ πριν μπει...Για το καινουργιο νικ λεω.
Κοιτα η κατσαριδα μαλακα. Δεν την σκοτωνεις με τιποτα.Μάριε και γω καινούργιο έχω,δεν θα με ρωτήσεις;![]()
Για να γινει πραγματικοτητα αυτό το στοίχημα πρεπει καποιος να διαβασει ΟΛΑ τα ποστ του ξυδη... Εγω που ειδα ποσο αφερεγκιος είναι δεν το κανω... Αν γουστάρεις εσυ διαβασε και πες μας ποιος εχει δικιο και το στοίχημα παει...
Μάριε και γω καινούργιο έχω,δεν θα με ρωτήσεις;![]()
Το στοίχημα εχει ακυρωθεί.Όχι κάποιος, ΕΣΥ!
Εσύ είσαι που θυμάσαι ότι έχω πει αυτή τη βλακεία (προφανώς θα θυμάσαι και κάποιο άλλο στοιχείο ή συνομιλητή απ τη συζήτηση για να σου είναι πιο εύκολο να τα βρεις), εσύ ήθελες ντε και καλά στοίχημα. Σιγά μη ψάξει άλλος για να κερδίσεις εσύ.
σε εχω γραμενο περα για περα στις τριχες από τα αρχιδια μου...Εδώ να τονισουμε ότι το στοίχημα εχει να κανει με ποστ του ΞΥΔΗ
δηλαδή αν εισαι σιγουρος για τα ποστ σου δεν χρειαζεσαι 100€
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελος από μενα και δηλωνω ότι οποιο άλλο ποστ επι του θεματος θα το γραφω στα @@ μου.
Οκ τυπε το βαζω το στοίχημα...
Διαβασε τα ποστ του ΟΛΑ και αν είμαι χαμενος πειτε μου που να δωσω τα λεφτα.
Το στοίχημα εχει ακυρωθεί.
δεν αναιρει το ένα το άλλο...Μηνύματα με διαφορά 20 λεπτών...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρτε έναν μαλάκα.
εχασα στοίχημα και πληρωσα χωρις 20000 ποστ πριν μπει...
Ρε τυπε μιλαμε για αναγνωση παραπανω από 5000 ποστ. Πιστευεις ότι θα το εκανα για μια υπογραφη;; Αφου διαγραφη ειπα ότι δεν θελω αφου θυμαμαι τα ποστ...ε τοτε γιατι ΛΥΣΣΑΞΕΣ να επιμενεις να μπει στοιχημα ενω ο ξυδης αρνουταν μονο για το οικονομικο? χθουλου δεν μας τα λες καλα. δεν μας τα λες καθολου καλα. και ξερεις οτι σε εχω εκθειασει στο παρελθον. νιωθω οτι με τρολαρεις τωρα. τελος απο μενα, μενω με μια γευση απογοητευσης στα χειλη :-
γιατι και να μην εκανες διαφραφη τι θα αλλαζε ρε τυπεεχασα στοίχημα και πληρωσα χωρις 20000 ποστ πριν μπει...
Γιατι ρε φιλε δεν είμαι ανεργος να χασω ωρες ψαξίματος για να κανω την χαρη στον ξυδη που θα πει δεν εννοουσα αυτό... είναι προφανες ότι... και λοιπες παπαριες. Αν εισαι προθυμος να φας το σκατο εγω είμαι προθυμος να πληρωσω...και σε σηκωσαμε στα χερια και σε περιφεραμε σαν ειδωλο. τωρα γιατι το γαμας με τετοια συμπεριφορα και χαλας την εικονα σου????????
δεν θα ξαναεγραφα ΠΟΤΕ εδώ μεσα...γιατι και να μην εκανες διαφραφη τι θα αλλαζε ρε τυπε![]()