alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Οι νεοδημοκρατες κιολας. Συμπτωση?παιζει να ειστε σωστοι μονο εσυ και ο πιντεροφ μονο ;)
Οι νεοδημοκρατες κιολας. Συμπτωση?παιζει να ειστε σωστοι μονο εσυ και ο πιντεροφ μονο ;)
για τον φίλο τον F-16Οταν μιλουσε ο Βερυκιος, ημουν εξω απο το σπιτι.
Περασα απο μια καφετερια, οπου πολλοι κοιταζαν την τηλεοραση και τον εβλεπαν να λεει ακριβως αυτη τη μαλακια.
Περασα το βλεμμα μου απο τους θαμωνες.
Σφιγμενα χειλη, βλεμματα βλοσυρα.
Σαν να ελεγαν "τι να σου κανουμε ρε μαλακα που πλεον φοβομαστε να μιλησουμε, αλλά θα δεις".
Να το εισεπραξα λαθος?
Ειλικρινη απορια εκφραζω...
Συγγνώμη αλλά εδώ δεν νομίζω πως έχει σχέση η κομματική σας ιδιότητα,δεν νομίζω ο Σαμαράς να μιλάει για πρηξοπούτσι για το θέμα από τα ΜΜΕ,μάλλον χαίρεται που τον αναδεικνύουν ως πολέμιο του ''ναζισμού''.Οι νεοδημοκρατες κιολας. Συμπτωση?
Παντα σε σκοτεινες γωνιες ηταν, το φως δεν το αντεχει ο φασισμος
Να το προχωρησω λιγο?για τον φίλο τον F-16
θαυμάστε μεγαλοψυχία δεξιού!
και δικηγόρου μάλιστα!
μέχρι χθες ήταν εντελώς αντίθετος με την χα (και είναι φυσικά μέχρι και τώρα)
και ενώ θα μπορούσε να μπει θριαμβευτικά και να σκυλεύσει ότι μπορούσε απ το πτώμα της χα (όπως έκαναν και συνεχίζουν τα αριστερά κατακάθια), μια και το κόμμα του τους έβαλε μέσα, αυτός αυθόρμητα βλέπει την ανθρώπινη πλευρά του θέματος
ρισπέκτ φίλε!!!!![]()
Εσείς πασόκοι έχετε σβήσει εδώ και πολύ καιρό πάντως,οπότε άστο μην το παιδεύεις........λειωνουν σαν τα βαμπιρ
Τί έπαθες και μιλάς τόσο αντικειμενικά εσύ;Να το προχωρησω λιγο?
Οσοι ειρωνευονται την Ουρανια, θα τους αξιζε να δουν το γονιο τους στη φυλακη.
ε ναιΝα το προχωρησω λιγο?
Οσοι ειρωνευονται την Ουρανια, θα τους αξιζε να δουν το γονιο τους στη φυλακη.
Ειμαι σε θεση να γνωριζω, οτι αρκετα ατομα στη Συγγρού ανησυχουν για τον τροπο που μεταδιδεται το ολο θεμα απο τα ΜΜΕ.Συγγνώμη αλλά εδώ δεν νομίζω πως έχει σχέση η κομματική σας ιδιότητα,δεν νομίζω ο Σαμαράς να μιλάει για πρηξοπούτσι για το θέμα από τα ΜΜΕ,μάλλον χαίρεται που τον αναδεικνύουν ως πολέμιο του ''ναζισμού''.
Εγω παντως θα κανω και μια παρατηρηση.
Μηπως το εχουμε παραχεσει ομως λιγακι πια?
Εγω αρχισα πλεον να ακουω ανθρωπους να λενε οτι "το παρακανανε πια, αρχισα να τους συμπαθω".
Κανενας δεν ειναι αντικειμενικος. Οπως ολοι, ετσι κι εγω λεω την υποκειμενικη αποψη μου.Τί έπαθες και μιλάς τόσο αντικειμενικά εσύ;
Δεν πιστεύω πως υπάρχει τόσο σωστή σκέψη στην νδ,αλήθεια......Ειμαι σε θεση να γνωριζω, οτι αρκετα ατομα στη Συγγρού ανησυχουν για τον τροπο που μεταδιδεται το ολο θεμα απο τα ΜΜΕ.
Πιστευω θα υπαρξει συντομα παρεμβαση εκ των εσω να πεσουν οι τονοι.
σας πιασαν οι ευαισθησιες για το αδελφο κομμα ;
τοσο νωρις αρχισαν οι τυψεις;
Εσύ πάλι βρε μαλάκα τι χαίρεσαι;;;; Με τους τελειωμένους είσαι.σας πιασαν οι ευαισθησιες για το αδελφο κομμα ;
τοσο νωρις αρχισαν οι τυψεις;