Επισκέπτης
άντε φασιστοεθνίκια εκτός χα, ετοιμαστείτε για μεταγραφή...![]()
Ελα μωρη κότα, τι θες εσυ μωρη. Ε?
Ε βέβαια, σιγα μη μίλαγα σοβαρα μαζί σου, χέστηκα να κάνω διάλογο με επιχειρήματα μαζί σου νομίζεις βλάκα. Εχεις ΄χαψει αμάσητη ολη την προπαγάνδα των εθνομηδενιστών άπλυτων και θες να δείξεις οτι κατι λες. Αρχίδια λες μαλάκα.
στον ΣΥΡΙΖΑ ??
Ολοι χωράνε στο ΣΥΡΙΖΑ τύπε, από Μαριά μέχρι Τζάκρη![]()
πλατιά θα είναι η νέα κυβερνητική πλειοψηφία.![]()
τι χωραει και φασιστες τυπε;;;πλατιά θα είναι η νέα κυβερνητική πλειοψηφία.![]()
Ε βέβαια, σιγα μη μίλαγα σοβαρα μαζί σου, χέστηκα να κάνω διάλογο με επιχειρήματα μαζί σου νομίζεις βλάκα. Εχεις ΄χαψει αμάσητη ολη την προπαγάνδα των εθνομηδενιστών άπλυτων και θες να δείξεις οτι κατι λες. Αρχίδια λες μαλάκα.
κοιτάξου στον καθρέφτη και κούνα την κεφάλα σου...
κάνει κλου κλου?![]()
τι χωραει και φασιστες τυπε;;;![]()
ελησμονησε και τους εβραιουςκαι των μασόνων μαν. ποτέ μην υποτιμάς τους μασόνους.
γυρισες εσυ; η επεσες σε καμια τρυπα με τα μουτρα;οτι χωραει η κωλοτρυπιδα του Λιλα
πλατιά θα είναι η νέα κυβερνητική πλειοψηφία.![]()
μπα ... ακομη Αγγλια ειμαι... Σαββατο αν όλα πάνε καλαγυρισες εσυ; η επεσες σε καμια τρυπα με τα μουτρα;![]()
α εσυ εχεις και λεοπαρντ... θα ανοίξετε και τα οπλοστάσια τυπε;ε βέβαια, 3 τα τινά:
1) Νδ
2) τσυριζα
3)ελιά με συμμετοχή μπατσόκ.
ε δε θα πιάσουνε ενα 45% και οι τρεις, το πολυ. Αλλο 45% ΧΑ.
Αυτο θα ειναι το παιχνίδι. Μέχρι να βαρεθούμε και να σκάσουμε με τα λέοπαρντ στη βουλή, πεζικο απο τα apc στη βουλή, σκοτώνει τους μπάτσους, μπαίνει μέσα και το πραξικόπημα ειναι εδω !
αν όλα πανε καλα η αν βαρεθείς ναμπα ... ακομη Αγγλια ειμαι... Σαββατο αν όλα πάνε καλα
α εσυ εχεις και λεοπαρντ... θα ανοίξετε και τα οπλοστάσια τυπε;![]()
![]()
αν όλα πανε καλα η αν βαρεθείς νααγγλακια;;;
πες μου και ότι οι Ρουπακιαδες θα αφησουν τις μπυρες και θα ξεφορτωνουν οπλισμο να με τρελανεις :SΜάγκα αφου περάσει η δύναμη νούμερο 1 στη βουλή, θα πέσουν αλεξιπτωτιστές για ενίσχυση και τα κοντέινερ με τα οπλα με αλεξίπτωτα απο σινούκ.
Επίσης θα ερθουν καράβια με τανκς στον πειραια και βαρύ πυροβολικό με τραίνο στο σταθμό Λαρίσης!