SK1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
το θεμα ειναι να μην βαλουν χρημα στην τσεπη οχι κατι αλλο;
το ξερεις οτι πισω απο καθε σκανδαλο κρυβεται ο τουρκογλου;
το ξερεις οτι εχει κανει ενα σωρο νομοσχεδια για να ευνοηθει ο πεθερος του ο μπακατσελος;
αυτα ειναι ψηλα γραμματα; τους εχεις ικανους με την πολιτικη τους να αλλαξουν την κατασταση;
Ενω θα αλλαξει την κατασταση η ΧΑ - προς το καλυτερο ?
Πως αληθεια ?
Με κρεμαλες και εκτελεσεις ?
Γιατι ολα τα επιχειρηματα σας ειναι τετοια ! Ολα δειχνουν μισος, επιθετικοτητα, αλλα καποια σοβαρη προταση δεν βλεπω !
Τωρα για την Γαλλια που εφερες σαν παραδειγμα, η Λεπεν, οντως δεν ειναι νεοναζι και αν κανει κανεις την μαλακια στη Γαλλια να μιλησει υπερ του Χιτλερ θα τον φανε ζωντανο. Οι Γαλλοι ειναι σωβινιστες και αφανταστα αντι-Γερμανοι.
Επισης, η Γαλλια ειναι 10 Ελλαδες. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν μπορει να χασει μια Γαλλια, μπορει να κανει ομως και χωρις την Ελλαδα του Μιχαλολιακου.
Για το δευτερο ερωτημα σου, ναι προτιμω κλεφτες απο αγραμματους πορτιερηδες που η μονη σχεση που μπορω να εχω μαζι τους ειναι η στιγμη που τους δινω το δεκαυερω για να μου ανοιξουν την πορτα και να μου προσεχουν το αυτοκινητο.
Τους κλεφτες πολιτικους τους τιμωρεις με την ψηφο σου που μπορει να ανοιξει τον δρομο στη δικαιοσυνη - οσο υπαρχει η βουλευτικη ασυλια - οχι βαζοντας στη Βουλη τραμπουκους να τους σπασει στο ξυλο.
Τους κλεφτες θελουμε να τιμωρησουμε οχι την Ελλαδα και τον ιδιο μας τον εαυτο !
Τωρα για τους λαθρομεταναστες, ποιος λογικος α θρωπος θελει λαθρομεταναστες στη χωρα του ? ουτε εγω τους θελω. Θελω την αστυνομια και το κρατος να κανει τη δουλεια του, δεν θελω ομως ....κου κλουξ κλαν ! Νομιμοτητα πανω απο ολα, απο τα οργανα του κρατους και οχι απο ενα παρακρατος !