alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Οπως πιθανον το εννοεις εσυ, μαλλον δεν ειμαι.ειδικα εσυ ,εισαι μεγας πατριωτης...αφου στο λεξικο η λεξη πατριωτης εχει ως ισοδυναμο alex71.
Οπως πιθανον το εννοεις εσυ, μαλλον δεν ειμαι.ειδικα εσυ ,εισαι μεγας πατριωτης...αφου στο λεξικο η λεξη πατριωτης εχει ως ισοδυναμο alex71.
χρονια πολλα αλεξ ;)Οπως πιθανον το εννοεις εσυ, μαλλον δεν ειμαι.
Ευχαριστω.χρονια πολλα αλεξ ;)
Βλεπω τη Δαμανακη τωρα στο Μεγκα και κανω μοιραια καποιες σκεψεις.
40 χρονια μετα το πολυτεχνειο, ειναι Επιτροπος στην ΕΕ, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στηριζουσα την κυβερνηση του δεξιου αρχηγου Σαμαρα.
Τι ομορφα...
πόσους μετανάστες βάρεσες σήμερα;Τι θελετε τωρα, να βγαλουμε τους πατριωτισμους μας να τους μετρησουμε?
Και να δεις που θα δηλώνει ακόμα αριστερή η πουτάναΒλεπω τη Δαμανακη τωρα στο Μεγκα και κανω μοιραια καποιες σκεψεις.
40 χρονια μετα το πολυτεχνειο, ειναι Επιτροπος στην ΕΕ, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στηριζουσα την κυβερνηση του δεξιου αρχηγου Σαμαρα.
Τι ομορφα...
Quiz για δυνατούς λύτες: ποιός εδώ μέσα δήλωνε αριστερός μέχρι πριν από ένα χρόνο περίπου;Και να δεις που θα δηλώνει ακόμα αριστερή η πουτάνα![]()
![]()
Quiz για δυνατούς λύτες: ποιός εδώ μέσα δήλωνε αριστερός μέχρι πριν από ένα χρόνο περίπου;
τυπε ο παπαζολης δηλωνε ακροαριστερος[move][size=30pt]Geo Dol[/size] [/move]
τυπε ο παπαζολης δηλωνε ακροαριστερος
και πρωην κουκουες![]()
θελει να γινει ο νεος παπακαλιατης τυπε?καλα τωρα δηλωνει ηθοποιος , καθε χρονο ειναι και κατι αλλο
Ετοιμαστείτε μαλάκες του χρόνου για τον Aero Zol, εισαγωγέα σερβιετών για γοργόνες και φανατικό υπέρμαχο της φωτισμένης δεσποτείας του μεγαλειότατου.καλα τωρα δηλωνει ηθοποιος , καθε χρονο ειναι και κατι αλλο
Ετομαστείτε μαλάκες του χρόνου για τον Aero Zol, εισαγωγέα σερβιετών για γοργόνες και φανατικό υπέρμαχο της φωτισμένης δεσποτείας του μεγαλειότατου.
Ετοιμαστείτε μαλάκες του χρόνου για τον Aero Zol, εισαγωγέα σερβιετών για γοργόνες και φανατικό υπέρμαχο της φωτισμένης δεσποτείας του μεγαλειότατου.
θελει να γινει ο νεος παπακαλιατης τυπε?![]()