Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
αυτο ειναι μερος της προκηρυξης σαν κ αυτο...
![]()
και από που και ως που αυτά τα αποβράσματα είναι ιδεολογικοί μου σύμμαχοι;
αυτο ειναι μερος της προκηρυξης σαν κ αυτο...
![]()
έχεις δίκιο ... όλοι είναι συριζαίοι, κκε, πασόκ και νδ ... δεν μου κάνει εντύπωση ... και για τον Ρουπακιά άλλωστε τα ίδια λέγατε ...![]()
μα "εσυ" τα λες ολα αυτα ετσι κ αλλιως και δεν εισαι μαλακας... Εγω γιατι να ειμαι οταν το κανω;;με την ίδια λογική μπορώ να σου πω, δηλαδή ο Μιχαλολιάκος που αρνείται ότι ήταν (και είναι; ) ναζιστής δεν είναι μαλάκας, οι άλλοι που τον ξεβράκωσαν είναι...
έλα ρε μαν, δεν καταλαβαίνεις; είναι γελοίο να επικαλείσαι το παρελθόν κάποιου (ούτε καν το πολιτικό παρελθόν κάποιου) , και την ίδια στιγμή να ωρύεσαι όταν κάνουν το ίδιο για σένα.
το αρχικό ερώτημα παραμένει: πως γίνεται ένα κόμμα που απαξιώνει, χλευάζει, αμφισβητεί, ειρωνεύεται κάθε αναφορά στο παρελθόν του (και μιλάμε και για στοιχεία 5 χρόνων), να χρησιμοποιεί φωτογραφίες 40χρόνων για να επιτεθεί σε κάποιον;
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, πριν κάποιους μήνες είχε ξεθάψει φωτογραφία του Τατούλη από το μακρινό παρελθόν του ενώ μετά από τόσα χρόνια τον αναφέρει ως Μαοικό.
Και το ίδιο με τον Βορίδη
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το παρελθόν πολιτικών της αντιπάλων, παρελθόν που εξισώνει με το παρόν, καθώς δεν αναγνωρίζει καμία αλλαγή ιδεολογίας στους αντιπάλους της και μάλιστα το χρησιμοποιεί εναντίον τους σε κάθε ευκαιρία. Ακόμα Μαοικός ο Τατούλης, ακόμα ΕΠΕνίτης ο Βορίδης κλπ κλπ.
Την ίδια στιγμή, απαξιώνει (και έχει βάλει στο ίδιο τρυπάκι και τους ψηφοφόρους της), κάθε αναφορά στο (ομολογουμένως πολύ πιο ένοχο) παρελθόν της.
Γιατί άραγε; Μήπως γιατί πολύ απλά ο φασισμός και η πολιτική της αλητεία δεν την αφήνουν να κάνει διαφορετικά;
απο κει που ειμαι εγω συναγωνιστης με τον ρουπακια και τον Αιγυπτιο ;)και από που και ως που αυτά τα αποβράσματα είναι ιδεολογικοί μου σύμμαχοι;![]()
επειδη το παιζεις ξερολας και αλλαζονας πολυπραγμων,γιατι τοσα χρονια αφου ηξεραν το παρελθον Παππα και μιχαλολιακου και λαγου και δεν ξερω ποιανου αλλου διαολου ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ να απαγγειλουν κατηγοριες η να συλληφθουν η νακαταδισκαστουν για τα εγκληματα τους η τα ''εγκληματα'' τους αλλα μολις απεκτησε δυναμη το πολιτικο κομμα που ανηκουν το εκαναν???μάλλον εννοεί της διώξεις κατά των "πολιτικών" της χα ...![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί άραγε; Μήπως γιατί πολύ απλά ο φασισμός και η πολιτική της αλητεία δεν την αφήνουν να κάνει διαφορετικά;
σε αυτο δεν σου απανταω γιατι σε ψιλοπαω... ;)για την χα μίλησε κατ'αρχήν ... η δικτατορία και το τι έκανε ο Βουτσάς που κολλάει σε όλα αυτά ??? εκτός αν η χα και η χούντα είναι το ίδιο πράγμα ...
μα ιατι εσυ εισαι με τους ''αλλους'' τα παμε αυτα...μα "εσυ" τα λες ολα αυτα ετσι κ αλλιως και δεν εισαι μαλακας... Εγω γιατι να ειμαι οταν το κανω;;
μα "εσυ" τα λες ολα αυτα ετσι κ αλλιως και δεν εισαι μαλακας... Εγω γιατι να ειμαι οταν το κανω;;
για ολα οσα εχουν απολογηθει και ολα τα υπολοιπα κομματα στην βουλη που κατεχουν θεσεις 39 ετη ,για διαφορα σκανδαλα,εγκληματα που διεπραξαν τα μελη τους ,οι αρχηγοι τους,οι ψηφοφοροι τους..... ......Ρητορικη απαντηση στο ρητορικο σου ερωτημα....... Τσιμπα τον πουλο στο στομα τωρα και χαιρετα μας!!!!
απο κει που ειμαι εγω συναγωνιστης με τον ρουπακια και τον Αιγυπτιο ;)
κοιτα με το εγω και το "εσυ" δεν θα βγαλουμε ακρη αν θες το γενικευουμε η μιλαμε προσωπικα...εγώ σου λέω ότι με ενδιαφέρει το παρελθόν του κάθε Βουτσά ή Μιχαλολιάκου και δεν βρίζω ή απαξιώνω κανέναν όταν το κάνει.
'εσύ' με λες μαλάκα όταν το κάνω για τον Μιχαλολιάκο αλλά κάνεις το ίδιο για τον Βουτσά, για τον Βορίδη, για τον Τατούλη κλπ.
ποιος είναι ο μαλάκας και ο υποκριτής; αυτός που έχει μια συγκεκριμένη στάση και την κρατάει σε κάθε συζήτηση ή το κόμμα σου που ξεχνάει-θυμάται ανάλογα το τι το συμφέρει;
σε αυτο δεν σου απανταω γιατι σε ψιλοπαω... ;)
19/11/13
ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΛΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;
4:40 μ.μ. ΣΤΟΧΟΣ Δεν εχει σχολια
Στη δημοσιότητα ήρθε μια άγνωστη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία αποκαλύπτει πως η φινλανδική εταιρεία Laatuase Oy, με έδρα την πόλη Πόρβο κοντά στο Ελσίνκι, τροφοδοτούσε με όπλα την ληστο-τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Στη δικογραφία αναφέρεται, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν εξόπλιζε μόνο τους «Πυρήνες», αλλά και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Βήμα», στη δικογραφία περιέχονται και τα ονόματα 6 Ελλήνων που ήταν οι μεσάζοντες στην εισαγωγή των όπλων από την Φινλανδία.
Η σχέση των αναρχοκομμουνιστών με την εν λόγω εταιρεία, την 1η Νοεμβρίου 2010, όταν δύο ληστο-τρομοκράτες συνελήφθησαν ενώ προσπάθησαν να αποστείλουν με κούριερ δέματα βόμβες. Οι συλληφθέντες, είχαν πιστόλια Glock, τα οποία όπως διαπιστώθηκε πουλήθηκαν αρχικά από την κατασκευάστρια αυστριακή εταιρεία στη φινλανδική εταιρεία εμπορίας όπλων Asetalo Oy, στην πόλη Μπιράτ της Φινλανδίας και εν συνεχεία μεταπωλήθηκαν στην εταιρεία Laatuase Oy.
Κι εδώ το ερώτημα που τίθεται αβίαστα είναι το εξής: εφόσον η συγκεκριμένη εταιρεία αποδείχτηκε ότι προμήθευε όπλα τους τρομοκράτες και δεν ενοχλήθηκε, σημαίνει ότι κάποια ξένη μυστική υπηρεσία κρύβεται πίσω της. Ποια είναι αυτή άραγε;
(ΥΓ): Ούτε μία αναφορά στις ΗΠΑ και τον ρόλο τους στον σύγχρονο κόσμο και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δεν υπήρχε στην προχθεσινή προκήρυξη των ληστο-τρομοκρατών. Τυχαίο; Δε νομίζω!
ελα τωρα ρε τυπε... εγω ημουν μελος στην χα μεχρι να δω τι δεν μου αρεσει και εφυγα αξιοπρεπως και πανω απ ολα ολοι ξερετε και με κρινετε γι αυτο... Εσυ εχεις ολη την αντιφα προπαγανδα και μολις ερθουν τα σκουρα λες δεν εχω καμια σχεση... Αυτο γινεται καθε μερα και γι αυτο σας ξεβρακωνουν συχνα πυκναμα εσύ ήσουν (είσαι;) στη Χρυσή Αυγή ως οργανωμένο μέλος.
εγώ δεν άνηκα ποτέ στην αριστερά πόσο μάλλον στην ακροαριστερά ή το ένοπλο αντάρτικο (μαλακίες καμένων μυαλών).
με το μεγεθος .......άρχισε πάλι η αναμετάδοση από το site της χα ... αλήθεια σε πληρώνουν με την ώρα ή με το μήνυμα ???
χαχαχα... καλα θα κανεις αλλα δεν θα βαλω... εδω θα ειμαι να σας ζαλιζω τα @@και εγώ ... πάντως αν βάλεις υποψηφιότητα στις εκλογές δεν παίζει να σε ψηφίσω ... λυπάμαι ... ;)