redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Μοῦ ἀρέσει. Ἀλλὰ τὸ σφαιρίδιον εὑρίσκεται νῦν εἰς τὴν προοδευτικὴν πλευρὰ τοῦ γηπέδου ἀντισφαιρίσεως.
Μοῦ ἀρέσει. Ἀλλὰ τὸ σφαιρίδιον εὑρίσκεται νῦν εἰς τὴν προοδευτικὴν πλευρὰ τοῦ γηπέδου ἀντισφαιρίσεως.
Δεν έχει ζουμί η υπόθεση,sorry.Μοῦ ἀρέσει. Ἀλλὰ τὸ σφαιρίδιον εὑρίσκεται νῦν εἰς τὴν προοδευτικὴν πλευρὰ τοῦ γηπέδου ἀντισφαιρίσεως.
Κασιδιαρης, Γερμενης, Παναγιωταρος, Λαγος και αυτοι
λες να ηθελαν μπαχαλο και να μην μπορουσανΝαι τι;
λες να ηθελαν μπαχαλο και να μην μπορουσαν
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ναι σαφώς ήθελαν τζέρτζελο και μπάχαλο. Αλλιώς δεν θα πηγαίνανε στο Σύνταγμα αλλά στο σταθμό λαρίσης από την αρχή.
]
Tα"Νεα"ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ απο το αρθρο τους καθε αναφορα σε μεταναστες και φυσικα το επομενο δευτερολεπτο η παπαρια καταρρεει...Εκτος εαν για τους συντακτες των"Νεων"η ΧΑ γιγαντωνεται απο μονη της και οι υγειονομικες βομβες,ξενιοι διες,στρατοπεδα συγκεντρωσης,ελεγχοι με σκυλια και τα ρεστα δεν εχουν σχεση και δεν ντροπιαζουν την εικονα της γαμημενης χωρας...
Τον γαμιά.Και φυσικά πήγε μόνος του να κάνει τι;
ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις...Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ναι σαφώς ήθελαν τζέρτζελο και μπάχαλο. Αλλιώς δεν θα πηγαίνανε στο Σύνταγμα αλλά στο σταθμό λαρίσης από την αρχή.
Τον γαμιά.
τα οποια γραφεια δεν ειναι στην Αθηνα και δεν χρειαζεται να κλεισεις δρομο για να κανεις διανομη και και καιΤέλος πάντων, απεδείχθη ότι μαγκιές δέν χωρούν.
Όταν λέμε δεν θα μοιράσεις τρόφιμα στο Σύνταγμα χωρίς άδεια του Δήμου, δεν θα μοιράσεις τρόφιμα χωρίς άδεια του Δήμου, τελεία.
Άμα θέλεις πήγαινε στα γραφεία σου και μοίρασέ τα.
Τσαμπουκάδες δεν περνάνε
Ετσι γινεται η δουλεια με σωστο τροπο,και η ΧΑ να πουλα αντισυστημισμο και οι Σαμαρακηδες να σπρωχνουν ακομη δεξιοτερα το τιμονι...αμε...Τέλος πάντων, απεδείχθη ότι μαγκιές δέν χωρούν.
Μακαρι αλλα νομιζω οτι μολις αρχισαν.Τσαμπουκάδες ΤΕΛΟΣ.
Ετσι,αλλαχτε και αλλο τη μπαλα μεταξυ σας...για ακομη περισσοτερο"νομιμοτητα"ρε παιδι μου....Οι τσαμπουκαδες θα τελειωσουν οταν αρχισει να εφαρμωζεται ο νομος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οχι γι αυτους που δεν γουσταρουμε
τα οποια γραφεια δεν ειναι στην Αθηνα και δεν χρειαζεται να κλεισεις δρομο για να κανεις διανομη και και και
για το φερετρο του πακι στην κλαθμωνος ειχε δωθει αδεια?Είναι απλά τα πραγματάκια.
Ρωτάς για άδεια, δεν σου δίνουν ΤΕΛΟΣ.
Δεν πας να μοιράσεις με το έτσι θέλω. Το κλείσιμο δρόμου δεν νομίζω ότι ήταν σχετικό με τη μη χορήγηση άδειας.
Το καλλίτερο δε ήταν το αίμα για έλληνες. Με τόση πούτσα και μπότα που έχει πέσει ποιός μπορεί να μιλάει για Έλληνες και μη Έλληνες; Ποιός θα αποφασίζει ποιός είναι και ποιός όχι;
Ετσι,αλλαχτε και αλλο τη μπαλα μεταξυ σας...για ακομη περισσοτερο"νομιμοτητα"ρε παιδι μου....
Tα"Νεα"ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ απο το αρθρο τους καθε αναφορα σε μεταναστες και φυσικα το επομενο δευτερολεπτο η παπαρια καταρρεει...Εκτος εαν για τους συντακτες των"Νεων"η ΧΑ γιγαντωνεται απο μονη της και οι υγειονομικες βομβες,ξενιοι διες,στρατοπεδα συγκεντρωσης,ελεγχοι με σκυλια και τα ρεστα δεν εχουν σχεση και δεν ντροπιαζουν την εικονα της γαμημενης χωρας...