Επισκέπτης
τι παει να πει επι της ουσιας ρε παπαρα;;;Δεν έχει σημασία πως το είδε,επί της ουσίας κάνει το ίδιο με την Χρυσή Αυγή,σπέκουλα στον νεκρό γιο του.
Ο ενας είναι αγνος ιδεολόγος και ο άλλος καιροσκόπος
τι παει να πει επι της ουσιας ρε παπαρα;;;Δεν έχει σημασία πως το είδε,επί της ουσίας κάνει το ίδιο με την Χρυσή Αυγή,σπέκουλα στον νεκρό γιο του.
Μα ο γιος του δεν ηταν στο κομμα,οπαδος ηταν απλα απο οτι ξερω.ουτε αυτος πηγε για ευρωβουλευτης. Στο κομμα πηγε και προφανως του εγινε προταση "για το καλο του αγωνα" και δεχτηκε.
Οπαδος και φυλαξη σε γραφεια δεν γινεται...Μα ο γιος του δεν ηταν στο κομμα,οπαδος ηταν απλα απο οτι ξερω.
Είτε από ιδεολογία,είτε από καιροσκοπισμό η ουσία είναι η ίδια,έχουμε την εκμετάλλευση ενός νεκρού.τι παει να πει επι της ουσιας ρε παπαρα;;;
Ο ενας είναι αγνος ιδεολόγος και ο άλλος καιροσκόπος
Παντως μεταξυ μας δεν σου φαινεται λιγο περιεργο εκεινες τις μερες να εχει διαταξει ο μιχαλολιακος φυλαξη γραφειων απο απροστατευτα παιδια,και εντελως τυχαια,εκεινη ειδικα την μερα,να μην υπαρχουν περιπολιες απο μπατσους στο σημειο,Οπαδος και φυλαξη σε γραφεια δεν γινεται...
και οι αλλοι νεοφιλελε ευρωπαιοι δεν θελουν να δουν αυτή μπροστα τους...
Και; τι εχει στο πλανο; να βαδισει μονη της;;;; Σε λιγους μηνες θα ξαναπαει εκει που ηταν ο μπαμπας της.
Λογικο ειναι μιας και αυτες οι περιοχες πλητονται απο ληστειες και επιθεσεις αλλοδαπων.Το περίεργο είναι ότι στην περιοχή που χάθηκε ο συχωρεμένος ο Φύσσας η ΧΑ πήρε "αρκετά μεγάλο" ποσοστό. Κάποιοι ψαχνονται τι να συμβαίνει.SERAPIS.
εγω να παρηγορηθω; Εγω ουτε καν ενδιαφέρομαι για την ευρωπη και την διακυβερνηση της.Γιατί, υπήρχε περίπτωση η Μαρί να είναι στην ίδια Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα με τον Γκύ;
Και έχει βρει πολύ καλά με αυτούς που θα είναι μαζί:
![]()
Παρηγορήσου, ούτε τους Ούγγρους θα τους κάνει παρέα.
Eσύ να μου το θυμηθείς πως μια μέρα κουμμουνιστής θα γίνεις ή θα γίνουν οι κουμμουνιστές χρυσαυγίτες.εγω να παρηγορηθω; Εγω ουτε καν ενδιαφέρομαι για την ευρωπη και την διακυβερνηση της.
Για να δουμε...
τι εννοεις ότι ο Μιχαλολιακος κανονισε να σκοτωσουν τα παιδια και η αστυνομια επαιξε το παιχνιδι του;;;;Παντως μεταξυ μας δεν σου φαινεται λιγο περιεργο εκεινες τις μερες να εχει διαταξει ο μιχαλολιακος φυλαξη γραφειων απο απροστατευτα παιδια,και εντελως τυχαια,εκεινη ειδικα την μερα,να μην υπαρχουν περιπολιες απο μπατσους στο σημειο,
ενω τις αλλες μερες παιρνουσαν συχνα...
το δευτερο είναι πιο πιθανο...Eσύ να μου το θυμηθείς πως μια μέρα κουμμουνιστής θα γίνεις ή θα γίνουν οι κουμμουνιστές χρυσαυγίτες.![]()
το δευτερο είναι πιο πιθανο...
καταλαβαίνεις ότι εβαλες στοίχημα μονος σου;πως πάει η έρευνα για το στοίχημα;![]()
μία και σήμερα για το απόλυτο ξεβράκωμα...
καταλαβαίνεις ότι εβαλες στοίχημα μονος σου;
Καμια ερευνα σε εγραψα εκει που σου αξιζει.
Αντε γαμησου ρε ξεφτιλα...αυτό που κατάλαβα είναι ότι είσαι μια κότα χωρίς αρχίδια.
πάμε παρακάτω λοιπόν και μη προκαλείς άλλη φορά με στοιχήματα που δεν έχεις σκοπό να βάλεις.
![]()
![]()
![]()
Αν βάλουμε λεφτά πως θα μου τα δώσεις μετά; Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να σε συναντώ.
Αντε γαμησου ρε ξεφτιλα...