alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Στα λογια μου ερχεσαι...Αρα δεν ψηφιζουμε κομματα-τρυπες στην πολιτικη γεωγραφια...αν γινεται συνεργασια εστω με ΚΚΕ και ΧΑ δεν υπαρχει θεμα λοιπον...
ΟΚ. ;)
Στα λογια μου ερχεσαι...Αρα δεν ψηφιζουμε κομματα-τρυπες στην πολιτικη γεωγραφια...αν γινεται συνεργασια εστω με ΚΚΕ και ΧΑ δεν υπαρχει θεμα λοιπον...
ΟΚ. ;)
Ενω εσεις που πηρατε τους ψηφοφορους τους, παριστανοντας το ΠΑΣΟΚ του 1980, ειστε ιδεολογοι...Ο λαός τους έδωσε τα @@ του βασικά.
Αυτοί όμως, επειδή θέλαν ντε και σώνει να κυβερνήσουν δε δίστασαν να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ που παίζαν μπουνιές 40 χρόνια τώρα.
Γυμνοσάλιαγκες δεξιοί. Κανένα ήθος, καμία αξιοπρέπεια, καμία ιδεολογία.
ότι δλδ μαζεύτηκε όλος ο λαός, αποφασίζοντας να ψηφίσουν δίνοντας τα συγκεκριμένα ποσοστά ώστε να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας.
Τομπουτσοκλαίγανε..
σωστα... Αρα ψηφίζουμε μονο κομματα-τρυπες στην χαμενη πολιτικη γεωγραφια...Στα λογια μου ερχεσαι...Αρα δεν ψηφιζουμε κομματα-τρυπες στην πολιτικη γεωγραφια...
O ψηφοφόρος ψηφίζει αυτό που ψηφίζει και μόνο. Τα λοιπά είναι πούτσες μπλε με πράσινο σκουφί..Mε τη λογικη αυτη, ούτε εντολη για αυτοδυναμια δινει.
Δεν δινει τιποτα δηλαδη.
Ο λαός τους έδωσε τα @@ του βασικά.
Αυτοί όμως, επειδή θέλαν ντε και σώνει να κυβερνήσουν δε δίστασαν να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ που παίζαν μπουνιές 40 χρόνια τώρα.
Γυμνοσάλιαγκες δεξιοί. Κανένα ήθος, καμία αξιοπρέπεια, καμία ιδεολογία.
Ενω εσεις που πηρατε τους ψηφοφορους τους, παριστανοντας το ΠΑΣΟΚ του 1980, ειστε ιδεολογοι...
"Εμεις πήραμε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ".
Ποιοί εμείς;
Πως τους πήραμε;
Τους κλεψαμε;
Τί είναι οι ψηφοφόροι;
Ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ;
Επικοινωνείς;
για το πασοκονουδου αε....
σας βλέπω να ψηφίζετε ελίτσα, όλοι οι βαμμένοι νουδούκοι στο τέλος...
για την κυβερνοσταθερότητα ρε γαμώτο!!!!![]()
Μηπως επιθυμεις αλλό πολίτευμα εκτός της δημοκρατίας τύπε?
Άλλο ρώτησα εγώ. Πως είναι δυνατόν να δίνει εντολή ο λαός για κυβέρνηση συνεργασίας? Τακιμιάζουν οι ψηφοφόροι από πριν ώστε να ψηφίσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να βγουν τα ποσοστά της μη αυτοδυναμίας??
Για τους μακεδόνες Μυταφίδη και Χαραλαμπίδου θα μας πεις κανα νέο παπιε? είναι πρώτοι στις δημοσκοπήσεις?![]()
Mε τη λογικη αυτη, ούτε εντολη για αυτοδυναμια δινει.
Δεν δινει τιποτα δηλαδη.
Το ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις,δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι μαλακίες. Ίσως να παίζει το ρόλο του και το ότι είσαι τελειωμένος βλάκας.Αν σταματίσεις να γράφεις μαλακίες ευχαριστως....
Μήπως να μην έγραφες άσχετα??
Αυτός να δεις τα παίρνει απ'τους δικούς σας..[size=20pt]εάν αυτό αποτελέσει, όντως, την επιλογή του ελληνικού λαού, τότε η χώρα οδηγείται στην καταστροφή[/size]
Μήπως να μην έγραφες άσχετα??