Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Εγω τον ειπα τσιπη ρε τυπε. Κι αυτος τον ειπε ΠΑΣΟΚο. Αυτος τον προσεβαλε δηλαδη?Έλα ξεκίνησε να βρίζεις και προσβάλλεις και πεθαμένους τώρα,μην μασάς...
Εγω τον ειπα τσιπη ρε τυπε. Κι αυτος τον ειπε ΠΑΣΟΚο. Αυτος τον προσεβαλε δηλαδη?Έλα ξεκίνησε να βρίζεις και προσβάλλεις και πεθαμένους τώρα,μην μασάς...
Ο τραβατρόμπας, είναι πινέζα μπροστά μου.
Αλλά εγώ , είμαι αρχοντόπουλο.
Δεν παίζω ξύλο.
Μόνο 1-2 δάκτυλα κουνάω .....
όχι... κατέχω την τέχνη του βαράτε...
Εγω τον ειπα τσιπη ρε τυπε. Κι αυτος τον ειπε ΠΑΣΟΚο. Αυτος τον προσεβαλε δηλαδη?
όπως ότι ανέβασα την φωτογραφία σου ένα πράγμα...δεν σε είδα να εξανιστασαι όταν ο μαλάκας ο apoc έβριζε την πεθαμένη μάνα μου ???
[size=15pt]μάλλον γελούσες κιόλας... λούσου τα τώρα...[/size]
τυπε βαλε και φωτο απτα αποτελεσματα αυτης της κινησηςΟ τραβατρόμπας, είναι πινέζα μπροστά μου.
Αλλά εγώ , είμαι αρχοντόπουλο.
Δεν παίζω ξύλο.
Μόνο 1-2 δάκτυλα κουνάω .....
Στο τραπ αρχηγέ μου, έχω 95% επιτυχία ......
Φαντάσου ότι ένας χοντρέλας, έχει επιφάνεια 50πλασια από το δίσκο του τραπ ....
Κλασσικές πουστιές του λούγκρα τραβοτρόμπα.Εγω τον ειπα τσιπη ρε τυπε. Κι αυτος τον ειπε ΠΑΣΟΚο. Αυτος τον προσεβαλε δηλαδη?
ΠΑΣΟΚος [size=15pt]τι περιμένεις ???[/size]
δεν σε είδα να εξανιστασαι όταν ο μαλάκας ο apoc έβριζε την πεθαμένη μάνα μου ???
μάλλον γελούσες κιόλας... λούσου τα τώρα...
τυπε βαλε και φωτο απτα αποτελεσματα αυτης της κινησης
Καλά ... εμένα έβριζαν τη μάνα μου, τον πεθαμένο πατέρα μου
και τη γυναίκα μου .... ούτε εσύ εξανίστασαν τότες.....
τυπε βαλε και φωτο απτα αποτελεσματα αυτης της κινησης
Ωραία λούγκρα,εγώ που δεν τα κάνω έχεις να αποδείξεις:παρόλο που δεν μπορώ να πώ καλά σου κάνανε και σύ ακριβώς τα ίδια κάνεις... οπότε λούσου τα...
Ωραία λούγκρα,εγώ που δεν τα κάνω έχεις να αποδείξεις:
α)ότι χαιρόμουν κρυφά
β)ότι ανέβασα φωτογραφία σου ή παραβίασα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο τα προσωπικά σου δεδομένα.
Δεν θα απαντήσεις ε; Γι'αυτό σε θεωρούν ΟΛΟΙ εδώ μέσα λούγκρα και σαλιγκάρι,επειδή εκτός από πουστιές άλλο δεν ξέρεις...παπαζόλη σύρε και γαμίσου και παράτησε το γιατί θα σε πάρει ο διάολος... αιντε τράβα να παίξεις το πουλάκι σου σκεπτόμενος το πμ που έστειλες στην αλίντισσα..
Δεν θα απαντήσεις ε; Γι'αυτό σε θεωρούν ΟΛΟΙ εδώ μέσα λούγκρα και σαλιγκάρι,επειδή εκτός από πουστιές άλλο δεν ξέρεις...
Άντε σύρε στο στραπ ον σου λοιπόν....
Α και τον biker που σε έδωσε γιατί δεν του εξηγήθηκες σφαλιάρα μιας και είσαι τόσο μάγκας και καθαρίζεις με τα χέρια;
http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/thumbnails/82852.jpg[/img[/URL]]λες να βρίσκομαι κάθε μέρα μαζί του ??
και τα χέρια μου δεν τα βρωμίζω εύκολα...
Λες να τον μεταναστευσε ο τραμουντανας?Ο biker δεν ειναι ο τυπος που μας χαιρετησε τον Αυγουστο και..μεταναστευσε στη Ζυριχη?
τι να σου απαντησω ρε παπαρα που παιρνεις και υφος;;; Ανασηκώνεσαι και στην καρεκλα και λες τωρα θα τον γαμησω;πόσο χυδαία προπαγανδιστής (ή παντελώς άσχετος) είσαι;
γιατί δεν απαντάς για το δικό σου κόμμα;
γιατί βάζεις κολάζ τον τύπο που χαιρετάει τον Βενιζέλο να χαιρετάει ναζιστικά ενώ ΔΕΝ χαιρετάει ναζιστικά; Το βίντεο το έχεις δει;
και τέλος γιατί δεν λες τίποτα για ότι σου έγραψα; Αφού λοιπόν δεν σε ένοιαζε τι έκανε το κόμμα σου πριν μπει στη βουλή, σου έβαλα και τι κάνει όσο είναι στη βουλή. Τώρα θα βρεις άλλη δικαιολογία για να μην απαντήσεις;