Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν το ειδα. αν εχεις την καλοσυνη το ξαναβαζεις;εσένα σου έβαλα το βίντεο μια και χθες ρωτούσες 40 φορές γι αυτό!
ακόμα δεν το είδες ή πάλι πιωμένος γράφεις?
δεν το ειδα. αν εχεις την καλοσυνη το ξαναβαζεις;εσένα σου έβαλα το βίντεο μια και χθες ρωτούσες 40 φορές γι αυτό!
ακόμα δεν το είδες ή πάλι πιωμένος γράφεις?
εχω παει σε φεστιβαλ της κνε με κατι φιλους κνιτες καποτε. στην παρεα τους δηλωσαν αμεσως την ιδεολογικη μου ταυτοτητα η οποια ειναι εντελως αντιθετη.
τι να σου πω ρε φιλε. η σωματικη μα ακεραιοτητα δεν διετρεξε κανεναν απολυτως κινδυνο. καλλιτερα ομως να με μαχαιρωναν παρα αυτον τον σπαζαρχιδισμο που τραβηξα αυτο το βραδυ. ολα τους τα τσιτατα εμαθα απ'εξω.
φασιστοκουμμούνι έτσι μιλάς όταν συναντήσεις χρυσαυγίτες στο δρόμο ή εκεί χέζεσαι πάνω σου?πιθηκα σε φτυνουν ολοι δεν βρεχει....
μπεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χθες, τι ώρα?Μπήκα κατά τις 1 και μισή το βράδυ και ήμουν στο spam thread....σε ενοχλούν τα αντιδεξιά αντανακλαστικά σου όταν βλέπεις να μιλάνε για κουκουέδες που έσφαξαν αλλά δεν σ ενοχλούν τα αντίθετα!
εγώ άρχισα να γράφω από προχθές όταν επί 10 σελίδες ένας αριστερός (κουρτινάιτις) άρχισε να βάζει διάφορα "γεγονότα" από τους κακόμοιρους κουκουέδες...τι έπαθαν
εκεί διαμαρτυρήθηκες? ή...δεν το είδες?
οχι φιλε με τιποτα δεν μιλαω ετσι......φασιστοκουμμούνι έτσι μιλάς όταν συναντήσεις χρυσαυγίτες στο δρόμο ή εκεί χέζεσαι πάνω σου?![]()
Χέζεται πάνω του φυσικά....μάλλον αλλάζει και δρόμο....φασιστοκουμμούνι έτσι μιλάς όταν συναντήσεις χρυσαυγίτες στο δρόμο ή εκεί χέζεσαι πάνω σου?![]()
συνάδερφος του ρουπακιά το είπε!δεν το ειδα. αν εχεις την καλοσυνη το ξαναβαζεις;
δεν θα πηγαινα ποτε σε συγκεντρωση της χα για πολλους λογους. παιζουν ρολο και οι παραστασεις που εχεις στη ζωη σου.Και εγώ έχω πάει....θα σε γεμίσουν με χαρτούρα, θα μάθεις τα γνωστά "πάλη των τάξεων, ταξικός αγώνας" κτλ κτλ κτλ αλλά δεν θα σε πειράξει κανείς, το πολύ πολύ να πέσει σύρμα οτι είσαι "αλλοθρησκος" και να σε κοιτάνε στραβά....
Το ίδιο θα συμβεί αν πας σε συγκέντρωση της ΧΑ?
δεν θα πηγαινα ποτε σε συγκεντρωση της χα για πολλους λογους. παιζουν ρολο και οι παραστασεις που εχεις στη ζωη σου.
για παραδειγμα εχω καποιους φιλους αριστερους, με τους οποιους θα πιω κι ενα ποτακι, θα τα πουμε και το πολυ πολυ να χρειαστω κανενα ντεπον για τον πονοκεφαλο.
χρυσαυγιτη φιλο δεν θα ειχα ποτε μου.
δεν σε είπα κουκουε.Χθες, τι ώρα?Μπήκα κατά τις 1 και μισή το βράδυ και ήμουν στο spam thread....
Και όχι, δεν κάνω τα στραβά μάτια, υπάρχουν και ώρες που οι νορμάλ άνθρωποι είναι έξω....δεν γίνεται να είσαι όλη μέρα πάνω από ένα pc....επίσης, δεν ξέρω αν το πήρες πρέφα, αλλά πριν λίγο είπα οτι μου την σπάει το ΚΚΕ...
συνάδερφος του ρουπακιά το είπε!
και φυσικά δεν ξανάπαιξε πουθενά!
Απλά το αναπαράγουν οι....κακοί "φασίστες"
οι καλοί το έθαψαν.
αν δεν ήταν ον λάιν σιγά μην το παίζανε!
Οι Χρυσαυγιτες στο θέμα της βίας δε συγκρίνονται με τους "ορθόδοξους" κομμουνιστές που μετά την νομιμοποίηση του κόμματος τους φυλάνε τον κώλο τους αλλά με τους "αναθεωρητες" των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και της Ανταρσυα και των όμορων σχηματισμών. Μπορεί η ένταση της βίας των χρυσαυγιτων να είναι μεγαλύτερη αλλά η χρονική διάρκεια της βίας των ακροαριστερών είναι τριανταπλασια. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο είναι απειλή για τη δημοκρατία και θα πρέπει να απομονωθούν.Eγω λεω να βαλουμε στην ακρη την προγονικη ευθυνη και να κοιταξουμε το τωρα.
Ποιους θεωρεις πιο επικινδυνους στη παρουσα φαση;
Τους οπαδους του ΚΚΕ ή αυτους της Χ.Α;
Και εγώ έχω πάει....θα σε γεμίσουν με χαρτούρα, θα μάθεις τα γνωστά "πάλη των τάξεων, ταξικός αγώνας" κτλ κτλ κτλ αλλά δεν θα σε πειράξει κανείς, το πολύ πολύ να πέσει σύρμα οτι είσαι "αλλοθρησκος" και να σε κοιτάνε στραβά....
Το ίδιο θα συμβεί αν πας σε συγκέντρωση της ΧΑ?
εσείς που έχετε πάει σε φεστιβαλ της ΚΝΕ δεν είστε κουκουέδες (ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ)εχω παει σε φεστιβαλ της κνε με κατι φιλους κνιτες καποτε. στην παρεα τους δηλωσαν αμεσως την ιδεολογικη μου ταυτοτητα η οποια ειναι εντελως αντιθετη.
τι να σου πω ρε φιλε. η σωματικη μα ακεραιοτητα δεν διετρεξε κανεναν απολυτως κινδυνο. καλλιτερα ομως να με μαχαιρωναν παρα αυτον τον σπαζαρχιδισμο που τραβηξα αυτο το βραδυ. ολα τους τα τσιτατα εμαθα απ'εξω.
άντε πάλικι αφου ηταν πρακτορας του κκε με σκοπο να βλαψει τη χα, για ποιον ακριβως λογο δηλωσε κκες;
εχεις απαντηση;
και από γαύρους μακριά ;)
εσύ αγοράκι γιατί είσαι αντιδραστικός και βγάζεις μόνο επιφωνήματα?ποσο εξυπνος εισαι ρε??? τσου τσου τσου![]()
![]()
![]()
ρε εσύ συμφωνείς ότι οι κομμουνιστές ήταν προδότες και έσφαζαν έλληνες?
απλά τα πράγματα....
ή είναι παλιά γεγονότα και πρέπει να τα ξεχάσουμε?
Πω ρε πούστη, λες και μιλάω με 5χρονο είναι....εσείς που έχετε πάει σε φεστιβαλ της ΚΝΕ δεν είστε κουκουέδες (ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ)
ο ρουπακιάς όμως που έχει φωτο με χρυσαυγίτες είναι στάνταρ "φασίστας"
επίσης όποιος λέει κάτι κακό για το κουκουέ και τις σφαγές του εμφυλίου είναι στάνταρ φασίστας!!!!
για ξανασκεφτείτε το.....