pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο χαρακτιρισμος σου επιστρεφεται αλλαζονα και ξερολα!!!αλλα εσυ,οπως κι η φαρα σου τα ξερετε ολα!!και μονο τα δικα σας επιχειρηματα κι οι αποψεις σας ειναι σωστες....Ναι, βέβαια και το κινέζικο ξυπνητήρι που κόλλησε και έσκασε στα χέρια του Ξηρού η μπόμπα η CIA πήγε στην Κίνα και το έφτιαξε, το έφερε στην Ελλάδα και το πούλησε στην Αθηνάς στον Ξηρό.
Η γελοιότητα των επιχειρημάτων σε όλο της το μεγαλείο.
Πιστεύεις και στους αεροψεκασμούς;
ναι ε? η καλοκουρδισμενη 17ν πιαστικε απο κινεζικο ξυπνητιριΝαι, βέβαια και το κινέζικο ξυπνητήρι που κόλλησε και έσκασε στα χέρια του Ξηρού η μπόμπα η CIA πήγε στην Κίνα και το έφτιαξε, το έφερε στην Ελλάδα και το πούλησε στην Αθηνάς στον Ξηρό.
Η γελοιότητα των επιχειρημάτων σε όλο της το μεγαλείο.
ειπες κατι πιθηκακι? η θα βαλεις να με δειρουνε?μαλάκα
όποτε μπορέσεις δες τοδεν μπορω ρε τυπε σορυ....στην διαφημιση δουλευω και οπως καταλαβαινεις πανω απο 30 " ειναι πολυ ......
εντελως διαφορετικη υπποθεση μια κι αυτα ηταν λαφυρα απο επιθεσεις σε κλουβες ματαδων!!!αλλα επι της ευκαιριας θυμασαι τι ποινη επεβληθει???![]()
ειπες κατι πιθηκακι? η θα βαλεις να με δειρουνε?
εδω θα πεσουν πολλες μασκες αλλα και πολλα γελια!!!!γιατι αν υπηρχε σοβαρη κυβερνηση που θαθελε να σταματησει την οξυνση την βια αλλα και το εμφυλιοπολεμικο κλιμα θα την απαγορευε αμεσα,οπως και καποιες συγκεντρωσεις της ΧΑ (και πολυ σωστα!)αντιθετα τις χρηματοδοτει και τις προμοταρει και το κρατςο και το παρακρατος!!!!
ρε μπορεις να καταλαβεις οτι ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΕΣ?????όποτε μπορέσεις δες το
λέει όλα όσα θεώρησες αχταρμά!
Επίσης: στο 7:30
[size=20pt]"δεν συμφωνούμε με το σύνταγμα και το έχουμε καταψηφίσει. Είμαστε υποχρεωμένοι"?[/size]
λέει ο κουκουές.
Άρθρο 120 του συντάγματος:[size=20pt] Ο σεβασμός στο σύνταγμα και στους νόμους και η αφοσίωση στην πατρίδα και τη δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των ελλήνων"[/size]
Πώς λέγεται αυτό που δεν θεωρεί υποχρέωσή του να συμφωνήσει με το σύνταγμα???
και δε μιλάμε για τον εμφύλιο, αλλά για ΣΗΜΕΡΑ!!!!
θα σου φανει ισως περιεργο αλλα συμφωνουμε....ναι ε? η καλοκουρδισμενη 17ν πιαστικε απο κινεζικο ξυπνητιρι![]()
![]()
![]()
ειμαι ανθρωπος και δεν ξερω γραμματα ΠΙΘΗΚΑΔιάβασες τι είπα. Μαλάκα.
ειμαι ανθρωπος και δεν ξερω γραμματα ΠΙΘΗΚΑ
Το ξερω τυπε.....θα σου φανει ισως περιεργο αλλα συμφωνουμε....
ουγκανιαν αν δεν απειλεις δεν εχει γουστο....μου γαργαλας τα αρχιδια μονοΦλώρος εισαι και πανίβλακας κομπλεξικός, κλασσικός αριστερός.
Ελπίζω το κράτος να ΜΗΝ κάνει το λάθος και κάνει διάκριση μεταξύ αριστερής καλής βίας και ακροδεξιας κακης βίας και να τσακίσει ΟΛΕΣ. τις εστίες βίας από όπου και αν προέρχονται !
Βία ειναι αυτό που κάνει η ΧΑ, βία ειναι και όταν κάποιοι σπάνε την Αθήνα και καταστρέφουν την περιουσία των ανθρώπων με την δικαιολογία ότι κάνουν κοινωνικο αγώνα !!!
Το να κάνουμε διακρίσεις ειναι υποκριτικό και σε μια τελική Δεν ειναι δημοκρατικό !!!
ε δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μ αυτό...ναι ε? η καλοκουρδισμενη 17ν πιαστικε απο κινεζικο ξυπνητιρι![]()
![]()
![]()