alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Εκλογες παλι μεχρι να βγούν.Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά;
(που δεν θα βγαίνουν)
Εκλογες παλι μεχρι να βγούν.Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά;
(που δεν θα βγαίνουν)
Αυτό είναι άλλοθι τώρα;Ας μας ψηφιζατε να παρουμε 45% να μην εχουμε αναγκη να συγκυβερνησουμε με κανεναν.
Η χώρα εχει αναγκη απο σταθεροτητα ως το 2020.
Η πραγματικοτητα.Αυτό είναι άλλοθι τώρα;
Nαι και ο Μπενύ το λέει από την ανάποδη.Η πραγματικοτητα.
Ας μας ψηφιζατε να παρουμε 45% να μην εχουμε αναγκη να συγκυβερνησουμε με κανεναν.
Άξιος της μοίρας του όποιος ψηφίσει νδ,χωρίς φάρμακα και άνεργος να μείνει,του αξίζει.ωραία τον κάλυψες τον τσαρλατάνο σουκατά τα λοιπά δεν είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με αυτούς που θεωρούσε υπεύθυνους για την καταστροφή άρα μιλάμε για μαλάκα τσαρλατάνο
![]()
Άξιος της μοίρας του όποιος ψηφίσει νδ,χωρίς φάρμακα και άνεργος να μείνει,του αξίζει.
παίζεις θέατρο τύπε?![]()
Παπαζολη δεν σου εχω πει να προσεξεις το λεξικο γιατι το "Μπενύ" σε καρφωνει?Nαι και ο Μπενύ το λέει από την ανάποδη.
Γιατί ποιος σου είπε ότι κρύβομαι;Παπαζολη δεν σου εχω πει να προσεξεις το λεξικο γιατι το "Μπενύ" σε καρφωνει?
Τι πρεπει να γινει για να το καταλαβεις????????????????
Ο λαος διεταξε κυβερνηση συνεργασιας αντι να βγαλει αυτοδυναμη τη ΝΔ ωστε να το κανει αυτο.ωραία τον κάλυψες τον τσαρλατάνο σουκατά τα λοιπά δεν είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με αυτούς που θεωρούσε υπεύθυνους για την καταστροφή άρα μιλάμε για μαλάκα τσαρλατάνο
![]()
Έλα σοβαρέψουΟ λαος διεταξε κυβερνηση συνεργασιας αντι να βγαλει αυτοδυναμη τη ΝΔ ωστε να το κανει αυτο.
Επομενως τα παραπονα σου στον λαο, που ολο κριτικη ειναι, αλλά οταν επρεπε να κανει την κινηση και να δωσει 48% στη ΝΔ για να τιμωρησει αυτους που επρεπε, της εδωσε...29%.
Αρα τουμπεκι.
Ο λαος διεταξε κυβερνηση συνεργασιας αντι να βγαλει αυτοδυναμη τη ΝΔ ωστε να το κανει αυτο.
Επομενως τα παραπονα σου στον λαο, που ολο κριτικη ειναι, αλλά οταν επρεπε να κανει την κινηση και να δωσει 48% στη ΝΔ για να τιμωρησει αυτους που επρεπε, της εδωσε...29%.
Αρα τουμπεκι.
Θα βρουμε άλλο.τώρα τι θα κάνετε με το δεκανίκι που κόντυνε και κονταίνει?
Του Παπαζολη?νομίζω ότι δεν πρέπει να διαγραφεί αυτό το νικ...![]()
Άμα διαγραφεί να κατέβει ο Σύριζα με μπροστάρη τον Τσι σε πορεία διαμαρτυρίας.νομίζω ότι δεν πρέπει να διαγραφεί αυτό το νικ...![]()
Δεν μου πάει;Του Παπαζολη?![]()
Ποταμι, Ελια, Γεφυρες....βλέπουμε.να το πάρει το ποτάμι?