alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Τι λες κι εσυ μωρε?Αν δεν γινει θα αποδειχτει οτι εισαι μεγαλος μουφας.
Τι λες κι εσυ μωρε?Αν δεν γινει θα αποδειχτει οτι εισαι μεγαλος μουφας.
Ε ασχοληθειτε. Τι να κανουμε.
Απο τις εκλογες ισως?ποθεν προκυπτει το επισημο ???
Από αυτούς που δουλεύουν και οδηγούνται στην εξαθλίωση.
Για να παραμένουν κάποιοι σε βίλλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
και να σπουδάζουν τα παιδιά τους στις ΗΠΑ ...
και τα καλοκαίρια να περιφέρονται μεταξύ σπετσών , μυκόνου κτλ
με τα κότερα ....
Ναι, δεν με βλεπεις? τσουρουφλιζομαιαφου σας καιει .....και πολυ μαλιστα !!!
Ε ασχοληθειτε. Τι να κανουμε.
ποθεν προκυπτει το επισημο ???
Επειδη συνεβη το αυτονοητο, δηλαδη να μην ανοιξει μυτη για ενα ανυπαρκτο θεμα, δεν σημαινει οτι υπαρχει σαπιλα αλλά οτι πολυ απλα πρεπει να ξεκολλησετε το μυαλο σας.σας ξεμπρόστιασε ο μπαλτάκος μαν και δεν άνοιξε ούτε μύτη μιλάμε για αδιανόητη σαπίλα αυτό το κατεστημένο εν τούτοις ομολογώ ότι είστε ικανότατοι στην επιβίωση
Μια-μιαμιση μοναδα παραπανω θα την παρουν παντως.Το ποσοστό της χα στις πιο πρόσφατες εκλογές. 6,92% για την ακρίβεια.
Επειδη συνεβη το αυτονοητο, δηλαδη να μην ανοιξει μυτη για ενα ανυπαρκτο θεμα, δεν σημαινει οτι υπαρχει σαπιλα αλλά οτι πολυ απλα πρεπει να ξεκολλησετε το μυαλο σας.
Πιο ανυπαρκτο και απο ανυπαρκτο.ούτε εσύ πιστεύεις ότι είναι ανύπαρκτο το θέμα αλλά τι να πεις καημένε
Ναι, δεν με βλεπεις? τσουρουφλιζομαι![]()
Επειδη συνεβη το αυτονοητο, δηλαδη να μην ανοιξει μυτη για ενα ανυπαρκτο θεμα, δεν σημαινει οτι υπαρχει σαπιλα αλλά οτι πολυ απλα πρεπει να ξεκολλησετε το μυαλο σας.
Πιο ανυπαρκτο και απο ανυπαρκτο.
Τοσο πολυ που ούτε ο Κασιδιαρης ξαναειπε τιποτα![]()
Ναι καλα. Εδω καιγεται ο κωλος μας να σωθει η χωρα, και θα σκαμε παραιτησεις ανευ λογου.Αλεξ, στις Δημοκρατίες που μας έβαλε ο Κωσταντίνος Καραμανλής, όχι στη μπανανία του Πασόκ και τούδε, παραιτούνται εάν υπάρχει υπόνοια.
Πιο ανυπαρκτο και απο ανυπαρκτο.
Τοσο πολυ που ούτε ο Κασιδιαρης ξαναειπε τιποτα![]()
Τι να διερευνησουμε? Αν ειναι πούστης ο Σαμαρας οπως τον ανεφερε?Καθόλου ανύπαρκτο θέμα. Βίντεο με το Νο2 της κυβέρνησης που λέει χοντρά πράγματα. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να διερευνηθεί και σίγουρα όχι να κουκουλωθεί. Αντ΄αυτού, έγινε το κλασσικό θάψιμο κάτω απ' το χαλί.
Στο ΑΡΤ ηταν τωρα, κουβεντα δεν ειπε. Ας τον παρακολουθουσες.πού να το πει ρε βλάκα αφού δεν τον βγάζουν τα κανάλια σας να μιλήσει![]()
Μια-μιαμιση μοναδα παραπανω θα την παρουν παντως.
Εγω τις δικες σας παντως προβλεψεις δεν τις σημειωνω πια, γιατι θεωρω οτι προσβαλλω τον εαυτο μου και την νοημοσυνη μου.εχω αρχισει και σημειωνω τις προβλεψεις σας......τον μαη θα τις παραθετω και θα γελαμε εδω μεσα απο χλευασμο . Ηδη το παραπαιδι σας ,ο Βενιζελος ,που βλεπει να ερχεται το τελος,απειλει με εκλογες εθνικες εαν παρει χαμηλα ποσοστα.......εχει καταλαβει οτι ουτε η ΝΔ θα σωθει ,αλλιως τωρα θα ειχε γινει συγχωνευση κομματων ή συνασπισμος !!!!